יצאנו לדרך בתאריך 10/9 זוג הורים+ 2בנות(16,9) בטיסת אלעל ת"א- מדריד- מיאמי- אורלנדו.
להלן פירוט הטיול-
10/9-16/9 -אורלנדו
16/9-23/9 הפלגה למערב הקאריביים
23/9-26/9 - לאס ואגס.
26/9-28/9- סן דייגו
28-29/9- כביש1 - לינה בסן סימון
29/9-2/10 - סן פרנסיסקו
2/10- 8ה/10 - ניו יורק
לצערנו המזוודות בוששו אחרינו ב3 ימים!!!
כלל בתי המלון בטיול הוזמנו בבוקינג קום - כ9 חודשים לפני הטיול - עם אפשרות שינוי.
באורלנדו להורים זה ביקור רביעי- התורים ביוניברסל סטודיו ובאדוונצ'ר איילנד - היו קטנטנים
הספקנו את הפארקים במלואם , בביקורים קודמים בילנו שעות בתורים ארוכים..
המועד שבו הגענו נפלא לאורלנדו. מזג אוויר נעים, הפארקים יחסית ריקים.
לנו ביחידת נופש נוחה בקיסימי Vilas ay Fortune Place- - היו לנו 2 חדרי שינה+סלון,מטבח,פינת אוכל,2 חדרי שירותים...
מחיר מצחיק..
בתאריך 16/9 - יצאנו לטמפה להחזיר את הרכב השכור ולעלות על הפלגה למערב הקאריביים -
חברת קרניבל-
בהפלגה החדר היה בקומה 7 חדר עם מרפסת- חוויה לכשלעצמה.
היו לנו 4 עצירות וירידות לחוף-
קוזומל- חוף פרדייז המקסים יש בו בריכה, וחוף מסודר מאוד עם מתקני מים.
בליז - שייט אבובים- הוזמן מהארץ - קפטן ומייגור טום - היה לנו מדריך בשם מייקי והוא היה אדיר- מצחיק,מסביר מעולה,ומקצועי מאוד- Belize cave tubing
קישור- /.www.cave-tubing.net
רוטאן- האונייה עגנה בחוף יפ קאריביי יפיפה ואנחנו עברנו לחוף לשחייה/צלילה ומרגוע.
ג'ורג' טואן- איי קיימן- שחייה עם חתולי ים , צלילות וצפייה באלמוגים/דגים/האכלה ..
מטמפה טסנו ללאס ואגס ב23/9 והרווחנו 3 שעות בהם יצאנו לסטריפ להנות מלאס ואגס בערב.
למחרת טיילנו בין בתי המלון המדהימים, ובערב יצאנו להופעה של סירק דה סוליי- מייסטרי.
הופעה מומלצת ונ ה ד ר ת !!
הבנות נהנו מאוד ואנחנו נפעמנו.
לקחנו את הבנות לסירקס סירקס, לוניישיין ,פריז,ניו יורק ניו יורק, להופעת המזרקות וכן להופעת הדגל של טראז'ר איילנד.
הלינה הייתה ב Desert Rose Resort - מלון משפחתי אולי היחידי בלאס ואגס המגיש ארוחות בוקר..
ללא קזינו במלון , והנוחיות- הגודל יחידות עם 2 חדרי שינה,מטבח,פ.אוכל...
ב26/9 יצאנו לנסיעה לסן דייגו- עצרנו בבראסטו לצהריים ושופינג - חווינו את התנפלות אוטובוס סינים על חנויות האאוט לט... ובצהריים הגענו לסן דייגו המקסימה.
טיילנו בטיילת המדהימה, למחרת נסענו לפארק בלבואה וגן החיות ובילנו יום שלם.
נסענו לאי קורנדו - הגשר המדהים בגודלו, היופי של החוף והישוב העירוני הפתוח...
העיר היפה ביותר באמריקה!!
ב28/9 נסענו בשעות הבוקר המוקדמות לביקור חטוף בלוס אנג'לס בשדרת הכוכבים והמשכנו לסולבא'ג, נסענו בכביש 1 לכיוון סן סימון כשעצרנו בנקודות עצירה רבות לצפות בחוף,בפילי הים ובנוף המדהים.
בסן סימון לנו ב Day's inn - נוח נקי נעים, קרוב מאוד לחוף .
ב29/9- עצרנו בכרמל, על מונטריי דילגנו ביקרנו באקווריום ובעיר.
הגענו בערב לסן פרנסיסקו - Buena Vista Motor Inn מלון הממוקם בלומברט סטריט.
המיקום מצויין ותנאים טובים מאוד.
סן פרנסיסקו היא עיר מיוחדת - המזח- פיר 39 ...הפלגה לאקטראז, ביקור בצ'יינה טאון - הפעם אכלנו בליטל איטאלי לאור נסיון כושל בצייינה טאון..
גשר הזהב ירדנו גם מתחתיו..ופארק גשר הזהב..נסיעה בקרוניות, והרבה טיולים רגליים בעיר היפיפיה.
הטיסה שלנו לניו יורק ב 2/10 בוטלה...לאחר שהגענו לבורדינג..
מצאנו טיסה חלופית שגזלה לנו יום בניו יורק...
כל עכבה לטובה.
הגענו לניו יורק בשעה 22:00 במקום ב15:30,
התפוח הגדול אף פעם לא מאכזב-
הזמנו כרטיסים למלך האריות- הצגה יפה מאוד מאוד לכל המשפחה.
עלינו על רוקפלר סנטר - טופ אוף דה רוק, הפלגה לפסל החירות, מוזיאון מומה.. טיים סקווrר, חנויות של m&m ' ,טויס אר אס,שוורץ,אפל, דיסני..
סנטר פארק, גשר ברוקלין..
במנהטן שכרנו דירה ב East Village Suites - דירה עם 2 חדרים ל4 עם מרפסת קטנה - נוחה מאוד למשפחה מאובזרת מצויין, וקל להגיע לכל מקום.
שכרנו רכב ביומיים האחרונים ונסענו לפילדלפיה.
ב8 לחודש טיסת ערב מניו יורק- J/F/K - לונדון - ת"א - הגעה ב 9/10.