אז החלטנו ללכת על זה וליסוע עם הילדה לחו'ל!
חיפשנו יעד שעוד לא ביקרנו בו, שיתאים לכולנו, שיהיה בו גם נופש וגם טיולים, שיהיה זול ולא נצטרך להתלבט על כל שקל, אבל שלא יהיה ג'יפה עם תנאי תברואה שיגרום לנו לחטא כל דבר שנקרה בדרכינו כדי להמנע ממחלות מיותרות באמצע הטיול,וכמובן שיהיה בתי חולים מערביים שיאפשרו טיפול נאות במקרה הצורך-בכל זאת כמה הורים חסרי אחריות אפשר להיות??:)
נשמע מופרך-חופשה??? ילדים?? מה הקשר?? ואלו רוב הקולות שאנחנו שומעים מאז שחזרנו- "מה והיא לא הפריעה לכם לחופשה??"ולא היה לכם קשה?"
אז מצאנו את עצמינו עולים על מטוס לבנגקוק.. שכמובן למרות כל מה שאמרו לנו עליה -לא הקשבנו וביזבזנו שם כמה שעות מיותרות במקום לעלות ישירות לצ'אנג מאי. פשוט בנגקוק חמה כמו סיר צ'ונט ובימים הראשונים כשהגוף עוד לא רגיל לחום כל מה שרצינו זה לחפש את המזגן הבא,או פשוט למות בידיעה שנחזור לארץ במקרר.. אחרי יומיים שמבינים שהחום פשוט לא ישתנה-גם הגוף מתרגל וגם פשוט משלימים עם העובדה שאין עניין להתקלח כי בכל מקרה תהיה רטוב אחרי שניה..סתם סתם
אז כשהגענו לצ'אנג מאי יכולנו לנשום לרווחה והאויר בהחלט נהיה נעים יותר.
כדאי כדאי כדאי-לנסוע עם עוד זוג עם חברים.. בעיקר עם נוסעים עם ילדים בכורים יחידים. פשוט זה ממש מקל שיש שניים שמעסיקים אחד את השני-וכמובן אפשר לחפות אחד על השני, באוכל חיתולים מגבונים או אפילו ידיים ובייבי סיטר כשצריך.. למשל אנחנו ממש רצינו לעשות את האומגות השוות שבצפון,והחברים שלנו ממש רצו לעשות טרקטורונים-דברים שלא מתאפשרים עם ילדים-אז פשוט כל אחד לקח חצי יום כשהזוג השני שמר על שני הילדודים.