תחבורה ציבורית ומוניות בבנאויי

הוסף לטיול שלי
הפרטים התקבלו מגולשי אתר למטייל ובאחריותם

6 המלצות וחוות דעת על תחבורה ציבורית ומוניות בבנאויי

תמונת הפרופיל של dviroos
dviroos

”אוטובוסים ממנילה לבנאווי - כל האפשרויות“

יש 3 חברות שעושות את קו מנילה-בנאווי:
 1) Ohayami - המחיר 450 פזו. אוטובוסים ממוזגים ללא שירותים. יוצאים מטרמינל Sampaloc במנילה ב-21:00 ו-22:00, יוצאים מבנאווי למנילה ב-19:00.
 2) Florida - המחיר 530 פזו. אוטובוסים ברמת דלוקס שכוללים שירותים. יוצאים מטרמינל Sampaloc במנילה ב-22:45, יוצאים מבנאווי למנילה ב-21:30.
 3) Coda - המחיר 490 פזו. רמת דלוקס ושירותים. יוצאים מטרמינל Cubao במנילה (שימו לב שהמונית מורידה אתכם ממש במסוף של קודה, כי זה אזור ענקי עם הרבה מסופים וחברות) בשעה 21:00, יוצאים בחזרה מבנאווי ב-17:30/18:00.

אנחנו נסענו עם פלורידה (אחרי שקראנו הרבה באינטרנט וראינו ביקורות מעורבות על כל אחת מהחברות). האוטובוסים היו חדישים וטובים ולא היו אירועים חריגים בנסיעה. שעות היציאה המאוחרות התאימו לנו, אבל אם אתם מתכננים לעשות את רוב הטרק לבטאד (להגיע מבנאווי לקמבולו) כבר ביום ההגעה, כדאי לקחת אוטובוס מוקדם יותר. אנחנו נשארנו בפולה ביום הראשון.

שימו לב שניתן להזמין  באינטרנט רק 3 ימים לפחות מראש. מומלץ מאוד. אם לא הזמנתם צריך להגיע פיזית למסוף של החברה (בפלורידה אף פעם לא עונים בטלפון, ובאוהיאמי לא נותנים להזמין בטלפון). אנחנו לקחנו סיכון והגענו ביום הנסיעה באזור תשע בערב למסוף של פלורידה, והזמנו ללא בעיה. מי שמגיע מוקדם יותר בוחר מקום (עדיף בקדמת האוטובוס). כמו כן, אם נוסעים בעונת השיא הסיכון שלא יישאר מקום גדול יותר.

וכמו שכולם מזהירים, המזגן באוטובוס מוגזם וקר מאוד. תביאו בגדים חמים, וגם ניתן לשפצר חסימות למזגן (סלוטייפ, כריכת הווילון של האוטובוס סביבו).

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של noam22
noam22

”אוטובוס לבנאויי וחזרה“

אוטובוסים לבנאויי יוצאים ממנילה כל ערב – יש בדרך כלל כמה אוטובוסים שיוצאים בין 21:00 ל-22:00 בערב. האוטובוס לוקח כתשע שעות. הנסיעה היא לא מהחוויות הכי נוחות שעברתי, אבל בסך הכל הם די מסודרים ויוצאים בזמן. יש שלוש עצירות במהלך הנסיעה לאוכל/שתייה/שירותים.

לגבי הזמן נסיעה צריך לשים לב שזה תלוי בפקקים ובעבודות בכביש, ושזה יכול לקחת גם עד 12 שעות, למי שרוצה לקבוע לעצמו לו”ז צפוף. מה שכן, יש להם קטע מוזר עם המזגן, שמקפיא את האוטובוס לגמרי, אז להביא בגדים חמים מאוד מומלץ.

החברה העיקרית נקראת Ohayami והם יוצאים מאזור במנילה שנקרא Sampaloc. האוטובוס חזרה יוצא ממרכז בנאו כל יום בין 18:00 ל-19:00. בדרך כלל גם אז יש כמה אוטובוסים. כרטיסים מומלץ לקנות כמה ימים מראש כדי שיהיה לכם מקום. אפשר להזמין את הכרטיסים מהתחנה ב-Sampaloc ישירות, או מהאתר http://www.banauebus.com – יותר יקר קצת, אבל חוסך את הנסיעה הלוך ושוב.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של shiranoy
shiranoy

”כרטיסי אוטובוס לבנאווי“

ניתן לקנות כרטיסי אוטובוס לבנאווי וחזור למנילה מסוכנות שנקראת טוריסמו פיליפינו שנמצאת במקאטי סיטי. הגעתי אליהם דרך המלצות בלמטייל ואני שמחה שהגעתי לפני הנסיעה שלי לבנאווי. חברים שנסעו מספר ימים לפניי בזבזו, לטענתם, יותר מחצי יום על נסיעות לתחנת האוטובוס לקנות כרטיסים והמתינו שם כמה שעות עד לנסיעה לבנאווי. אחד מהם היה צריך לחזור למנילה לקחת את החפצים שלו ובזבז כסף מיותר על מונית, שלא נדבר על הזמן היקר שבוזבז על ההמתנה לאוטובוס כי הם היו צריכים לשריין מקומות לאוטובוס.

ההמלצה שלי היא לקנות את כרטיסי האוטובוס מהסוכנות הזו, הם עולים יותר כסף, אבל חוסכים לכם שעות נסיעה והמתנה וגם חוסכים לכם את הכסף למונית, כי הנסיעה לשם בתחבורה ציבורית מורכבת. בטוריסמו פיליפינו אומרים שאין בעיה לקנות מהם את הכרטיסים ללא הגעה פיזית למשרד, אלא טלפונית או במייל מספיק. הבחורה שעובדת שם אמרה, שעדיף להזמין מספר ימים לפני, על מנת לשמור את המקומות. צריך לתת להם את השם המלא ותאריך הנסיעה וזהו. הטיול איתם היה אחלה ללא קשר לכרטיסי האוטובוס, גם המדריך היה סבבה, אפילו ידע כמה מילים בעברית.

אם יש לכם זמן להמתין בתחנת האוטובוס, ולא אכפת לכם לחזור למנילה ואח"כ לתחנת האוטובוס, אפשר לקנות ישירות מתחנת האוטובוס אוהיאמי, זה נמצא במנילה, קרוב לאוניברסיטה גדולה שאיני זוכרת את שמה. האוטובוסים לא משהו, אבל זו האופציה היחידה לבנאווי. היתה לי נסיעה לא משהו איתם.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של רoתם
רoתם

”מבונטוק לבנאויי“

הגעתי לבונטוק מסגדה בג'יפני הראשון בבוקר (7 ולא 5 כמו שאמרו לי) בערך ב-8. ושם חיכה לנו נהג ואמר לנו שהוא נוסע לבנאויי ורק נחכה קצת שיתמלא באנשים ונתחיל ליסוע. בזמן שחיכינו התקדמתי קצת במעלה הרחוב שם ראיתי גרפיטי שכתוב בו "Banaue terminal ימינה" הצצתי וראיתי שעומד שם ואן שרק מחכה שיתמלא באנשים (8- יותר קל מאשר בג'יפני) לנסוע לבנאויי כשניסיתי לשכנע את שאר הנוסעים שחיכו איתי שזה עדיף הנהג אמר שהם חאפרים בלתי מורשים והוא המקורי עם אישור רשמי מהממשלה... בכל אופן, לדעתי זה הרבה יותר מהיר לארגן נסיעה עם הוואנים בהמשך הדרך. מאשר עם הג'יפני שהסיבה היחידה ליסוע איתו זה אם רוצים לשבת על הגג...

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של ilayg
ilayg

”נסיעה מבנאוי לסאגדה“

הנסיעה מבנאוי לסאגדה: ג'יפיני יוצא כל בוקר בסביבות 8:00 תלוי כמה אנשים יש, מתמלא ויוצא לכיוון בונטוק, עלות של 150 פזו לאדם. במידה ובאים מוקדם אפשר לבקש לשבת מקדימה, זה לא עולה יותר, אפשר לראות את הנוף בצורה טובה יותר, יש בהחלט מה לראות (תשתדלו לשאול אם הכביש פתוח כי בונים את הכביש כרגע ואפשר להיתקע שעות). הנסיעה הרגילה אורכת יותר משעתיים. בהגעה לבונטוק הג'פיני עוצר ליד הרכב שלוקח אתכם לסאגדה, 40 פזו לאדם, עוד שעה ומשהו נסיעה.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של noamravit
noamravit

”תחבורה מבנאווי למנילה“

יש אוטובוס אחד שיוצא ב-17:30, הנסיעה לוקחת כ-10 שעות. כדאי להזמין מקום יום לפני כן ולקחת בגדים חמים לנסיעה כי הקירור מקפיא.

הטיפ עזר לך?

פוסטים מתוך הבלוגים על תחבורה ציבורית ומוניות בבנאויי

אין עדיין פוסטים על תחבורה ציבורית ומוניות בבנאויי.
בואו תהיו הראשונים להוסיף פוסט משלכם...

שתפו את החוויות שלכם מהטיול עם קהילת המטיילים הגדולה בישראל

כתבו בלוג

תגיות

הזמנת טיסות, מלונות, אטרקציות ועוד שירותים לבנאויי

אטרקציות בבנאויי

מלונות ומקומות לינה בבנאויי

מדריכים ונותני שירות בבנאויי

הכתבות הכי נצפות השבוע

הפוסטים הכי נצפים השבוע

חדשות התיירות והתעופה

קצת השראה לטיול הבא

המיוחדים שלנו

הטיפים הכי נצפים השבוע

למטייל וייטנאם

לאן טסים בחגים?

חופשת כריסמס - יעדים ושווקי חג מולד מומלצים

ROAD TRIP: המדריך להשכרת רכב בחו"ל

טיולי טבע ושטח בחו"ל

כתבות ומדריכים לחופשת סקי

חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 14 שעות
החל מ-16 אירו ליום: 5 אתרי סקי זולים באירופה לחורף 2027 לאייטם המלא
החל מ-16 אירו ליום: 5 אתרי סקי זולים באירופה לחורף 2027
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 15 שעות
25 יעדים, 6 יבשות: נשיונל ג'יאוגרפיק חושף את היעדים המומלצים ל-2027 לאייטם המלא
25 יעדים, 6 יבשות: נשיונל ג'יאוגרפיק חושף את היעדים המומלצים ל-2027
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 20 שעות
בהנחיית גורמי הביטחון: ארקיע עוצרת את הטיסות למרקש לאייטם המלא
בהנחיית גורמי הביטחון: ארקיע עוצרת את הטיסות למרקש
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 21 שעות
לילה מתחת לאפס: מלונות הקרח והשלג המיוחדים של אירופה לאייטם המלא
לילה מתחת לאפס: מלונות הקרח והשלג המיוחדים של אירופה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 21 שעות
מהומות בצרפת: האם בטוח לטייל בפריז בזמן ההפגנות? לאייטם המלא
מהומות בצרפת: האם בטוח לטייל בפריז בזמן ההפגנות?
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
הקו לבנגקוק מתחמם: אל על תפעיל מספר שיא של 14 טיסות שבועיות ישירות לתאילנד לאייטם המלא
הקו לבנגקוק מתחמם: אל על תפעיל מספר שיא של 14 טיסות שבועיות ישירות לתאילנד
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
אירופה בשלכת: 5 הערים שהכי כיף לטוס אליהן בסתיו לאייטם המלא
אירופה בשלכת: 5 הערים שהכי כיף לטוס אליהן בסתיו
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
יש דיליי בטיסה? 5 הסיבות המרכזיות לעיכובים בהמראות ונחיתות לאייטם המלא
יש דיליי בטיסה? 5 הסיבות המרכזיות לעיכובים בהמראות ונחיתות
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
בעוד שבועיים זה יעלה לכם הרבה פחות: תעריף החורף לחידוש דרכונים חוזר לאייטם המלא
בעוד שבועיים זה יעלה לכם הרבה פחות: תעריף החורף לחידוש דרכונים חוזר
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
תפריט של אסף גרניט ומערכת בידור אישית: אל על משדרגת את חווית הטיסה לאייטם המלא
תפריט של אסף גרניט ומערכת בידור אישית: אל על משדרגת את חווית הטיסה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
הלוואי עלינו: אלו 10 הערים עם התחבורה הציבורית הכי טובה באירופה לאייטם המלא
הלוואי עלינו: אלו 10 הערים עם התחבורה הציבורית הכי טובה באירופה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
איפה הכי טעים לטייל בעולם? 10 המדינות שהכי שווה לטוס אליהן בשביל האוכל לאייטם המלא
איפה הכי טעים לטייל בעולם? 10 המדינות שהכי שווה לטוס אליהן בשביל האוכל
פודקאסט למטייל
פודקאסט למטייל
ברוכים הבאים ל-Travel Maker, הפודקאסט של למטייל על כל מה שחם בתיירות בארץ ובעולם. פודקאסט למטייל
פודקאסט למטייל