שלום לכולם ברצוני לספר לכם על הטיול שעשינו בקיץ 2014 טסנו אני ואשתי ושלושת יילדיי שיר בת 10 הודיה בת 8 ומתן כמעט בן 3 לדיסני שבאורלנדו ניו יורק וקנדה. אנחנו אנשים שומרי מסורת ולכן הענין הוא אוכל. בדיסני מצאנו שני מסעדות שמגישות אוכל כשר שהוא ארוז ומחומם בואקום. בממלכה הקסומה תמצאו פיצות והמבורגרים ובאפקוט ליד ביתן ארצות הברית תמצאו אותו דבר.
במלון שהיינו פורט אורלינס ריברסייד אין ארוחות כשרות אך אולי במלון אחר אולי יש צריך לבדוק ישירות עם המלון.
כמו כן פנינו למלון לטובת הזמנת מוצרים דרך האינטרנט {יש חנות באורלנדו שאפשר להזמין מוצרים כשרים}.המלון שלח אותנו לסופרמרקט ענק בעיר אורלנדו ושם מצאנו עשרות מוצרים כשרים ואפילו מוצרים מישראל.
בעיר ניו יורק אין מה לדאוג עבור מוצרים כשרים או מסעדות כשרות רק ברצוני להמליץ על שני מסעדות המסעדה הראשונה נמצאת ברחוב 35 ליד האמפייר סטייט בילדינג ושמה "מנדיס" אחלה מסעדה נהנו מאוד המחיר סביר השרות טוב והיחס כמו בבית מומלץ ההמבורגר לא לפספס.
המסעדה השניה היא פיצריה "בראבו" בקרבת וול סטריט יחס טוב מחיר טוב ושירות מעולה גם בעברית. הפיצה הייתה עמוסה בגבינה פשוט תענוג.
עוד מקום מומלץ לטובת שומרי מסורת הוא הסופרמרקט הכשר בין רחוב90 לרחוב 91 {סעו במונית עדיף מהרכבת התחתית} יש אוכל מוכן טעים המחירים סבירים ותבואו מוקדם ביום שישי כי עמוס ולא רק יהודים קונים שם.
גם בטורונטו שבקנדה יש סופר עם מקרר מוצרים כשרים ובמדפים יש המון מוצרים כשרים חפשו את הסימון uo