התחלנו את הטיול שלנו בנחיתה במינכן 2 משפחות , אחת עם ילדים בני 8,6,4 ומשפחה שניה 11,8,5,5
נחתנו במינכן בשעה 21 בערך (את הכרטיסים הזמנו בינואר ועלו לנו 340 דולר לאחד עם לופטאנזה )
הלכנו להביא את הרכבים, אני הזמנתי דרך אקונומי קאר רנט, שהגעתי לקחת את הרכב שהוזמן(מרצדס ויאנו) לא היה להם וקיבלנו רכב ותר קטן , והם ניסו לגרום לנו לשלם עוד כסף על ביטול השתת עצמית מהשכבר שילמנו דרך הארץ, בקיצור לא מומלץ.
הגענו למלון – מאוד מומלץ
| Hindenburgstraße 29-31, 89129 Langenau, Germany - Lobinger Hotel Weisses Ross |
בשעה 23:30 בערך , הזמנו אותו כי הוא רבע שעה מלגו לנד.
יום חמישי :התעוררנו בבוקר וירדנו לאורחת בוקר מעולה במלון , נסענו ללגו לנד באמת ממש קרוב, אבל היה חם באותו יום 35 מעלות, מה שהפך את היום הזה לחויה בלתי נסבלת...(בעיקר לי) הילדים נהנו כמובן בכל מקרה, אחרי שנפרדנו מכמה מאות אירו בחנויות הלכו , נסענו מרוצים (חוץ ממני...) למלון שוב לשינה ומחר עוזבים…
יום שישי: היעד שלנו זה הוילה בטיטיזי , כדי לא לנסוע רצוף עם הילדים עשינו לנו עצירה בשטוטגרט, הגבים והבנים בחבורה הלכו למוזיאון מרצדס ומאוד נהנו, והבנות הלכו לקניון בשטוטגרט, שם בעיקר בילנו בחנות של פרימרק ואחרי כמה שעות של שוטטות עם הרבה מאוד שקויות חברנו אחד לשני והמשכנו את לטיטיזי, הגענו לוילה המהממת שלנו בסביבות 18 הלכנו לקניות, והתמקמנו, אנחנו לקחנו וילה של 5 חדרים עם הרבה מיטות מטבח מאוזר לשני המשפחות ביחד , היה ממש כיף ומאוד מומלץ , אנחנו משפחה אז זה יותר קל, לא בטוחה שזה מומלץ לחברים. אפשר למצוא את הוילה דרך האתר של היערהשחורגרמניה .(בלי רווח) הדירות של ראלף ויונה בטיטיזי , ממש ממש מומלץ. בצימר הזה מקבלים גם את כרטיס יער השחור האדום שמקנה כניסות חינם להרבה אתרים.
יום שבת: התחלנו את היום בארוחת בוקר מפנקת שהכנו במטבח הממש מאובזר שלנו, ונסענו למגלשות בטונדאו , הילדים נהנו והכי הרבה בעלי...אח”כ טיילנו בפרייבורג, מבלי לדלג עם הקניה של הסירות הקטנות.
יום ראשון:גשם גשם גשם, התחלנו במויזאון הרכבות הקטנות , לא ממש מענין והמשכנו לבאד פרדייס שהיה מעולה אבל היה שעתים המתנה לכניסה
יום שני:מפלי הריין שוויץ, שייט נחמד, אחכ נסענו לסטין אל הרין עייריה יפה מאוד אבל המחירים של האוכל באזור היו הזוים פיצה קטנה ב20 אירו וכו, לא מומלץ לעשות שם הפסקת אוכל של צהרים.
יום שלשי- פארק כל החושיםף מקסים ומומלץ כולם נהנו, בחזור קינחו במגלשות בטונדאו והקטנים בחבורה בפארק שטיניסאון .
יום רביעי- פארק חבלים והרכבל , אחכ באד פרדייס
יום חמישי- עזנו את צימר המקסים ונסענו לאזור פארק אירופה , ישנו בעיירה הצמודה מה שהקל על הכניסה לפארק יום למחרת, אחרי שהתמקמנו במלון החדש נסענו לקרלסואה, עיירה נחמד במרחק של שעה נסיעה רצינו שוב פרימרק, ועוד קניות , כולם נהנו אפילו הילדים היו מאושרים מזה שיכלו לבחור לעצמם מה שרוצים …
יום שישי- פארק אירופה (זה היה גם היום הודלת של התאומים בחבורה אז הם נכנסו בחינם) היה כיף כיף כיף , בדיעבד הינו מתכננים להיום שם יומים ולא יום אחד.
יום שבת- צרפת שטרסבורג- הילדים לא ממש מצאו את עצמם בטיול עיר כזה , הייתי מחליפה את זה בעוד יום בפארק אירופה.
יום ראשון נסיעה לפרנקפורט- היה צריך לקחת שעתים אבל בפועל לקח לנו שלוש וחצי שעות להגיע , מזל שיצאנו מוקדם, החזרת הרכב היתה מאוד מהירה, חשוב למלא דלק מלא לפני, ולהגיע לדלפק החזר המס לפני שמוסרים את המזוודות… זהו היה כיף עד הפעם הבאה...