מסעדת פיגלמולר
Figlmüller GmbH

4.5
(21)
מסעדת פיגלמולר - למטייל (1) מתוף הטיפ של ofersim
מסעדת פיגלמולר מתוך הטיפ של ninanina - למטייל (2) מתוך הטיפ של ninanina
מסעדת פיגלמולר מתוך הטיפ של Diana_3247650 - למטייל (3) מתוך הטיפ של Diana_3247650
מסעדת פיגלמולר מתוך הטיפ של turgiz - למטייל (4) מתוך הטיפ של turgiz
מסעדת פיגלמולר מתוך הטיפ של turgiz - למטייל (5) מתוך הטיפ של turgiz
מסעדת פיגלמולר מתוך הטיפ של iagoda - למטייל (6) מתוך הטיפ של iagoda
מסעדת פיגלמולר מתוך הטיפ של iagoda - למטייל (7) מתוך הטיפ של iagoda
מסעדת פיגלמולר מתוך הטיפ של iagoda - למטייל (8) מתוך הטיפ של iagoda
Wollzeile 5, 1010 Vienna, Austria
הפרטים התקבלו מגולשי אתר למטייל ובאחריותם

מסעדת Figlmüller הפכה עם הזמן למעין מוסד וינאי בלתי-רשמי – היא נוסדה בשנת 1905 וממתגת את עצמה כמסעדת השניצלים המקורית של הבירה. הדור הרביעי של משפחת פיגלמולר ממשיך לנהל את המסעדה וטוען כי הגרסה המקורית של השניצל נשמרה עד היום. סועדים יכולים להזמין שניצל בשר לבן שעצום בקוטרו (כ-30 ס”מ) ונוטה לגלוש מחוץ לגבולות הצלחת, או לחילופין מנות וינאיות מסורתיות אחרות. המקום מאוד פופולרי והינו סניף הדגל של פיגלמולר (Wollzeile), כאשר למעשה קיים סניף נוסף בוינה, בו ניתן לבקר.

מה חושבים מטיילים על מסעדת פיגלמולר

4.5
21 מדרגים
14
3
2
0
1

21 המלצות על מסעדת פיגלמולר

תמונת הפרופיל של rngilboa
rngilboa

”השניצל הכי טוב בוינה בהמלצת המקומיים“

קרא עוד

השניצל הכי טוב בוינה לפי המלצת המקומיים. ביקשנו המלצה מהמקומיים איפה ניתן לאכול את השניצל הכי טוב וקיבלנו המלצה על מסעדת פיגלמולר שנמצאת במרכז העיר העתיקה. היה טעים כפי שציפינו ואפילו חזרנו לשם לפעמיים נוספות. שווה ביותר.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של ninanina
ninanina

”פיגלמולר שניצל טוב לא יותר!“

קרא עוד

הגענו למסעדה אמרו לנו שאין מקום שלחו אותנו למסעדה השניה שנמצאת במרחק של 50 מטר חיכנו בערך רבע שעה בתור, הזמנו את מנת השניצל הוינאי המפורסם שהיה בסדר וגם שניצל עוף תפוחי אדמה וסלט, בסה״כ הייתה לנו חוויה טובה, אבל להגיד שזה השניצל הכי טוב שאכלנו בהחלט לא!

בקיצור יש עוד הרבה מקומות בוינה שמגישים שניצלים ולא חייבים לעמוד שעות בתור!

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של Diana_3247650
Diana_3247650

”פיגלמולר- המסעדה הכי מאכזבת“

קרא עוד

במילה אחת: אכזבה.

כמה קראנו על המקום, כמה שמענו עליו.עברנו את המקום מספר פעמים ותמיד היה תור ארוך ומטורף בחוץ. ביום האחרון החלטנו לא לוותר והגענו מוכנים לחכות בתור.

לשמחתנו התור היה קצר מאוד כשהגענו ואחרינו התור שוב התחיל להיארך.

המקום עצמו קטן קטנטן, תקרה נמוכה שהראש כמעט נוגע בה, שולחנות וכסאות צפופים ברמה שהמרפק נוגע בשכן שלך. השירותים של המקום זה צריף קטן בחוץ.

כל הקירות אומנם מלאים בתמונות מהעבר של המסעדה וימי התהילה שלה, אבל באמת שהיום המקום נראה זוועה.

הזמנו שניצל כמובן וזו המסעדה הראשונה והיחידה שלא מגישה כ-ל-ו-ם עם השניצל. פשוט כלום. שום סוג של רוטב, שום תוספת תפוחי אדמה שבדר"כ בכל המסעדות מגישים. כלום.

ניתן להזמין תוספת של תפוחי אדמה בצד, אבל זה בתוספת תשלום. שזה מאוד מבאס כי בכל מקום אחר בוינה זה כלול. אבל מילא.אז ביקשנו לקבל קצת קטשופ בצד. לקח למלצר רבע שעה להביא לנו את הקטשופ, בסוף מסתבר שגם עבור הקטשופ משלמים!

בגלל שהמקום כל כך צפוף, כוס השתיה שהזמנו נפלה בטעות. כמובן שהתנצלנו מיד אבל במקום להביא נייר ולעזור, המלצר רק עשה פרצופים. כמובן שלא קיבלנו כוס חדשה ועדין היינו צריכים לשלם על הכוס שנפלה ולא שתינו ממנה כלל.

השירות במסעדה הזו- הכי גרוע שחווינו בוינה!

השניצל שם עולה פי 2 מכל מסעדה אחרת!

השניצל עצמו היה יבש וכלל לא טעים. בכלל לא ברור על מה כולם מדברים, זה שיש למקום היסטוריה עם השניצל זה נפלא, אבל המקום הזה פשוט גרוע מכל בחינה אפשרית,

האוכל לא טעים, השירות רע, המקום לא נעים וצפוף, וזה המקום הכי יקר בוינה. יותר יקר מכל המסעדות המדהימות האחרות שיש באזור.

אל תבזבזו אפילו שניה אחת על המקום הזה. לא שווה את הזמן ואת הכסף בכלל.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של turgiz
turgiz

”השניצל הטוב בעולם (ואנחנו אכלנו שניצל חזה עוף)!“

קרא עוד

בביקור הקודם בוינה, אכלנו במסעדה המקורית, בסמטה אליה נכנסים מרחוב וולצייל. אם ממשיכים בסמטה ופונים ימינה לבאקרשטראסה, רואים ישר את המסעדה השנייה, המרחק ביניהן הוא כ 50 מטר. יש גם פיגלמולר לוגק, אבל הבנתי שזה טיפה שונה.
 בעונה חייבים להזמין מקום לפחות חודש מראש! הזמנתי שלושה וחצי שבועות מראש, ולא היה מקום בדיוק ביום ובזמן שרציתי בשתי המסעדות! התפשרתי, מה לעשות. הביקור הקודם היה במרץ גשום, וגם אז היה בערב תור לפני המסעדה, אבל לא ארוך.
 בביקור הזה, התורים לארוחת ערב לכאלה שלא הזמינו, השתרכו לאורך עשרות מטרים!
 לא הרבה יודעים, אבל שניצל חזה עוף הוא פריט קבוע בתפריט של פיגלמולר. היות ואשתי לא אוכלת חזיר, ומנת השניצל שלהם ענקית - חלקנו שניצל עוף. כתבו פה הרבה על השניצל הזה ואין מה להוסיף. מישהו (כנראה צעיר ותפרן או סתם קמצן) כתב באתר לפני כמה שנים שהשניצל של Imbiss טעים יותר. הלכתי לבדוק. זה כמו להשוות קרקור צפרדע לזמרת אופרה, אבל Imbiss יותר זול, ויש לזה סיבה.
 אכלנו גם מרק נפלא של תפו”א עם פטריות פורצ'יני, סלט תפו”א אוסטרי מצויין וסלט ירוק שלא נפל מהם ברמה. חבל שאין להם סלסילת לחמניות עם חמאה כמו במסעדה בסמטה. זה עולה קצת, אבל הלחמניות נפלאות.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של יעל 555
יעל 555

”מסעדת פיגלמולר - לא כצעקתה!“

קרא עוד

שמענו רבות על מסעדת השניצלים פיגלמולר ואכן, הזמנו מקום מראש. כשהגענו, אכן חיכה לנו המקום והצוות מיד הגיש לנו תפריטים.
 יש תחושה מאוד תיירותית. ופחות חוויה קולינרית.
 אנחנו לא אוכלים חזיר ולכן רצינו להזמין שניצל בקר - שלא היה להם בכלל בתפריט. הגישו שניצל עוף טעים. אך במסגרת הטיול שלנו באוסטריה, אכלנו מספר פעמים שניצל וינאי במסעדות ובזו היה השניצל הפחות טעים והיקר ביותר. קצת מאכזב.
 ההמלצה שלי - לאכול במקומות אחרים, פחות תיירותיים, יותר מקומיים.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של iagoda
iagoda

”אי אפשר לעזוב את וינה בלי לטעום מהשניצל שגולש מהצלחת“

קרא עוד

מסעדה שלדעתי מיועדת בעיקר לתיירים וחובבי השניצל הווינאי מבשר עגל או אחר.

השניצל דק פרך טעים וגולש מהצלחת.

כדאי להזמין בתור מנת פתיחה פריטטה סופ (מרק צח עם איטריות פנקייק). כתוספת לשניצל נסו סלט תפוחי אדמה. הסלט חמצמץ טעים ומוגש קר.

הזמינו מקום מראש.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של fayeradi
fayeradi

”מסעדת פיגלמולר - השניצל הכי טוב בוינה!“

קרא עוד

יש שני סניפים במרכז וינה שהם בערך 100 מטר אחד מהשני. האחד שהוא המקורי ובו ניתן רק להזמין מראש, והשני ללא הזמנה מראש ולרוב יהיה תור – אך שווה לחכות אותו! הצוות נחמד ביותר והאוכל מדהים! שניצלים ענקיים שיוצאים מהצלחת, ויוצאים מפוצצים במחירים סבירים. המסעדה מעוצבת בסגנון אוסטרי מסורתי והאווירה נעימה מאוד.

שווה ביותר!

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של mazbat
mazbat

”השניצל הוינאי ב-Figlmüller, מתי ולאן לבוא?“

קרא עוד

גם אנחנו הגענו למסעדת המיוחדת הזו כדי לאכול את השניצל המפורסם. קיבלנו שניצל ענק. אפשר להזמין גם תוספות וגם מנות אחרות. יש למסעדה שני סניפים מאחורי כנסיית סנט.סטפנוס. האחד בסימטת wollzeile 5. זהו מקום קטן ובמראה עתיק. בו לא היה המקום כשבאנו. לידו ברחוב Backerstrasse 6 יש עוד סניף גדול גם כן במראה עתיק ועם מספר מפלסי לישיבה. אנחנו הגענו בשעת צהריים מאוחרת, בערך ב-15:30 ונכנסנו מיד למסעדה. אבל כשיצאנו כבר היה תור בחוץ. לכן אם ניתן כדאי להזמין מקום מראש.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של ליז:)
ליז:)

”מסעדת שניצלים“

קרא עוד

רבות נכתב באתר על מסעדת פיגלמולר. הגענו בסביבות השעה 16:00 למסעדה ונאמר לנו כי היא מלאה, אך יש עדיין מקום במסעדה השניה, הנמצאת במרחק 50 מטר, ואכן היה בה מקום. הזמנו שניצלים עגל וחזה עוף. מגיעות מנות גדולות מאוד וטעימות מאוד. השירות מהיר ואדיב.

הטיפ עזר לך?

כתבות על מסעדת פיגלמולר

מתוך הבלוגים - פוסטים על מסעדת פיגלמולר

הוספת פוסט

תגיות