”סדנת בישול הודי ברישיקש“
קבענו סדנת בישול עם עמית ברישיקש.
עמית דובר אנגלית ויודע עברית די טוב, מסביר הכללל על תבלינים הודים ועל בישול הודי בסיסי.
לעמית ידע נרחב בתבלינים בפרט ובבישול בכלל, מסביר פנים, סובלני ונעים הליכות.
אבא שלי אוכל בלי מלח בכלל והוא דאג שחצי מהמנות שהכנו בסדנה יהיו ללא מלח במיוחד בשבילו (למרות שהוא רק נכח במקום וכלל לא השתתף בסדנה) .
הסדנה צמחונית וניתן להתאימה גם לטבעונים, נמשכת כארבע שעות, כולל הפסקת צ'אי ועוגיות:)
כמובן שיש לתאם מראש.
למשפחתו עסק של גידול ואריזת תבלינים. מוכר תבלינים טריים במקום.
מומלצת בחום.