מי אני? שמי רוית, נשואה ואמא לחמישה ילדים. לפני כשנתיים "יצאתי לפנסיה" לא ממש מבחירה אבל כן בחרתי לעשות לימונדה מתוקה מהלימונים שנפלו עלי. ולא, לא עבדתי במשרה ממשלתית ולא שירתתי בצבא או במשטרה. פוטרתי במפתיע ממקום עבודתי בחמש עשרה השנים האחרונות ויומיים לאחר מכן נפלתי בצורה נוראית ולמזלי רק שברתי את יד ימין (הנפילה בקלות היתה יכולה להיגמר רע יותר, הרבה יותר!). הסמיכות של שני האירועים האלה גרמו לי להסתכל על החיים בפורפורציות אחרות. הבנתי שהחיים כמו שאנחנו מכירים אותם יכולים להשתנות ברגע. והחלטתי שהגיע הזמן להנות יותר מהחיים וממה שהם מציעים. פתחתי עסק עצמאי בתחום בו הייתי שכירה, כך אני לא תלויה בימיי חופשה שהצטברו לי ובפרצופים של הבוס, ואני יכולה לממש את התחביב החדש שלי לנסוע לחו"ל בתדירות גבוהה יותר (8 טיולים בשנה). הכוונה כמובן לטיולים עצמאיים, כרגע באירופה. לעיתים כל המשפחה ולעיתים בהרכב חסר (לצערי). המטרה היא לחסוך ככל האפשר בעלויות הטיולים תוך מגבלות מסויימות שהצבתי לעצמי. אתם מוזמנים לקרוא על הטיולים שלנו, להנות ואולי גם ללמוד מהם.

כרתים: בטן גב ב-270 אירו לאדם לארבעה לילות, הכל כלול, מאי 2018

תמונה ראשית עבור: כרתים: בטן גב ב-270 אירו לאדם לארבעה לילות, הכל כלול, מאי 2018

ביום ראשון, שבוע לפני חג שבועות, נכנסתי כמדי יום לאפליקציית חוליו (טיסות ברגע האחרון), מצאתי טיסה לכרתים עם החברה היוונית Aegean airlines emoji ב-85$ (כולל מזוודה 20 ק”ג) וואו ממש זול, הכי זול שראיתי עד היום ועוד בהתראה של שבוע! חשבתי שבמילא הבנות שלי יהיו יומיים בחופש בתחילת שבוע הבא בשל חג השבועות, אז אולי זו הזדמנות טובה לנפוש כמה ימים בכרתים. נכנסתי לבוקינג לחפש מלון אבל לא מצאתי משהו מתאים.

למחרת בבוקר נזכרתי בשם המלון שאחי היה בו לפני שנה ואחותי נוסעת אליו בעוד שבועיים, בדקתי בבוקינג אומנם היה חדר פנוי אבל המחיר היה גבוה לטעמי. נו טוב… אולי זה לא המזל שלנו. בנוסף הצצה זריזה בחוליו גילתה לי שהטיסה כבר לא קיימת. בעסה.

עוד יום עבר וחשבתי לעצמי אולי אבדוק את מחיר החדר ישירות באתר של המלון? בדקתי, ואכן המחיר היה זול בכ-30%מהמחיר בבוקינג. עכשיו המחיר כבר התאים לי יותר, אבל מה עם הטיסה? שוב נכנסתי לחוליו ו… הטיסה חזרה ובאותו מחיר. ישששש. עכשיו זה בטוח שלנו. יאללה להזמין מהר… אבל משהו עצר בי. אני לא כל-כך ספונטנית מטבעי, ואם אסע עם שלושת בנותיי הקטנות, עדיין חצי משפחה תשאר בארץ. בעלי ושני הגדולים לא יכולים להצטרף. אומנם הם יתארחו בחג אצל אמי אבל עדיין לא הייתי בטוחה.

עוד יום עבר. בבוקר יום רביעי, בדקתי שוב, החדר עדיין פנוי, הטיסה עדיין קיימת… זהו. זה שלנו. הזמנתי מהר 4 כרטיסי טיסה ואת החדר במלון.

יום ראשון, 20 במאי, חג שבועות, נפרדנו מהמשפחה וטסנו לחופשת בטן גב, ארבעה לילות בכרתים-חרסוניסוס, במלון סטאר ביץ, הכל כלול, עם פארק מים, חוף ים, טיילת מדהימה, מספר בריכות, מסיבות קצף, הופעות בערב, גן שעשועים גדול, מיני גולף וקארטינג. והכל ב-800 אירו לארבעתנו יחד.

בחישוב זריז כל החופשה עלתה 270 אירו לאדם (טיסה ומלון) זיל הזול.

אם פארק מים או חוף ים לא חשובים לכם תוכלו בקלות למצוא מלונות זולים יותר.

מסקנות:

  1. תיהיו ספונטנים, טיסה emoji היא אותה טיסה עם אותו מושב וטייס לכל הנוסעים… אז למה לא לחסוך בעלות שלה ככל האפשר. אגב המחיר של 85$ לא חזר שוב. בשבועות הבאים מחירי הטיסות לכרתים לא ירדו מ-145$ לאדם.
  2. תבדקו את מחיר המלון גם ישירות באתר של המלון, לעיתים המחיר יהיה זול יותר מהאתרים השונים להזמנת מלונות emoji.
  3. תסעו. תהנו. תבלו כמה שיותר. החיים יפים תנצלו אותם כמה שאפשר. surprise

יעדי הפוסט

אהבת את הפוסט?
תמונת הפרופיל של רוית.מ.
צפייה בפרופיל שליחת הודעה הבלוג של רוית.מ.
רוצה לקבל עדכונים בכל פעם שמתפרסם תוכן חדש?
 

תגובות ושאלות

הזמנת טיסות, מלונות, אטרקציות ועוד שירותים לכרתים

הכתבות הכי נצפות השבוע

הפוסטים הכי נצפים השבוע

חדשות התיירות והתעופה

קצת השראה לטיול הבא

המיוחדים שלנו

הטיפים הכי נצפים השבוע

למטייל וייטנאם

לאן טסים בחגים?

חופשת כריסמס - יעדים ושווקי חג מולד מומלצים

ROAD TRIP: המדריך להשכרת רכב בחו"ל

טיולי טבע ושטח בחו"ל

כתבות ומדריכים לחופשת סקי

חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני שעתיים
כמו מתוך אגדה: זה המלון שנבחר ליפה ביותר באירופה לשנת 2026 לאייטם המלא
כמו מתוך אגדה: זה המלון שנבחר ליפה ביותר באירופה לשנת 2026
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
לא נטוס לישראל: צוותי האוויר בחברת התעופה האירופית מאיימים לשבות לאייטם המלא
לא נטוס לישראל: צוותי האוויר בחברת התעופה האירופית מאיימים לשבות
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
בפעם השנייה ברציפות: זה החוף שנבחר לטוב ביותר באיטליה לשנת 2026 לאייטם המלא
בפעם השנייה ברציפות: זה החוף שנבחר לטוב ביותר באיטליה לשנת 2026
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
"לא טסים יותר לתל-אביב": חברת התעופה הסירה את ישראל מרשימת היעדים שלה לאייטם המלא
"לא טסים יותר לתל-אביב": חברת התעופה הסירה את ישראל מרשימת היעדים שלה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
"המלדיביים של איטליה": החוף בחבל הדרומי שנראה כמו גן עדן טרופי לאייטם המלא
"המלדיביים של איטליה": החוף בחבל הדרומי שנראה כמו גן עדן טרופי
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
רק שעה מסנטוריני: זה האי שנבחר לשקט ביותר באירופה לאייטם המלא
רק שעה מסנטוריני: זה האי שנבחר לשקט ביותר באירופה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
לא בודפשט ולא פראג: זו העיר שנבחרה לזולה ביותר באירופה לסופ"ש זוגי לאייטם המלא
לא בודפשט ולא פראג: זו העיר שנבחרה לזולה ביותר באירופה לסופ"ש זוגי
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 3 ימים
לא רק בקיץ: 6 יעדי חוף מושלמים לפודיז שכדאי לבקר בהם דווקא באוקטובר לאייטם המלא
לא רק בקיץ: 6 יעדי חוף מושלמים לפודיז שכדאי לבקר בהם דווקא באוקטובר
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 3 ימים
רגע לפני החג: חברת הלואו-קוסט חוזרת לישראל ו-2 קווים נוספים כבר בדרך לאייטם המלא
רגע לפני החג: חברת הלואו-קוסט חוזרת לישראל ו-2 קווים נוספים כבר בדרך
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 4 ימים
הטיול הגדול מתקצר: תאילנד חותכת את הפטור מוויזה ל-30 יום לאייטם המלא
הטיול הגדול מתקצר: תאילנד חותכת את הפטור מוויזה ל-30 יום
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 4 ימים
לא ישראלים ולא צרפתים: אלו התיירים שנבחרו לשנואים ביותר בעולם לאייטם המלא
לא ישראלים ולא צרפתים: אלו התיירים שנבחרו לשנואים ביותר בעולם
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 4 ימים
שניה לפני החגים: משרד החוץ מפרסם הנחיות לישראלים ביעד הפופולרי לאייטם המלא
שניה לפני החגים: משרד החוץ מפרסם הנחיות לישראלים ביעד הפופולרי
פודקאסט למטייל
פודקאסט למטייל
ברוכים הבאים ל-Travel Maker, הפודקאסט של למטייל על כל מה שחם בתיירות בארץ ובעולם. פודקאסט למטייל
פודקאסט למטייל