הזמינו online
מלון סאבוי ”מלון זול ונהדר במיקום מעולה בוינה - מומלץ!“
מלון Savoy Garni שבמרכז וינה מומלץ מאוד לשוהים ומטיילים במרכז העיר. המלון משלב בין עיצוב וינאי של מקסים שנות ה-20 (כל חדר מרוהט אחרת והתוצאה מזכירה מלון בוטיק או מלון משפחתי משובח, וחדר האוכל הקסום בכלל נלקח ממאה אחרת) לבין שירות ואבזור מודרניים לחלוטין. בקרבת המלון שתי תחנות של הרכבת התחתית והוא מאפשר הליכה רגלית לחלק לא מבוטל מהאתרים. הרחוב המקביל לרחוב בו ממוקם המלון הוא רחוב מריה הילפר שטראסה Mariahilfer המומלץ בשל המחירים השפויים וגם סתם לשטיפת העיניים ולחובבי השופינג מכל סוגיו, ומן הכיוון השני משתרע אזור רחב של מסעדות מגוונות.
המחיר ללילה כולל חדר מרווח (כל החדרים מרווחים ונעימים מאוד), ארוחת בוקר בופה עם מבחר נחמד, והכי חשוב שירות נהדר ונעים 24/7, בקבלה גם ישמחו לתת לכם מגוון פליירים ומפות ולעזור לתכנן את השהות בוינה החל מהמלצה על מסעדה או בית קפה וכלה בתחום הזמנת כרטיסים ומוניות וכדומה, אפילו באמצע הלילה או מוקדם בבוקר. ישנה שמירת מזוודות כמובן וגם עובדי הקבלה הנחמדים ישמחו לתת לכם לעשות צ'ק אין במחשב ולהדפיס בחינם. יש אינטרנט אלחוטי חינם בחדרים.
במידה ואתם מגיעים עם רכב שכור לקראת החזרתו ורוצים לחנות, לפרוק להתארגן וכדומה יש שעתיים חניה חינם בחניון ממול, מעבר לזה בתשלום. בכניסה למלון גרם מדרגות ואין בל-בויס, זהו החיסרון היחיד, אך אנחנו הסתדרנו מה גם שאיש הקבלה שמח לעזור.
הזמינו online
תגובות ושאלות
יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל