מזמינים חילוץ מהרי הרילה?
עזבנו את הדירה מוקדם בבוקר ונסענו לאתר שבעת אגמי רילה. עלינו בליפט ולא בג׳יפים כי הנסיעה בהרים לוקחת יותר זמן ובנוסף היתה בהירות טובה כך שיכולנו להנות מהנוף של ההרים תוך כדי הנסיעה. מניסיון יש נהגי ג׳יפים שלוקחים פחות כסף עבור הנסיעה למעלה ויותר גמישים בשעות ושווה לברר איתם לגבי עליה עד לאזור הטיול. התחלנו ללכת במסלול המסומן והמוכר והיה ממש נחמד לראות את האגמים בעונה אחרת (כבר ראינו אותם בחורף ובקיץ בטיולים הקודמים)
היום היו הרבה מאוד מטיילים במסלול ובמיוחד בנקודת השיא בה רואים את כל האגמים במקביל
אז חיפשתי עבורנו נקודה מבודדת יותר במורד ההר וממנה אפילו הנוף היה יפה יותר
בניתי רוג׳ום אבנים ענק שמיד צולם על ידי מטיילים וישבנו לעשות פיקניק למעלה
אני ואמא תרגלנו קצת יוגה בנוף.
מאוחר יותר באותו יום בסביבות השעה ארבע אחרי הצהריים טיפסנו בחזרה אל הליפט מהמסלול בו עוברים בין האגמים ולא מעליהם כדי לגוון.
בהמשך המסלול איפה שיש כבר צמחייה והולכים בצלע ההר אופיר אחי הקטן השיג את כולנו ולא מצאנו אותו ואז הבנו שאנחנו ירדנו מהשביל חיפשנו אותו באיזור במשך שעה (בזמן הזה רחפן הגיע כנראה של הפקחים וסימנו לו שאנחנו בסדר) ואז החלטנו להמשיך ללכת לנקודת הסיום ולראות אם הוא שם וסתם לא שם לב לזה שאנחנו לא הגענו- למזלנו הוא היה שם ולא היינו צריכים לחפש אותו בקור כל הלילה. אחרי ההרפתקה הזאת הלכנו למסעדה נחמדה בסמוקוב וחזרנו לדירה. אני נרדמתי מיד .