מסגרת הטיול
תיאור הטיול (בסוף כל יום ארשום – “לידיעה” עוד מקומות שמהלך התכנון נתקלתי בהם אבל אנחנו לא ביקרנו בהם)
יום 1 – ישראל – דנבר
המראה מבן גוריון ב 12 בצהרים. נחיתה ב JFK בניו יורק. עוברים את ההגירה דיי במהירות (מתבצעת רק ע”י מכונות בשרת עצמי) לוקחים את המטען ועוברים אתו את מכס ומיד לאחריו שמים את המטען במסוע לטיסות המשך. לאחר המתנה כשלוש שעות, ממשיכים בטיסה של כ 3.5 שעות לדנבר.
נחתנו בערך ב 23:00, שאטל לדלפקי השכרת הרכב ולקיחת הרכב (ניתן לבחור מכל רכבים באותה קטגוריה שנמצאים בחניה), נסיעה של כרבע שעה למלון
Best Western Plus Denver International Airport Inn & Suites התארגנות קצרה וכולם נשפכים במיטות.
יום 2 – גולדן – Silverthorne
כתוצאה מהפרשי השעות כולם התעוררו מוקדם, לאחר ארוחת בוקר טיפוסית למלונות בארה”ב,יצאנו לכיוון וולמרט הסמוך על מנת להצטייד בשתיה, חטיפים, כלים חד פעמיים וצידנית שתשמש אותנו במהלך כל הטיול (כל בוקר מילאנו קרח בצידנית וכך הייתה לנו שתיה קרה לאורך כל היום).
נקודה ראשונה בטיול Golden – עיירה יפה וקטנטנה השוכנת ממערב לדנבר ונחשבת לפופולרית בקולורדו בגלל מספר אטרקציות נחמדות שיש בה וגם בזכות היותה נעימה ורגועה.
טיילנו בטיילת קטנה לאורך הנחל הזורם העיירה והמשכנו לכיוון Golden Farmers Market – שוק מקומי המתקיים מידי יום שבת. לאחר מכן המשכנו לרחוב הראשי של העיירה הנחמדה וטיילנו לאורכו. סך הכל היינו כשעתיים בעיירה. בהחלט פתיחה מומלצת לטיול.
משם המשכנו בנסיעה לכיוון Buffalo Bill Memorial Museum הנמצאת בנקודת תצפית ובסמוך לקבר של האקדוחן הידוע באפלו ביל. מקום נחמד והכניס אותנו לאווירה של האזור אך ממש לא חובה.
משם המשכנו בנסיעה של כשעה (90 ק”מ) לעיירה Silverthorne ולמלון בו אנחנו אמורים ללון הנמצא Dillon הסמוכה, Best Western Ptarmigan Lodge הנמצא על גדות אגם. לאחר התארגנות יצאנו לסיבוב קצר בטיילת ובמזח של האגם ממנו נשקף מראה מרהיב של ההרים המושלגים.
משם המשכנו לכיוון Outlets At Silverthorne לשעתיים של קניות. חזרנו למלון והעייפות כתוצאה מהקימה המוקדמת והפרשי השעות הכריעה אותנו ללינה מוקדמת.
לידיעה (לא היינו) – בסמוך באתר סקי BRECKENRIDGE בקיץ ישנו פארק עם אטרקציות כגון אומגות, מסלול חבלים, מזחלת הרים ועוד.
יום 3 – Glenwood Springs
התחלנו בנסיעה של כ שעתיים (כ – 160 ק”מ) לכיוון Glenwood Springs שם הזמנו שייט ברפטינג שהוזמן מראש באתר הזה לשעה אחת בצהרים. השייט בחברת Whitewater Rafting, LLC (חברה גדולה בארה”ב עם סטנדרטים בטיחותיים טובים). הגענו כשעה לפני המועד לצורך התארגנות. בעת הרישום הבנו שהיום יש רק דרגת שיט של 4 או 2 (מתוך 5) ולא 3 כמו שהזמנו (הדרגות משתנות בהתאם לתנאים בשטח והפשרת השלגים). אנחנו בחרנו (בהמלצת הצוות) שיט בדרגה 4 שהינו יותר מאתגר. אל מקום היציאה נוסעים באוטובוס צהוב (כמו של בתי הספר) נסיעה של 20 דק'. במהלך השיט ישנו צוות שמצלם תמונות וכמובן ניתן לקנות בתשלום בסיום הרפטינג.
הרפטינג היה חוויה יוצאת דופן ובהחלט מומלצת לכאלו שמתאים להם. את הסירה מנווט איש צוות מנוסה ולכן השיט מתאים גם לכאלו שלהם זו פעם ראשונה – כמונו. מי שמטייל עם ילדים קטנים בהחלט ניתן לעשות את הרפטינג בדרגה 2.
לאחר השיט הלכנו לאכול במסעדת Chili's Grill & Bar שהינה רשת מסעדות מקסיקנית מומלצת מאוד שיש בה אוכל מגוון מכל הסוגים (ממקסיקני, המבורגרים ודגים). בסמוך היה מרכז קניות קטן שהסתובבנו בו קצת.
לאחר מכן נסענו למלון Best Western Antlers ואחר מנוחה יצאנו לטיול בעיירה Glenwood Springs.
לידיעה – העיירה מפורסמת במעיינות החמים שבה וניתן בהחלט לשהות בה עוד יום או יומיים. רצ”ב 2 מקומות בהם ניתן להנות מהמעיינות: GLENWOOD HOT SPRINGS RESORT – עולה כ 30$ כניסה ובחינם אם ישנים במלון או iron mountain hot springs
בנוסף קיים פארק שעשועים נחמד הממוקם על פסגת ההר אליו מגיעים באמצעות רכבל –
Glenwood Caverns Adventure Park
יום 4 – אספן
היעד היום הייתה עיירת הסקי היוקרתית אספן הנמצאת מרחק נסיעה של כשעה (70 ק”מ). טיילנו בעיירה כשלוש שעות (כולל ארוחת צהרים). עיירה נחמדה עם חנויות יוקרה רבות ומכוניות פאר. לקראת צהרים המשכנו כרבע שעה למלון Limelight Hotel Snowmass בו תכננו לבלות את שארית היום במתקנים של המלון (בריכה, ג'קוזי וחדר כושר). מלון נמצא באתר סקי והינו ברמה גבוהה וניתן ליהנות ממנו בקיץ במחירים סבירים (270$). את ארוחת ערב אכלנו במרפסת חיצונית של המלון באווירה נפלאה.
יום 5 – – Maroon Bells – נסיעה לכיוון מואב (Grand Junction)
אחרי ארוחת בוקר מצויינת במלון. נסענו לכיוון שמורת Maroon Bells. לשמורה ניתן להגיע עם הרכב רק לפני 8 בבוקר או אחרי 17:00, בשאר היום צריך לקחת שאטל היוצא מ
Four Mountain Sports - Aspen Highlands Ski Area – מהחניה במקום עולים לכיוון המרכז ממנו יוצאת ההסעה. כרטיס להסעה קונים בחנות הספורט ובסמוך לה יוצאת ההסעה כל כחצי שעה.
לאחר נסיעה של כעשרים דקות יורדים בתחילת השמורה שם אפשר לקבל הסברים למסלולים השונים שניתן לעשות. אנחנו בחרנו במסלול maroon lake scenic trail שהינו מסלול מעגלי באורך של כ 3 ק”מ המתאים לכל המשפחה. המקום והשמורה מרהיבים ובהחלט שווים ביקור.
חזרנו לשאטל ולחניה ומשם המשכנו בנסיעה לכיוון Grand Junction שהינה בדרך לעיירה מואב שביוטה (אליה נגיע ביום למחרת) כשלוש שעות (230 ק”מ). בדרך עצרנו ב Kokopelli Farm Market שהינה חנות קטנה באמצע שום מקום המוכרת תוצרת מקומית – לא חובה, אלא אם רוצים להתרענן מהנסיעה.
המשכנו בנסיעה עד למלון Best Western Grande River Inn & Suites בעיירה Clifton הסמוכה.
יצאנו למרכז קניות קטן באזור Mesa Mall, ארוחת ערב ולאחריה נסענו למרכז שעשועים קטן בשם
Bananas Fun Park בו העברנו כשעה עד לסגירת המקום במשחקים השונים.
יום 6 – נסיעה לכיוון מואב דרך כביש נופי 128 - Arches National Park
יצאנו לדרך לנסיעה לכיוון MOAB שביוטה. לאחר כשעה וחצי (130 ק”מ) כולל פניה ימינה/דרומה לכביש 128 הגענו לנקודת תצפית בשם Fisher Towers
משם המשכנו בכביש 128 המרהיב ביופיו. צוקי ענק אדומים בצורות שונות, לאורך נהר הקולורדו המתפתל. הגענו לנקודה בשם Moab Museum of Film and Western Heritage שהינו מוזיאון קטן הנמצא בתוך מתחם של מלון המציג תמונות של סרטים שצולמו באזור ומשטח בו דגם של אוהל ומספר כרכרות עתיקות וגם תצוגה קטנה של רכבים ישנים. שווה לעצירה בדרך.
יום 7 – טרקטורון + טיול בפארק לאומי Canyonlands
בבוקר יצאנו למפגש לקראת יציאה לטיול ברכב שטח (T-RAXׂ) למסלול Hell's Revenge Trail. את הסיור הזמנתי מראש באתר הזה לשעה 8:15 (בכדי שלא יהיה חם מידי) לאחר תדריך קצר יצאנו לנסיעה. אציין שנסיעה בחלק גדול שלה בהחלט מאתגרת ומתאימה למי שלא מפחד לנהוג בשטח ולעלות עליות תלולות ולנסוע על מצוקים. אך מצד שני לא נדרש ניסיון נהיגה בשטח אלא בעיקר לעקוב אחר רכב המדריך ולעשות בדיוק כמוהו. הסיור כ 2.5 שעות. חוויה מצויינת עם נופים נהדרים. מומלץ ביותר.
המשכנו לכיוון פארק קניונלנד שבדרך עצרנו ב Dead Horse Point State Park לתצפית. לאחר מכן המשכנו לפארק וביקרנו ב Mesa Arch Trail וב – Grand View Point Trail. חזרנו למואב לארוחת ערב.
יום 8 – שיט בנהר -Bluff
בבוקר יצאנו לנקודת מפגש לשיט בנהר הקולורדו בסירת מרוץ המתוכנן לנו. משאירים שם את כל מה שמפחדים שיירטב ויוצאים בהסעה לנקודת היציאה (כחמש דק'). את השיט הזמנתי באמצעות המיל מכיוון שהייתה הנחה למי שהזמין את טרקטורונים (אם לא ניתן להזמין באתר Moab Jett ). שיט באורך של כשעתים במהירות דיי גבוהה ופעלולים שעושה הנהג – חוויה נחמדה ומומלצת לחובבי אקסטרים.
משם המשכנו בנסיעה בכביש 190 לכיוון העיירה Bluff המרוחקת כ 180 ק”מ. בדרך עצרנו ב The Dinosaur Museum בעיירה Blanding מקום בהחלט מומלץ וחביב לעצירה בדרך. משם המשכנו ל Twin Rocks Trading Post שהינו מתחם מסחרי קטן הממוקם לרגלי שני ה"תאומים" שחצבו כוחות הטבע בסלע – The Navajo Twins. מתחם זה כולל מסעדה, מוזיאון לתרבות האינדיאנית וחנות גדולה לממכר תכשיטים ומוצרי אמנות אינדיאנית.
משם המשכנו למקום הלינה שלנו Desert Rose Resort & Cabins מלון בוטיק המנוהל ע”י האינדיאנים המקומיים הכולל מתחם גדול של בריכה וגקוזי – בהחלט מומלץ.
בערב יצאנו למסעדה הממוקמת מעבר לשני של הכביש מול בסמוך למלון בשם Comb Ridge Eat and Drink בהחלט מומלצת.
יום 9 – Monument Valley – נסיעה עד סדונה
היום מתוכנן לנו יום עם נסיעה ארוכה (1 מתוך 4 ימים) עד לסדונה שבאריזונה (כחמש שעות, 400 ק”מ). התחלנו בנסיעה בכביש 163, נקודה תצפית שעצרנו בדרך Mexican Hat Rock Viewpoint לאחריה עצרנו בנקודה פופולרית לצילומים בשם Forrest Gump Point בה תיירים עומדים על הכביש ומצטלמים.
המשכנו בנסיעה עד לעיירה סדונה שהינה עיירה הממוקמת בין הסלעים האדומים שבאריזונה ובה הרבה גלריות לאומנות ואוירה מיוחדת ותיירותית. אנחנו הגענו בסוף שבוע (יום שבת) ולכן העיירה וסביבותיה היו עמוסים מאוד (למחרת אחה”צ כבר הלחץ ירד משמעותית). בדרך עצרנו להתרעננות בעיר פלסטגף. אחר הצהרים הגענו למלון Best Western Plus Inn Of Sedona הממוקם קצת מחוץ למרכז העיר (יש שאטלים מהמלון לעיר – אנחנו השתמשנו בהם בערב הראשון). לאחר מנוחה לקראת ערב יצאנו לטייל במרכז העיירה ואכלנו ארוחת ערב במסעדה איטלקית בשם Hideaway House שבהחלט מומלצת.
יום 10 – סדונה
היום הוקדש לעיירה עצמה, אפרט את המקומות שהיינו בהם:
כנסיית הצלב הקדוש – Chapel of the Holy Cross – כנסיה הבנויה אל תוך צלע ההר בסגנון ארכיטקטוני שהפכה בשנים האחרונות לסמל של העיר סדונה. ישנה חניה ממש במעלה הגבעה בסמוך לכנסיה. מראה יפה של האזור מלמעלה. מומלץ
סטופה אמיטבאה (Amitabha Stupa) – מקדש בודהיסטי עתיק, שנדיר למצוא בעולם המערבי. ישנה חניה בסמוך ואז נדרשת הליכה של כעשר דקות עד למקדש. נחמד לא חובה.
נסיעה בכביש הנופי סלע אדום (Red Rock Scenic Byway) – הכביש, ידוע גם בתור כביש SR 179, עושה את דרכו מיציאה מספר 298 מכביש Interstate 17 ועד לכביש SR 89A שבסדונה, על פני כ-12 קילומטרים.
Tlaquepaque Arts and Crafts Village – מרכז קניות שמעוצב בסגנון ספרדי. המתחם מלא בחצרות יפהפים, מזרקות ושורות של עצים. במתחם חנויות המתחמות ביצירות אומנות, בתכשיטים, בבגדים ובמגוון מוצרים נוספים ומספר רב של מסעדות איכותיות. חניה בתוך המתחם. בהחלט מומלץ.
Hillside Sedona – מתחם קניות יוקרתי הממוקם על צלע גבעה אשר משקיפה על תצורות הסלעים האדומים שמסביב לעיר. המתחם נראה דיי נטוש ולא הייתה תנועה של לקוחות. הנוף מהמקום שווה עצירה.
בערב יצאנו שוב למרכז העיירה (ונראה כי 80% מהאנשים נעלמו – נגמר סוף השבוע) הפעם אכלנו במסעדת מזנון מהיר מקסיקנית Chipotle Mexican Grill (רשת בכל ארה”ב) שמהמרפסת שלה נשקף נוף ההרים.
לידיעה: Slide Rock State Park – פארק מדינה פופולרי מאד בימים החמים בקיץ של אריזונה בו ערוץ נחל שאפשר להתגלש בו על הסלעים. לא ביקרנו מכיוון שהיה עמוס מאוד בסוף השבוע.
יום 11 – גרנד קניון - פרסת הסוס – Page) Lake Powell)
יצאנו לכיוון הגראנד קניון (כ – 200 ק”מ, שעתים וחצי) שהתכנון היה לעבור בתצפיות המרכזיות בפארק (שחלטנו לוותר על אזור שניתן להגיע אליו רק בשאטל) היינו בנקודות הבאות:
Grand Canyon Visitor Center, Grandview Point, Desert View Watchtower.
משם המשכנו לכיוון העיירה PAGE שבדרך עצרנו ב Horseshoe Bend שבה קיימת תצפית מרהיבה על הנהר. במקום חניה מסודרת בתשלום סמלי ומשם שביל הליכה של כ 15 דק' עד נק' התצפית. אם עושים את הדרך בקיץ ובאמצע היום – חובה להצטייד בהרבה מים (למרות הדרך הקצרה) ובכובע חובה. מאוד חם באזור ואם אפשר מומלץ לטייל באזור אחה”צ לקראת הערב.
יום 12 – יום כיף באגם פאוול עם הסירה – נסיעה ל KANAB
העמסנו את הצידנית עם הצידה לכל היום ונסענו למרינה אנטילופ דרכה הזמנו את הסירה. לצורך הכניסה למרינה צריך את כרטיס הפארקים הלאומיים או לשלם כניסה. את הציוד הורדנו בנקודה ממנה מגיע רכב חשמלי קטן ולוקח את הנוסעים + הציוד למרינה עצמה. אחרי רישום קצר וקבלת הסבר על הסירה יצאנו לדרך. בהמלצת המקום בחרנו לשוט לקניון נבאחו - Navajo Canyon המדהים ולאזור PADRE BAY (נק' 9 – 12 – 13 עד 20 במפה המצורפת). אכן חוויה יוצאת דופן ומהנה הכוללת עצירות במפרצים מרהיבים וקפיצה לרחצה. את השיט סיימנו לערך בחמש אחה”צ ולאחר שמילאנו דלק במקום (בעלות מפקעת של מעל 100$) והחזרנו את הסירה, המשכנו בנסיעה של עוד כשעתיים לעיירה KANAB (בכדי לקצר את הנסיעה למחרת).
יום 13 – ברייס קניון - סולט לייק סיטי
היום ציפה לנו יום עם נסיעה ארוכה (2 מתוך 4) כ 550 ק”מ, מעל שש שעות).
על הבוקר נסיעה של כשעה וחצי לברייס קניון. בפארק החלטנו לעשות רק את 3 הנקודות הקרובות יותר לכניסה ולוותר על הנסיעה לנקודה האחרונה Rainbow Point שהייתה מאריכה לנו את הנסיעה בעוד 100 ק”מ. אציין שביום זה ירד גשם בפארק אשר הקשה קצת על הטיול באזור.
התחלנו בתצפית מ Inspiration Point לאחר מכן המשכנו ל Sunset Point ממנה גם עשינו את מסלול Navajo Loop Trail שהינו מסלול ברמת קושי בינונית בעיקר בגלל מאמץ של עליה ממושכת ותלולה בדרך חזרה. הוא נמשך שעה וחצי ואורכו שני ק"מ. זהו המסלול המקובל ביותר בקרב התיירים ולכן דיי עמוס. לסיום עברנו ב Sunrise Point.
המשכנו לכיוון סולט לייק סיטי כאשר לפני הכניסה לעיר עצרנו ב Outlets at Traverse Mountain. שעתים שופינג והמשכנו למלון Holiday Inn Express : Salt Lake City South-Midvale.
יום 14 – סולט לייק סיטי
יום רגוע בעיר ובסביבותיה.
יצאנו לכיוון העיר שהיא בירתה של מדינת יוטה ומרכזה הכלכלי והתרבותי. היא גם מהווה את המרכז הרוחני של הכת המורמונית שמטרה ראשונה לבקר בכיכר היכל המקדש Temple Square ובקפיטול של מדינת יוטה. חנינו את הרכב בחניה של מרכז קניות City Creek Center ומשם טיילנו רגלית לכיכר ההיכל וגם לקפיטול. נכנסנו לתוך מבנה הקפיטול – נחמד ומרשים.
העיר עצה מאוד רגועה ולא עמוסה ואין קושי להתנייד בה עם הרכב. לפני שחזרנו לרכב כמובן שלא ויתרנו על עוגות ב The Cheesecake Factory.
מהעיר המשכנו ל Tanger Outlet Park City להמשיך את הקניות. בערב אכלנו במסעדה הסמוכה למלון.
לידיעה: פארק אולימפי - בו נערכים סיורים מודרכים בין המתקנים האולימפיים, כולל מקפצת סקי ומסלול המזחלות. בחודשי הקיץ אפשר לנסוע במזחלות במהירות של כ- 110 קמ"ש, גובה של 40 קומות. מיועד לילדים מגיל 14 ומעלה. במקום מתקנים אטרקטיביים נוספים כגון: מגלשות אלפיניות, פארק אתגרי ADVENTURE PLAYGROUND ו"זיפליין" ZIPLINE, מעין "אומגה" מהירה ותלולה בה מרחפים מעל מסלולי הסקי.
יום 15 – סולט לייק סיטי – ג'יקסון
היום זה יום הנסיעות השלישי (450 ק”מ כחמש שעות) בדרכנו לג'קסון במדינת וויאמינג. שבדרך מתוכננות מס' עצירות שאפרט:
ביקור ב Hill Aerospace Museum הממוקם בבסיס חיל האוויר האמריקני שבו תצוגה של למעלה מ 90 דגמי מטוסים, כולל B-29 (המטוס ממנו הוטלו פצצות האטום על יפן) - ביקור של כשעה וחצי למי שעושה את הדרך צפונה מסלט לייק סיטי. כניסה חינם.
אגם "הדוב" (Bear Lake). חלקו הדרומי של האגם במדינת יוטה ואילו הצפוני נמצא כבר במדינת איידהו. ביקרנו Garden City שעל גדות של Bear Lake היפה בעל מי הטורקיז. במקום, שורה של מסעדות דרכים קטנות המגישות את שייק הפטל המקומי הנודע. כמו כן, שהגענו ראינו כי מתקיים יריד מקומי עם דוכני מזון והופעות. חוויה אמריקאית מיוחדת. ביריד פגשנו מקומיים שהתעניינו מהיכן אנחנו והסתבר כי אם המשפחה הייתה מתנדבת בקיבוץ בארץ לפני כ 30 שנה.
משם המשכנו עד Jackson למלון Hampton Inn Jackson Hole. לאחר מנוחה קצרה יצאנו לטיול בעיירה המיוחדת הזו השוכנת בפתח הפארק הלאומי גראנד טיטון. עיירה תיירותית מאוד: חנויות , מוטלים, מסעדות ובמרכזו פארק קטן התחום בארבעה שערים הבנויים כולם מקרני אלק, שבו מתקיים מדי ערב ב 18.00 מין מופע מערב פרוע. אבל בעיירה בהחלט אוירה כיפית.
יום 16 – גרנד טיטון – ווסט ילסטון
נסיעה עד לפארק גרנד טיטון. לאחר ביקור קצר במרכז המבקרים, הנקודה בה לוקחים ספינה לצד שני של אגם ועושים מסלול הליכה שביל "המפלים החבויים ונקודת ההשראה" Hidden Fall and Inspiration Point (כ 2.5 שעות הליכה). השביל יוצא מצדו המערבי של אגם ג'ני Jenny ומטפס באופן מתון במעלה גבעה ממנה נשקף נוף קסום של אגם ג'ני ושל העמק כולו. השביל עובר לצדו של נחל ובדרך מבחינים במפלים החבויים. הדרך עשירה בצמחייה, כולל פרחים יפים.
משם המשכנו Jackson Lake Dam ומיד המשכנו לכיוון העיירה ווסט ילסטון בה נשהה 3 לילות במלון Best Western Desert Inn – התארגנות וקצת כביסות ויצאנו לארוחת ערב במסעדה איטלקית מומלצת בעיירה התיירותית והנחמדה בשם Petes Rocky Mountain Pizza.
יום 17 – ילסטון
היום הוקדש לחלק הצפוני של השמורה. אלו המקומות שטיילנו בהם :
Norris Geyser Basin – Mammoth Hot Spring – Tower Fall
תצפיות בקניון הגדול והליכה ב Uncle Tom's Trail.
בתאריכים אלו הפארק דיי עמוס במבקרים וחניות מלאות. אם כי למעט מקום אחד לא הייתה בעיית חניה.
יום 18 – ילסטון
היום הוקדש לחלק הקרוב יותר לווסט ילסטון הדורש פחות נסיעות
נסיעה מהמלון ל Old faithful Geyser – צפיה ב Old faithful Geyser - טיול באופניים עד Morning Glory (ניתן לשכור אופניים בחנות במקום) חזרה ל Black Sand Basin וטיול ברגל עד Emerald Pool- סיור ב Grand prismatic spring
יום 19 – ילסטון - CODY
היום הוקדש לחלק של אגם ילסטון ונסיעה והגעה לעיירה קודי.
נסיעה עד West Thumb Geyser Basin – נסיעה לאגם ילסטון. למזלנו ביציאה ממרכז המבקרים של האגם נתקלנו בדובים ובחיות נוספות.
המשכנו עוד כשעתיים (130 ק”מ) עד עיירה CODY. עם הגעה לעיירה נסענו למרכז באפלו ביל שהינו מוזיאון מרשים המורכב ממספר מתחמים (בהחלט מומלץ) משם התמקמנו במלון
Best Western Sunset Motor Inn ולאחר מנוחה יצאנו לטייל בעיירה הנחמדה. במהלך טיול גם פה נתקלנו במופע רחוב על המערב הפרוע. בעיירה גם מתקיימים מופעי רודיאו (אנחנו ויתרנו).
יום 20 – קודי – שאיין
היום מצפה לנו היום עם המרחק הרב ביותר (630 ק”מ) שעלינו לעבור בכדי לחזור לדנבר והוא מעיירה קודי לעיר Cheyenne שהינה בירת וויאמינג והעיר הכי מאוכלסת במדינה עם רק כ 57 אלף תושבים (במדינה כולה כחצי מיליון תושבים בלבד). את הנסיעה כמובן שעשינו עם מס' עצירות בדרך ולבסוף הגענו למלון Days Inn by Wyndham Cheyenne. אחרי התמקמות ומנוחה יצאנו לארוחת ערב.
יום 21 – בולדר
יצאנו משאיין לכיוון העיירה בולדר אשר בקולרדו בדרך עצרנו ב Outlets at Loveland שידע זמנים טובים יותר, מרבית חנויות נטושות ונראה שמהפכת הקניות ברשת השפיע עליו. משם המשכנו לבולדר.
בולדר היא עיירה קטנה למרגלות הרי הרוקי בקולורדו. העיירה מונה כ - 100000 איש והרבה סטודנטים ונמצאת רק חצי שעה מהעיר דנבר. עיירה אכותית וסימפטית מאוד, הרבה פאבים מסעדות חנויות אומנות מקומית ומוזיקה. טיילנו לאורך מדרחוב Pearl street.בהחלט מקום מומלץ ומיוחד.
נסענו למלון Best Western Plus Boulder Inn שהינו המלון האיכותי ביותר שנתקלתי ברשת זו (ארוחת בוקר בכלים רגילים ולא חד פעמים). בערב שוב יצאנו למדרחוב.
יום 22 – דנבר
חצי היום הראשון הוקדש לעיר דנבר. הכניסה לדנבר עם רכב דיי ידידותית ולא מאיימת והעיר לא עמוסה מידי. נכנסנו וחנינו באחד החניונים הסמוכים לרחוב 16 בו המדרחוב הראשי. את הטיול התחלנו ליד בניין הקפיטול והגינות שמסביבו לאחר מכן המשכנו לרחוב 16 – מדרחוב נחמד עם הרבה חנויות מכל הרשתות כולל חנות ענקית של יוניקלו ומבחר רב של מסעדות.
לאורך המדרחוב ישנו אוטובוס חינמי שאפשר לעלולת ולרדת ממנו בכמה נקודות לאורך המדרחוב.
את ארוחת הצהרים אכלנו בפיצריה הזכורה לנו לטובה מגשר ברוקלין בניו יורק בשם Grimaldi's Pizzeria ואכן הפיצה לא איכזבה.
אחר צהרים המשכנו למלון הנמצא מחוץ לעיר וכעשרים דק' משדה התעופה Best Western Plus Gateway Inn & Suites שאותו הזמנו עם הנקודות שהצטברו במהלך הטיול. התארגנות לקראת הטיסה מחר.
יום 23 – טיסה חזרה
אחרי ארוחת בוקר מוקדמת יצאנו לשדה לקראת טיסה לארץ עם קונקשיין בניו יורק.