המלצות חמות ינואר 2023
מלון: nyx
דירוג: 9/10
מלון מומלץ ששווה את הכסף - מיקום מעולה, אחלה rooftop, אחלה אוכל ישראלי בבר, אווירה כיפית. הדיס היחידי הוא הגודל של החדר.
בר קוקטיילים חוויתי מיוחד: https://www.alcotraz.co.uk/
דירוג: 10/10
אחת החוויות המיוחדות והכיפיות שהיו לנו בעיר! מומלץ ממש! חשוב להזמין מראש, שווה כל פאונד
עלות: 40 פאונד לאחד
משחק כדורגל באצטדיון של פולהאם- שווה שווה שווה!
היינו במשחק של פולהאם-סנדרלנד, היה ממש חוויתי, מאוד מומלץ!
רכשנו כרטיסים מראש בסטאבהאב
עלות: 100 פאונד לכרטיס
דאנס בר בsky garden
הזמנו מראש כרטיסים והגענו בערב הראשון שלנו בעיר, היה ממש כיף! מי שלא הזמין מראש לא נכנס, אז ממליצה להזמין. האווירה הייתה מיוחדת וכיפית לתחילת הטיול
עלות: 16 פאונד לאחד
אולי בסיסי אבל סוהו וtheatre district מושלמים בערב- אווירה כיפית מאוד!
EL & N - בית קפה/קונדיטוריה- יש הרבה סניפים יחסית בלונדון, הכי אהבנו את הסניף באוקספורד
יום 1
הליכה מהמלון בערב למסיבה בsky garden, בדרך עצרנו בחלק מהשווקים. לונדון פשוט מהממת!
הדאנס בר בsky garden היה מדהים- אחלה view, אווירה כיפית, אחלה מוזיקה ופשוט ערב כיפי.
יום 2
הליכה רגועה לאורך הנהר בדרך לביג בן ולארמון בקינגהאם, מטרת היום הייתה ללכת וליהנות מהעיר ברגל עד מחשק הכדורגל.
מחטי קלאופטרה - מעניין לקרוא על ההיסטוריה של העיר, ויש מלא ממנה.
גני וויטהול - נחמד ללכת בדרך לביג בן
ביג בן - אין כמו היופי של הבנייה בלונדון, וכל כך מעניין לקרוא על ההיסטוריה של הביג בן (מגדל אליזבת), כמובן שחובה להגיע ולהסתובב באזור
ארמון בקינגהאם - לא היינו בחילופי המשמרות אבל סה״כ הארמון נחמד
Westminster ארמון- מדהים ביופיו
EL & N-mayfair- ארוחת צהריים - אנחנו עפים על המקום! הסניף הזה ספציפית בדיעבד היה חמוד לעומת הסניף באוקספורד. אוכל טעים ואווירה כיפית ממש.
אצטדיון פולהאם- נסיעה למשחק של פולהאם-סנדרלנד- מומלץ מאוד! נסענו באוטובוס, כל כך פשוט וקל להגיע בתחבורה ציבורית.
Light Of India - ארוחת ערב - טעים מאוד, מחירים ממוצעים, מומלץ!
יציאה לrooftop במלון NYX - אווירה כיפית
יום 3
קתדרלת סנט פול St. Paul's Churchyard - מאוד יפה ומרשימה גם מבפנים, אבל בפועל היינו שם מספר דקות והמשכנו הלאה
מגדל לונדון הגשר השקוף - שילמנו 12 פאונד לאחד, בתכלס לנו היה משעמם ומיותר, לא ממליצה מהחוויה שלנו.
london tower bridge + גשר המצודה - גשר מהמם וכיפי
סקיי גרדן- הזמנו מקומות מראש, וגם בהזמנה התור לכניסה היה כל כך ארוך שפשוט וויתרנו והלכנו חזרה לשארד
בניין שארד- מסעדת Hutong- אווירה כיפית ונוף מדהים, אבל מאוד מאוד יקר. ממליצה לא לבוא רעבים. בדרך לבניין עצרנו בשוק מגניב עם מלא בירות ומקומות מגניבים לשבת.
borough market - חמוד, ראיתי המון המלצות על השווקים של לונדון, אני פחות מתחברת, היינו מספר דקות והמשכנו הלאה
london eye - חמוד, לא אטרקציה חובה בעיניי
Alcotraz London: Cell Block Two-One-Two - בר קוקטיילים- מדהייייייםםם!! אחת החוויות הכיפיות מלונדון, מומלץ בטירוף. נדרש להזמין מקומות מראש.
Ballie Ballerson London - מועדון ליד הבר קוקטיילים עם 2 בריכות כדורים ואווירה מגניבה, מומלץ! הזמנתי כרטיסים מראש :)
יום 4
להסתובב באוקספורד וסוהו- מושלם, להיכנס לכל סימטה ורחוב ראשי, פשוט מהמם וזמן כיפי לשופינג
EL & N-אוקספורד- סניף חובהההה! הפרנץ טוסט, השקשוקה, השוקו- מומלצים
The London Dungeon - ממש נחמד, מומלץ. קנינו כרטיס משולב לlondon eye והלכנו בימים שונים
כיכר טרפלגר Trafalgar Sq
hyde park- די התאכזבתי, ציפיתי לפארק הרבה יותר מרשים. אולי זאת הייתה העונה, אבל הייתי בפארקים הרבה יותר יפים ומרשימים באירופה.
סוהו, carnbary, theatre district, piccadilly circus- וואי אווירה מושלמת, קחו את הזמן ופשוט תטיילו ותהנו שם
tottenham court road london - תחנה מרכזית בסוהו שהיה בה מופע אורות מדהיםםםם ובחינם! שווה להגיע - https://www.outernetglobal.com/
Flight Club Bloomsbury - פאב מגניב של כל מיני משחקים (בעיקר חצים), אווירה מגניבה!
יום 5
נסיעה לאצטדיון האמירויות של ארסנל- עשינו סיור עצמאי באצטדיון, נחמד אבל לא הכי מיוחד בעיניי. בעלי התלהב :)
שופינג נוסף בסוהו ואוקספורד
hard rock בפיקדילי- סניף כיפי וטעים :)