07.10.23 – מבריסביין נסענו צפונה עד Moreton Bay. משם המשכנו עד תצפית Point Perry Foreshore Reserve.
המשך עד לחוף- Noosa Heads Main Beach . העיירה חמודה מאד. טיילנו בחוף הים ,הלכנו לאורך החוף של העיירה, נסענו עד Little Cove Beach. נסענו גם לצד השני של העיירה לתצפית על המקום ממנו הנהר נשפך לים.
משם המשכנו ל- Lake Cootharaba
המשך עד לעיירה קטנה בשם Rainbow Beach. טילנו על חוף הים ושם לנו Rainbow Denn
08.10.23 – נסיעה עד Hervey Bay.
, המשך עד גלדסטון בעיירה זו יש מקום הנקרא כמדומני Esplanade Callemondah. יש שם גשר עץ שהולכים בו ליד הנהר. חביב אך לא יותר מזה. לינה בעיירה. gladstone reaf hotel
09.10.23 – נסענו למערת Capricorn Caves, כל שעה עגולה יש סיור, לא הזמנו מקום ולא היו הרבה אנשים, המערה די מאכזבת וניתן לוותר.
המשך עד מקאי mackay. לינה Mid City Motor Inn
10.10.23 – נסיעה לכוון איירלי ביץ. Airlie Beach בדרך נכנסנו לחוף מדהים ביופיו ובמקרה הגענו אליו. החוף נקרא cape Hillsborough n.p אסור להחמיץ!!!!.
הגענו לאיירלי ביץ היפה והסתובבנו בעיר ובטיילת.
חשוב מאד!!! במקרה היה לנו מזל ונשארו 2 מקומות להפלגה למחרת של חברת: WILD CAT ל -Whitsunday Islands National Park. מציע לכם להזמין מראש כי החוף שתראו למחרת הוא אחד החופים היפים ביותר שתראו בחיים. במלון שהיינו בו היה גם שובר הנחה של 10 אחוז לשייט של חברה זו לינה במלון Colonial Palms Motor Inn.
11.10.23 – הפלגנו לאי Whitsunday Islands National Park. תמונה אחת שווה אלף מילים אז מה שוות התמונות שלהלן? אנחנו לקחנו את ההפלגה הארוכה המשלבת גם רחצה בחוף הנהדר, צלילה ליד אלמוגים ודגים וארוחה של חברת WILD CAT . אין צורך להביא מסיכה זה כלול במחיר הטיול.
12.10.23 – נסיעה עד Townsville טיול בטיילת היפה הליכה עד Cape Pallarenda Conservation Par. לינה : Allure Hotel & Apartments