טיול אופנועים בהרי הקרפטים- מארגן נועם אבנון
אנחנו בארץ חברה שרוכבים על אופנועי שטח ולמעשה חיפשנו מסלולים חדשים מעבר למה שאנחנו רוכבים כאן.
דרך שמועות הצלחנו להגיע וליצור קשר עם נועם בחור ישראלי שחי ברומניה במקום שנקרא פרדייל. נועם מארגן טיולים הקשורים לספורט אתגרי כגון אופני הרים, טיפוס הרים, ג'יפים, הליכות, אופנועים וכדומה...
הגענו לבוקרשט ונועם חיכה לנו בשדה תעופה אחרי לילה ארוך של התארגנות לטיול וטיסה עם קפה חם על הבוקר.
מבוקרשט נסענו לפרדייל לוילה שנועם מנהל. המקום מיוחד במינו חדרים גדולים יפים ומאד נקי ומסודר. נועם ליווה אותנו לאורך כל הטיול שלנו ודאג לכל מחסורנו וגחמותינו.
הטיול אפשר לומר היום היה מושלם. מזג האויר היה לטובתנו, המדריך אופנועים שעובד עם נועם מאד מקצועי מכיר את המסלולים בהרים באופן מושלם ומאד סובלני ומתאים את קושי הרכיבה לקבוצה.
הרכיבה לכל אורך הטיול היתה רצופה וטובה הנופים מדהימים, כמובן שהאופנועים דיי חדשים ומתוחזקים טוב כך שלא היו תקלות והטיול זרם כפי שציפינו, נועם תמיד היה מחכה לנו בשטח עם "פריסה" ארוחת צהרים בשטח במהלך הטיול מרקים חמים על המדורה, אוכל ברמה גבוהה, כמובן שנועם היה דואג לנו לארוחת בוקר בוילה לפני הרכיבה וארוחה דשנה אחרי הרכיבה בוילה.
רכבנו שלושה ימים כאשר יומיים רצוף ביום שאחרי "נפלנו" על נועם שהוא חייב לארגן לנו מסג'ים, וכך היה.
הטיול באמת היה חויה שאנחנו הקבוצה לא נשכח. אומנם חזרנו לארץ אבל הזכרונות חזקים ולא עוזבים אותנו.
היום אני אחרי הטיול ואני יכול פשוט להמשיך הלאה ולשכוח, אבל אני חייב לציין ואי אפשר שלא, ללא הנוכחות מאחורי כל התיאומים הלוגיסטיקה של נועם כל הטיול הזה היה עוד טיול נחמד.
אני מאד ממליץ ובחום לכל מי שמעוניין לטייל בקרפטים יכול להיות כל סוג טיול צרו קשר עם נועם, הבחור מאד חם, לבבי, מארח סימפטי, מדריך מקצועי, מכיר את האזור ככף היד, טייל בחסד ולכן ידע לכוון את המטיילים ע"פ הדרישות.
המייל של נועם אבנון ליצירת קשר:
[email protected]
[email protected]
לכל מי שרוצה ומעוניין לראות קליפ מהטיול שלנו ביולי 2012 אצל נועם, אפשר להיכנס ליו טיוב ולרשום: "חופשת אופנועים יולי 2012 - קבוצת ברוך"