טיסות בהולנד ”טיסה זולה להולנד“
אנחנו טסים להולנד בתקופת החגים בטיסת אל על במחיר של 762 דולר! לכן, לאלה שמוכנים לחסוך כמה מאות או אלפי שקלים מומלץ לקרוא את ההצעות הבאות:
טיסה למערב גרמניה - יש 2 חברות תעופה סדירות שטסות קבוע לישראל מדיסלדורף וקלן- שתיהן במרחק של כשעתיים וחצי מאמסטרדם. מדובר ב-Low cost - כל דבר, החל מהשתייה וכלה במזוודה חל תשלום. מדובר בחברת התעופה germanwings שטסה מקלן/בון באופן קבוע כפעמיים בשבוע וחברת התעופה אייר ברלין שטסה לדיסלדורף וקלן כ-2 טיסות שבועיות לכל יעד. מדובר בטיסות במטוסי איירבוס ובואינג נוחים ובטיחותיים. הטיסות יוצאות מתל אביב בלילה וחוזרות לתל אביב בערב ככה שמרוויחים ימים מלאים אך הנחיתה ב-5 בבוקר ויש מקרים שישר מתחילים ב-6 בבוקר נסיעה משפחתית של שעתיים וחצי אחרי טיסה. אם ברצונכם להרגיש רעננים, שכרו חדר במלון קרוב לשדה התעופה או באמצע הדרך ולאחר מכן צאו לדרככם. החוק ב-low cost הוא שככל שמזמינים יותר מוקדם, מקבלים את המחיר הנמוך ביותר, כך שטיסות באירופה יכולות להיות בחינם או ביורואים ספורים, כך שהנוסע משלם את מיסי הנמל בלבד! במקרה של ביטול כרטיסי טיסה חברות ה-low cost לא ימהרו להחזיר לכם את הכסף.
טיסה זולה נוספת היא של חברת jetairfly של התאגיד TUI. החברה מבצעת טיסות סדירות מליאז' לתל אביב- כפעמיים בשבוע בימים א' וה'. הטיסות מבוצעות במטוסי בואינג 737 חדשים אך חוקי הלואוקוסט הן אותו דבר כאן. יש גם לפעמים טיסות ארקיע אקספרס (low cost) לאמסטרדם שמחיר הטיסה יכול להגיע בהן למקסימום 200$. כשמצאנו טיסת שכר של ארקיע מחירה היה 850$ ועוד חברה מחפירה וצ'רטר! מעבר לזה, KLM מציעה לעתים טיסות מאמסטרדם לתל אביב ב-200 יורו וככל שמזמינים יותר מוקדם, נהנים ומשלמים פחות!
תגובות ושאלות
יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל