טיול של שישה ימים 30/7-6/8/24
שני זוגות בגיל 55+
אז חיפשנו מדינה ירוקה. מדינה עם נופים וגם ירוקה מבחינת אזהרות מסע.
מסתבר שארמניה ענתה לנו על שתי הבקשות.
לאחר שקראתי כתבות על ארמניה. נתקלתי בסיפור של זוג שטיילו עם מדריך בשם ארטאק. החלטתי לנסות ויצרתי קשר עם ארטאק שיודע עברית וזה ממש קסם לי. חייגתי אליו דרך הוואטסאפ ושוחחתי איתו בעברית או שלחתי הודעות קוליות.
ארטאק חי בישראל 7 שנים והוא מכיר היטב את מה שמתרחש במדינה שלנו. יש לציין שהוא מאוד אוהב את ישראל ופטריוט למדינה שלו.
בחרנו לקחת טיול הכל כלול.
רכב מרווח צמוד, איסוף משדה התעופה ובסיום הסעה לשדה התעופה. הדרכה לאורך כל הטיול, מלונות עד 4 כוכבים כולל ארוחת בוקר, ארוחה נוספת צהריים/ ערב ופינוקים לאורך המסלול כולל מים קרים כל יום.
ארטאק אדם נפלא שחשוב לו להראות לנו הישראלים את המדינה שלו. מדינה יפה, נקייה, אנשים אדיבים, הרחובות שקטים. לא חשנו שום גינוי אנטישמי. הרגשנו בטוחים. עיר הבירה ירבאן מהממת ותוססת עם חיי לילה. ארטאק היה איתנו מהבוקר עד הלילה. לקח אותנו לקניונים קבע איתנו שעה והחזיר אותנו. לקח אותנו למסעדות מאוד מיוחדות והראה לנו מקומות מאוד, מאוד יפים.
המסלול שלנו התחיל ב....
טיסת ערב לטביליסי. לינה בטביליסי ויציאה בבוקר לגבול ארמניה. נסיעה של שעה וחצי למעבר הגבול. יש להצטייד בויזה לארמניה. עלות 9 דולר.
עברנו את הגבול ונסענו למקום קסום שנקרא איג'יואן שם אכלנו ארוחת צהריים מעולה. משם נסענו לטיול ג'יפים בנופים קסומים. בערב הגענו לירבאן וישנו במלון פלינגר. מלון עם בריכה וספא.
למחרת נסענו לכיוון גוריס ובדרך עצרנו בהמון מקומות. ישנו לילה בגוריס ובבוקר המשכנו לג'רמוק. כאן ישנו גם במלון ספא. מומלץ להזמין מראש עיסויים. עלות עיסוי של שעה 100שקל.
המשכנו לטייל והגענו לעוד שתי לילות בירבאן וכמובן טיילנו בעיר וסביבותיה.
אנחנו ממליצים שהטיסה בחזור תהיה מירבאן.
ממליצים בחום על ארטאק.
הנייד שלו : +37499771715
ארטאק מאוד אוהב במבה אז כמובן שהבאנו לו כמה שקיות מהארץ.