שש בבוקר מתעוררים לשיעור טאיצ'י על הסיפון העליון, לצערנו השיעור קצר משום שיורד גשם ...
שיעור טאיצ'י על הסיפון העליון, מטפטף גשם, סיגל ויערי מתעמלים, סיגל בורחת, יערי נשאר עם הרומניות, הצרפתים, התימנית והפלסטינאית.
הכל רטוב כנראה שירד גשם בלילה, אנחנו לא שמענו כלום,,,
איזה אוויר יש על הסיפון העליון!
השינה בספינה הייתה מצוינת, המיטה מאוד נוחה ואנחנו היינו מאוד עייפים.
המראה שנשקף במפרץ הוא מדהים!
מלא ספינות עוגנות מסביב על רקע הסלעים המבצבצים מהמים,,,
מתחילה זריחה, השמש עולה לה מעבר לסלעים,,,
אוכלים ארוחת בוקר, מלמדים את טואן לשחק טאקי והוא מנצח - מזל של מתחילים!
שטים עם הסירה הקטנה למעגן, מחליפים לסירת משוטים ונכנסים בשייט איטי ושקט אל תוך הלגונה,,,
השקט והנוף עושים רוגע, רואים את הסלעים, נעצרים ליד הקופים ובחזרה.
חוזרים לספינה הגדולה שלנו, אורזים, צ'ק אאוט ומשיכים בשייט איתי בכיוון חזרה להאלונג.
כולם יושבים על הסיפון, נהנים מהשקט והנוף,,,
ולסיום, איך לא,,, שוב אוכל, הפעם ארוחת צהרים,,,
אוכלים, מתחזרים, נהנים !!!
זהו, השייט הנפלא מגיע לסיומו, מעמיסים את הציוד ואותנו על הסירה הקטנה ובחזרה למזח, האוטובוס מחכה, מתחילים בנסיעה לכיוון הנוי, עוצרים בדרך בדוכן ואוכלים אננס, פסיפלורה ובוטנים, עשינו לבעלת הבית את היום,,,
ממשיכים בנסיעה ועוצרים בכפר נוסף, כפר הרבה יותר מתקדם מאלו שראינו, נכנסים בסמטה צרה יש בתים מסוגים שונים, ישנים עם חצרות וחיות כמו כלבים, פרות ותרנגולות ובתים מודרניים ויפים ששייכים לעשירי העיר שקנו להם בתים בכפר.
אנחנו מטיילים בין רחובות/שבילי הכפר ונזהרים לא לדרוך על "מוקשים" מסוגים שונים.
נכנסים לבית שהבעלים יחד עם אישתו עושים עבודות גילוף בעץ ובית אחר של מאלף יונים.
ממשיכים בנסיעה להנוי למלון שלנו, מתארגנים ויוצאים לחוש את המולת העיר של הרובע העתיק, עורכים קצת קניות, מזכרות ובובת "גנגם סטייל" לענבר וגם אוכלים "גורמה" kfc (מה זה התגעגעו!)
מחזירים את הילדים למלון והולכים לחפש קפה, בדרך מפלסים דרך בין המוני האנשים, אלפי הקטנועים, מסעדות הרחוב והלכלוך,,, מדהים,,,
מוצאים בית קפה, סיגל רוצה שייק,,,לך תחפש,,,מצאתי!
לילה טוב להאנוי ... לילה אחרון …
להמשך לחץ כאן – #10 - 18/09/2013 - יום רביעי - עוזבים את הנוי וטסים להויאן