חופשת סקי בקולורדו זה משהו שאני משתדלת מאד לעשות בדצמבר, ממש בתחילת העונה, ואת החופשה אני מסיימת תמיד בלאס וגאס. שופינג, בופה, הופעות- יש תמיד מה לעשות בעיר המדהימה הזו.
הפעם- ברונו מארס בפארק מ.ג.מ, מה שהיה פעם המונטה קארלו והחליף מיתוג לפני כשנתיים- שלוש. המלון עצמו בצבעי ירוק- לבן, צמוד לאריה, VDARA, ולכל איזור הסיטי סנטר של ווגאס. ממול, כמובן, יש את אחד הרוס-ים הכי טובים בסטריפ (הכי טוב לטעמי, אם כבר מדברים, הוא זה שאחרי הווין, אנחנו קוראים לו הרוס הצפוני. מדובר ברוס שיש בו הכל ואני תמיד יוצאת ממנו עם כל הבא ליד במחירים שווים לכל נפש. אם לא מצאתם מה שחיפשתם במקומות אחרים- שם סביר להניח שתמצאו).
ההופעה החלה בתשע בערב, כששאלתי מראש את העובדת שעמדה בראש התור הצפוי מתי להגיע בדיוק, היא אמרה שההופעה לא תתחיל בזמן, כי ברונו בד"כ מאחר, וסביר להניח שבתשע ורבע-ועשרים תחל ההופעה, ותסתיים באחת עשרה. ובכן- צדקה.
הגעתי ב 5 דקות לתשע, נכנסתי וזאת לאחר שנמסר לכל הנכנסים נרתיק בד נעול היטב- אליו יש להכניס את הטלפונים. באסה שאין כדוגמתה. כשהתחילה ההופעה נכתב כי הדבר אירע "לבקשת האומן". גם בהופה עצמה ברונו שר כי הוא "לקח לנו את הטלפונים" והקהל צחק. טוב, מה יש לנו לעשות.
לכן, מההופעה הזו יש לי רק מזכרת אחת- השלט BRUNO ממש ליד הכניסה למלון, שם הצטלמו העוברים והשבים בלית ברירה.
יש לומר משהו גם על הקהל עצמו- המון המון צעירים, אבל גם אנשים מבוגרים שהגיעו והשתוללו לא פחות (היו אנשים בגילאי 70++). הגיעו משפחות עם טפן, וילדיהן המתבגרים, והיו המון אנשים שלבשו פיג'מת סאטן אדומה עם כובע מצחיה עצום ולבן, מחווה לאחד הלוקים הבולטים של ברונו.
ההופעה, כאמור, היתה כשעה וארבעים. ברונו עלה על הבמה ונתן עבודה, כמו שאומרים. הוא יודע לרקוד, הוא יודע לשיר והוא יודע לנגן, הבחור מוכשר מאד מאד. יחד עם האנטרז' שהיה איתו על הבמה- כחמישה חבר'ה עם קולות מעולים, וצעדי ריקוד מעולים לא פחות, הם נתנו שואו מצויין.
ואיך המוזיקה? שירים שאני מאד אוהבת היו בחלק האקוסטי יותר של המופע- ברונו ישב על הפסנתר וניגן שירים מכל הקריירה בחלק האחרון של ההופעה. בשאר החלקים היו שירים עדכניים יותר או פחות, אבל הקהל השתולל לאורך כל ההופעה, רקד ונהנה בטירוף.
אני בד"כ מגיעה לוגאס וצופה באמנים שלעיתים הם אחרי שיאם, או הרבה הרבה אחרי שיאם (מארון 5, שר, דיאנה רוס, אלטון ג'ון, בריטני ספירס), ברונו מארס היה אחת ההופעות בהן האמן בשיא הצלחתו, בשיא תהילתו והקהל הולך אחריו באש ובמים. הופעה ראויה לבימות הגדולות בעולם, וזמר ופרפורמר מוצלח מאד. אם אתם מהחובבים- אל תחמיצו.