במהלך חודש פברואר 2020 יצאנו בת הזוג שלי ואנכי (64) למדינת קרלה הממוקמת בחלקה הדרומי של הודו. המסלול תוכנן על ידי בקפידה עם נקודות עצירה אך המלונות הוזמנו “תוך כדי תנועה” וחלקם אף בהמלצתו של הנהג דניס שליווה אותנו במשך כל ה-14 יום. לדניס הגעתי באמצעות אתר למטייל. דניס לאורך כל ההתנהלות מולו באינטרנט וגם בעת השהות בהודו הוכיח כי הוא אדם אינטליגנט, נעים הליכות, נוח מאוד מנומס וחביב מאוד. בעל ידע עצום על הודו ולא היתה שאלה שנשאל על ידי ולא ידע לענות או להמליץ. אין ספק שבלעדיו הטיול היה נראה אחרת. ראוי לציין כי לפני שהגעתי אליו בדקתי במקביל עם עוד שני נהגים ובסופו של דבר בחרתי בו ואיננו מצטערים לרגע על הבחירה. (לציין שהייתי כל כך מרוצה ממנו שהוא קיבל ממני טיפ מאוד מדושן...). הטיול השתרע על מדינת קרלה ומדינת טמיל נאדו והיה בחירה מהממת. (לציין כי לפני שלוש שנים בקרתי בצפון הודו ואופי הטיול והנופים הפעם היו שונים לחלוטין ומהממים). המקומות בקרלה מאופיינים בצימחיה רבה באזורים טרופים הרריים מקסימים ביופים (מדובר ב”ארץ התבלינים”). התושבים מקסימים ומסבירי פנים.
מוכן לשתף את חוויותי טלפונית עם עצות לכל פונה (לאחר משבר הקורונה כמובן :-): המייל שלי הוא – [email protected]
ומספר הטלפון והווטסאפ של דניס הוא: 91-9447134447+ והאימייל שלו הוא: [email protected].