5 ימים מלאים בפוקט

תמונה ראשית עבור: 5 ימים מלאים בפוקט

המסלול המלא שלנו בפוקט

היום הראשון שלנו בפוקט

אנחנו טסנו לפוקט עם חברת Emirates ועשינו קונקשיין של 3 שעות בדובאי ולאחר הקונקשיין טסנו במחלקת הביזנס של Emirates עוד 6 שעות לפוקט, מומלץ בחום!

אנחנו ישנו במלון Burasari Phuket שנמצא במיקום מצויין באזור הפטונג המומלץ וכשבע דק׳ הליכה לרחוב הבנגלה המפורסם והשווה.

ואיך לא, כדקה הליכה מהחוף.

ביום הראשון הסתובבנו בעיקר באזור המלון, טעמנו פאד תאי בשוק כדי להתחיל את החוויה של תאילנד, הסתובבנו בחוף ובערב יצאנו לעשות סבב ברים ברחוב הבנגלה, אין מצב שאתם בפוקט ולא מגיעים לשם כי ידוע שבערב רחוב הזה הופך להיות האזור הכי תוסס בפוקט.

לאחר השקיעה הרחוב נסגר לתנועת רכבים והופך להיות מרכז העניינים. יש ברחוב מועדונים, ברים,  דוכני רחוב ומופעי רחוב.

באמצע שבוע הכניסה לרוב המקומות היא ללא תשלום.

יש לציין שפוקט מאד בטוחה בשעות הלילה ולכן שווה לישון באזור שאנחנו ישנו בו, לסיים את הלילה בכיף מתי שתרצו ולחזור בבטחה ברגל למלון.

הנה כמה מהמקומות שהכי נהננו מהם ברחוב הבנגלה וממליצים לכם לא לפספס :

Tiger Nightclub :

את המקום הזה לא קשה לפספס עם פסלי הנמר הענקיים שנמצאים בכניסה, תמיד מפוצץ ושווה להכנס לשם לדרינק בתחילת הערב ולהנות ממוזיקה טובה.

Illuzion :

המועדון מושקע מאד ואפילו מדורג בטופ 100 מועדונים הטובים ביותר ומי שמבין עניין חייב להגיע ולהנות מהמועדון, לפני ההגעה מומלץ גם לבדוק באתר שלהם אם יש משהו מעניין בתאריך שאתם מגיעים כי במועדון יש לפעמים הופעות חיות ודיג׳יי מכל העולם.

Sugar :

מוזיקה שחורה מעולה עם הופעות חיות.

Armania :

בכניסה שלו הוא בר וכשנכנסים פנימה יותר זה הופך למועדון מושקע מאד ומבחינת המוזיקה שם היא בעיקר אלקטרו האוס והאוס פרוגרסיב וגם מידי פעם טכנו.

וסיימנו את היום הראשון שלנו במסאג׳ במקום מאד מומלץ שנקרא Claretta.

היום השני

התחלנו את היום בארוחת בוקר במלון ומיד לא בזבזנו את הזמן ויצאנו לדרך לעשות מסאג׳ של בוקר באותו מקום שהיינו בערב של היום הראשון כי הוא באמת היה וואו (Claretta).

משם לקחנו מונית לBig Buddha מקום שחובה לבקר בו למי שמגיע לפוקט. הלוקיישן מטורף ונמצא על הר שמשקיף על כל פוקט. דגש חשוב לנשים - חייבים להגיע עם מכנס ארוך וחולצה קצרה - לא גופיה! זה מקום קדוש ומי שלא מגיע בלבוש צנוע יעשו לו בעיות בכניסה כמו שעשו לשיר שלא ידענו והיינו צריכים לקנות שם באיזה דוכן לונג כדי שהיא תשים על המכנס והיא שמה סווטשירט בשיא החום … אמנם הלונג היה עם פילים והיה שווה את זה אבל אל תתעסקו איתם ותקשיבו לנו.

אמרנו לנהג מונית שיחכה לנו שם כי קשה למצוא מוניות בגלל שזה על הר ואחרי הBig Buddha נסענו לבית קפה מאד מיוחד על צוק בים והכל שם מעוצב בורוד, האוכל נחמד אבל לא בשיא ולגמרי שווה להגיע לשם גם בשעות היום וגם בשקיעה. השם של המקום הוא Cafe Phuket view point.

במקום יש מלא לוקיישנים לצילומים ונדנדה מעל הצוק לכיוון הים בחינם, מאד מגניב.

אחרי שבילינו שם המשכנו לצילומים באחד החופים בפוקט עם שי הצלם שעושה צילומי זוגות, משפחות, בת/בר מצווה ועוד … (קישור לאינסטגרם שלו ליצירת קשר - https://www.instagram.com/chaismile/)

אחרי הצילומים היינו חייבים לעשות את המסאג׳ השני שלנו, חזרנו לאותו מקום שהיינו בבוקר והפעם עשינו רק Foot Massage שעולה לא יותר מ350 באט שזה 35 שקל לשעה!

אחרי זה הלכנו למקום מאד מומלץ בפוקט שיש בו אוכל תאילנדי שנקרא No.6 Restaurant Patong.

ואז חזרנו למלון לנוח קצת לקראת עוד ערב מטורף ברחוב הבנגלה.

היום השלישי

את היום השלישי התחלנו בארוחת בוקר במלון, היה מזג אוויר פצצה ולאחר הארוחה חיכתה לנו הסעה בכניסה למלון ויצאנו ליום אדיר של אטרקציות בשיתוף המרכז למטייל תאילנד, נספר לכם קצת עליהם... המרכז למטייל תאילנד הם רשת של סוכנויות נסיעות בתאילנד שהוקמה ב- 2006. למרכז למטייל תאילנד יש מספר סניפים ברחבי תאילנד, אשר כולם מקבלים קהל פרונטלי, חוץ מסניף האינטרנט שממוקם בבנגקוק ועוסק בהזמנות כשהלקוח עדיין נמצא בישראל. הם מעניקים שירותים לקהל הישראלי בכל רחבי תאילנד במתכונת שאינה קיימת באף מקום אחר בעולם לקהל הישראלי ובשפה העברית. למה כל כך שווה להזמין מהם אטרקציות ומלונות? כי הקהל הישראלי שמגיע לנפוש בתאילנד זוכה לשירות יחודי מסוגו שאין לאף מדינה אחרת בעולם. ממליצים בחום. (https://www.instagram.com/lametayel_thailand/)

נסענו בטוקטוק (הנסיעה האהובה עלינו) לאומגות בג׳ונגל של פוקט. זאת חוויה אדירה שמתאימה לכולם. אנחנו חשבנו האמת שזה יהיה די מעפן אבל בסוף הגענו לאטרקציה שבאמת אסור לפספס. יש שם כל מיני סוגים של אומגות החל מנמוכות/גבוהות ואפילו בסגנון סנפלינג. התלוו אלינו 2 מדריכים מהצוות שלגמרי עשו לנו את האווירה במסלול.

יש במסלול נוף מטורף של הג׳ונגלים ושל הים, שווה כל רגע.

משם המשכנו לאטרקציה נוספת שהמרכז למטייל תאילנד גם סגרו לנו, טיול טרקטורונים בנהיגה עצמית בג׳ונגל. המדריך לקח אותנו למקומות מיוחדים שאי אפשר להגיע אליהם בלעדיו ועשינו מספר עצירות במקומות שווים בדרך.

אחת מהעצירות הייתה באמצע שום מקום שיש שם קיוסק עם שייקים מרעננים ונוף של ים ואיים ואפילו יש שם נדנדות לנוף - לוקיישן פוטוגני ביותר. נסענו בתוך הג׳ונגל והמדריך הסביר לנו המון דברים מעניינים על הדרך.

גם את האטרקציה הזאת אתם מוזמנים לסגור דרך המרכז למטייל תאילנד שידאגו לכם מקצה לקצה.

משם חזרנו לאזור המלון ועשינו סיבוב באזור החוף ואיך אפשר שלא לעצור במסאג׳ על החוף.

את הארוחת צהריים אכלנו בThe Pizza Company שעפנו על האוכל ואז גילינו כמה המלצות יש על המקום הזה!

וסיימנו את היום במקום הכי מדובר באי והכי הכי פנסי - Cafe Del Mar מומלץ להגיע אליו גם ביום וגם בלילה, המקום נסגר בשעה 00:00. אנחנו הגענו אליו בשעות הלילה ובאותו יום הייתה מסיבת טכנו. יש לציין שהמקום לא זול אבל האוכל שם מטורף.

בשביל לשבת בשולחנות יש מינימום הזמנה של 500 שקל לשולחן אבל לא קשה לעבור את זה עם המחירים שם. אנחנו התפנקנו בבקבוק גרייגוס, סושי, מנות תאילנדיות וקינוח.

קוד הלבוש הוא אלגנט והמקום פוטוגני ביותר. מוזמנים לראות את המקום בהיילייטס שלנו באינסטגרם -

אל תפספסו להגיע לשם! יש גם מופעי אש בשעות ספציפיות.

ואיך אפשר לסיים את היום בלי אפטר ברחוב הבנגלה.

היום הרביעי

התחלנו את היום בסטארבקס ואז חזרנו למלון, שם חיכתה לנו מונית שהמרכז למטייל תאילנד סידרו לנו כדי להגיע לעוד מקום מדהים שסגרנו דרכם, נסענו לחוות פילים שיקומית.

יש המון אנשים שמגיעים לתאילנד בשביל לרכב על פילים, אתם לא מבינים בכלל מה הפילים עוברים מידי יום מאנשים שרוכבים עליהם, אנחנו אמרנו לעצמנו שבתור אנשים שאוהבים בעלי חיים אנחנו נלך לחווה השיקומית שיש בפוקט.

כבר בכניסה לחווה יש שלט שבמקום אסור לרכב על הפילים, הפילים עברו בעבר התעללויות ובחווה מאד שומרים על החופש של הפילים ודואגים להם מאד.

בכניסה עשו לנו תדריך קצר באנגלית לכל הקבוצה והמשכנו לחצר הפילים שם הם היו חופשיים והתחלנו להאכיל אותם. בנוסף מצטרף לקבוצה צלם של המקום שמצלם אתכם ומעלה בחינם לפייסבוק שלהם ככה שאתם יכולים להנות מהרגע. לאחר מכן הפילים התקדמו אחרינו לאזור המקלחות בשטח ששם קיבלנו מברשות מיוחדות להוריד מהפילים את הלכלוך ולנקות אותם עם צינור.

חוויה אדירה, מומלצת ומספקת.

הפעילות אורכת כ3 שעות מרגע האיסוף ועד החזרה.

אחרי זה חזרנו למלון להנות קצת מהבריכה ואז התארגנו ויצאנו לארוחת צהריים בבית קפה שפשוט אסור לכם לפספס שנקרא Ma Doo Bua Cafe הבית קפה נמצא בריזורט מטורף שהקטע בבית הקפה שהוא על המים עם אצות ענק (מוזמנים לראות תמונות של המקום בהיילייטס אצלנו באינסטגרם) המקום פוטוגני ביותר ואפילו אפשר להזמין מראש צילומי רחפן פרטיים על סירה שמסביבה יש את כל האצות. שווה לגמרי אנחנו פשוט לא הזמנו מראש והכל אזל באותו היום.

הזמנו קוקטיילים ומנות מגניבות, המקום לא זול אבל האוכל מאד איכותי.

משם הלכנו עוד הפעם לCafe Phuket View Point בפעם השנייה אך הפעם נשארנו גם לשקיעה ולאחר מכן תפסנו טוק טוק שהוריד אותנו באזור המרכז והלכנו לעשות מטווחים חוויתיים במקום מקורה.

וסיימנו את היום שלנו בארוחת ערב במסעדת הMojo, מסעדה מאד מומלצת שיש בה מבחר גדול של מנות שיכולות להתאים לכולם (מול רחוב הבנגלה).

היום החמישי והאחרון

איזה יום!!! יצאנו לטיול 7 האיים נחשו דרך מי... כמובן שדרך המרכז למטייל תאילנד!

מיניבוס אסף אותנו מהמלון ונסענו למרינה שם חיכתה סירה מהירה. מזהירים מהסירה מראש, מחלקים בכניסה שקיות הקאה, ברמה כזאת! (היה לנו בחילות של החיים ומזל שהצלחנו לעבור את זה בשלום כי הטיול הזה שווה כל רגע).

ניתן לכם כמה מהשמות של האיים מהטיול.

העצירה הראשונה הייתה באי קטן בשם Maya Bay, אחד המיוחדים - שמורת טבע מטורפת.

העצירה השנייה הייתה באי Pileh Lagoon עם מים טורקיז כמו בגלויה! הייתה שם אופציה או לרדת מהסירה ולהנות באזור האי ששם אין מדוזות לפי השמועות והייתה אופציה להשכיר סירת קאנו (המפורסמת בתאילנד) ב1,500 באט לעד 6 אנשים לטווח זמן של 40 דקות. אנחנו חלקנו את הקאנו עם עוד ישראלים שהצטרפו לטיול ועצרנו במספר מקומות פוטוגניים לתמונות.

לאחר מכן עצרנו באי הקופים המפורסם שממש חיכינו להגיע אליו, הקופים מסתובבים חופשי באי וחשוב לציין לא להציק להם כי הם יכולים לתקוף.

משם המשכנו לעצירה באזור שמיועד לשנורקלים, אין כמו הדגים במים של תאילנד.

ואז הגענו ל Kho Phi Phi , האי שהתבאסנו שלא לקחנו שם כמה לילות כי הוא פשוט מושלם ושם הרגשנו באמת בתאילנד. אכלנו שם ארוחת צהריים שזה כולל בטיול ויש שם טיילת עם המון דוכנים ומזכרות.

אחרי זה המשכנו לKho Kai אי קטן עם אווירה מטורפת, עם הרבה דוכנים על החוף ולקראת השקיעה התקדמנו בחזרה למרינה וחילקו במהלך השייט פירות, כי אין כמו לסיים את היום ככה.

הגענו לאזור של המלון שלנו, ממש בכניסה למלון הייתה מכבסה שלוקחת 50 באט לקילו! שזה 5 שקלים. אז שמנו שם את הבגדים והם מגיעים מגוהצים ומקופלים תוך יום.

ברחובות הייתה אווירה של כריסמס וחנוכה ביחד, היו עצי אשוח ברחובות שעליהם היה גם מגן דוד. זה הלילה האחרון שלנו ובאותו הלילה מסתבר שהיה קרנבל בחוף בפוקט שהכניסה אליו חינם, נתקלנו בקרנבל במקרה ואנחנו ממליצים לכם לפני ההגעה לכל אי לבדוק אם יש איזה משהו מיוחד כדי שלא תפספסו.

בנוסף גם יצאנו לסיים את פוקט כמו שצריך בפעם האחרונה (לבינתיים) ברחוב הבנגלה שאנחנו כל כך אוהבים.

ולמחרת בבוקר נסענו לשדה תעופה והמשכנו ליעד הבא שלנו - קופנגן (היינו צריכות לטוס לקוסמוי ומשם לקחת מעבורת לקופנגן)

תהנו!

ולסיכום

מקווים שנהנתם מהמדריך! מוזמנים להתעדכן ולקרוא את שאר המדריכים שלנו על תאילנד ובלי קשר, בואו לגלות איתנו עוד יעדים מושלמים בארץ ובעולם ולקבל טיפים והמלצות, מוזמנים לעקוב אחרי הבלוג שלנו בלמטייל ובאינסטגרם.

הזמנת טיסות, מלונות, אטרקציות ועוד שירותים לפוקט

לפני שעה