יום רביעי 15.6.16 - נאגס הד - 171 מיילים
היום החלטנו על יום רגוע וקליל. אחרי הנסיעה הארוכה והמייגעת אתמול, רצינו היום לנסוע מעט, לנוח ולקחת את היום באיזי. בדיעבד אמנם נסענו 170 מייל, אבל בניחותא.
אנחנו נמצאים ברצועת החוף שנקראת Outer Banks, ב- Cape Hatters National Seashore. מגיעים לכאן באמצעות מערכת גשרים מרשימה, אותה נראה רק מחרתיים,כשנצא מפה (כאמור הגענו מאוחר בלילה, מותשים, מזל שראינו בכלל את הכביש… בכל מקרה היה חשוך מכדי להתרשם מהגשרים). אנו לנים ב- Nags Head, בערך במרכז הרצועה. הבתים פה בנויים ברובם על עמודים, עקב הצפות חוזרות ונשנות של האזור כולו, שחשוף להוריקנים ולסערות עזות.
את ארוחת הבוקר אנחנו אוכלים בדיינר חביב סמוך למלון, המגיש ארוחות בוקר אמריקאיות דשנות במחיר מצחיק (לפי זכרוני...)
אנו נוסעים דרומה, עוצרים לצילומים ליד המגדלור (גובהו כ- 48 מטר ויש בו 214 מדרגות למי שרוצה לטפס למעלה), אולם מטרתנו הסופית היא האי Ocracoke, אליו מגיעים עם מעבורת.
נסיעה קצרה מהמגדלור מביאה אותנו למקום ממנו יוצאת המעבורת לאי Ocracoke. מסתבר שהמעבורת הבאה יוצאת בעוד שעתיים. כאמור אנחנו בראש רגוע היום ,ומחליטים להמתין למעבורת. במקום יש מתחם קטן עם כמה חנויות ובתי קפה, ואנחנו “תופסות ראש” עם הכריכים שהבאנו איתנו וכוס בירה טובה. כשעולים על המעבורת (שזה קטע מעניין בפני עצמו, מאד מסודר, מאורגן ו… ארוך) מלווים אותנו בדרכנו לאי כמה דולפינים חמודים, שלצערי לא הספקתי לצלם.
באי עצמו יש גלריות, חנויות ומסעדות. שוטטנו לנו קצת, אכלנו (אם זוכרת נכון) ועלינו שוב על המעבורת. בדרכנו חזרה למלון עצרנו קצת על חוף הים היפה, אחד מרבים המאפיינים את המקום הזה.
לינה ב- Rodeway Inn And Suites, Nags Head