סלובניה -; קרואטיה -; מונטנגרו - סרביה
30 יום
אני ובן זוגי בחופשה מענגת לאחר סיום התואר שלי B.Design
יום 1- נתב"ג - לובליאנה
יום 2- סיור בעיר על אופניים (העיר מאוד ציורית רומנטית ומקסימה) בערב נסיעה לבלד
יום 3 -; בלד -; עיקוף רגלי את האגם -; שיט לאי אי מקסים ושקט עם כנסייה אחת ופעמון רומנטי אחת.
יום 4 -; בלד -; נסיעה לעיירה רדאוליצה (מוזיאון דבורים מרתק עם מיצג הממחיש את עמלם של דבורים בLIVE )-; בוהיני עיירה מדהימה נופים עוצרי נשימה -; בלד.
יום 5 -; בלד -; נסיעה לפיראן.
יום 6 -; פיראן מומלץ מאוד-; קופר- איזולה עיירת דייגים קטנה וציורית-; פיראן
יום 7 -; פיראן -; עיירת דיבאצ'ה כתחנת ביניים -; מערות שקוציאן נחמד מאוד אבל ציפינו למקום מרשים מאוד וטיפה נחלנו אכזבה-; פיראן.
יום 8 -; פיראן -; נסיעה לקרואטיה לעיר רוביני.
יום 9 -; רוביני (מדהימה)נופים מרהיבים ארכיפלג מושלם, שכרנו סירת מנוע היא תענוג העיר העתיקה יפהיפה עם סמטאות עתיקות ויחוח רומטי בכל פינה.
יום 10 -; רוביני -; סלוני, לנו כדי לבקר בשמורת פליטביצה, עיירה קטנה ציורית עם מפלים קטנים וציוריים שאנשים חיים שם בשלווה עם מלא יתושים אך הכל ביחד פשוט נפלא, רסטוקה.
יום 11 -; סלוני -; שמורת פליטוויצה, אתר חובה! עשינו את המסלול הארוך כמעט 8-9 שעות והיה תענוג-למיטיבי לכת.
יום 12 -; סלוני -; קרלובאץ (תחנת ביניים) -; ראב, אי מקסים צד אחד שלו מדברי והצד השני ירוק ושופע (כל הטיול התניידנו בתחבורה ציבורית לכן ישנם תחנות ביניים שעם רכב הן מיותרות)
יום 13 -; ראב
יום 14 -; ראב -; סני (תחנת ביניים מקסימה) -; טרוגיר (מומלץ)
יום 15 -; טרוגיר (אי קטן ומרתק עם ארכיטקטורה ונציאנית) -; ספליט העיר העתיקה פשוט מיסטית והרעיון כי המרכז השוקק של העיר בנוי בתוך הארמון העתיק פשוט מצמרר ומרגש כאחד(מומלץ מאוד בלילה לבקר במרתפי הארמון -; הגלידה מצויינת על הטיילת -; בעצם הגלידה בכל קרואטיה טעימה וזולה מאוד)
יום 16 - טרוגיר - שיבניק (תחנת ביניים- העיירה נחמדה) - פארק קרקה (אחרי ביקור בפליטוויצה הפארק מאכזב למדי)- סקרדין - שיבניק -; טרוגיר.
יום 17 - טרוגיר - נסיעה לדוברובניק - מעבר גבול בבוסניה הרצגובינה
יום 18 -; דוברובניק -; בקרו בבית הכנסת -; המקום צנוע ולא פעיל אלה כמוזיאון.
יום 19 -; דוברובניק -; מונטנגרו -; מפרץ קוטור , טיפוס לילי על המצודה, נוף מרהיב, קצת מפחיד הירידה בלילה נא להצטייד בפנס.(מקסים מקסים מקסים חובה נתקענו פה 4 לילות והיה תענוג והיה לנו מלון מצויין-פירסום בנפרד בלינה ואירוח)
יום 20 - קוטור - טיפוס על סנט. איליה (מסלול של כ -9 שעות הליכה -; מומלץ)- דוניה לאסטבה -; קוטור.
יום 21 - קוטור - דברוטה - פראסט -; קוטור.
יום 22 -; קוטור - יום גשום מאוד -; סרטים במלון ופיצה טובה בצהריים עם יין מקומי בפיצרייה ליד המלון.
יום 23 - קוטור -; אולציני (עיירה הקרובה לאגם סקדאר, שונה באופיה -; לא בטוחה אם היא שווה ביקור בפני עצמה למרות שאנחנו נהננו עדיין מהאווירה).
יום 24 - אולציני - וירפאזאר (עיירה קטנה מאוד עם בתים ציוריים וצבעים מרהיבים, כשביקרנו היא הייתה אחרי הגשם וכל העיירה היתה ירוקה להפליא ומרושתת בקורי עכביש)- שיט על אגם סקאדר -; אולציני.
יום 25 - אולציני - נסיעה לדורמיטור לעיירת ז'בליאק 6ש' קור מקפיא מתחת לאפס.
יום 26 -; דורמיטור עיירת ז'בליאק, טיולים בשמורה ובאגמים, נופים עוצרי נשימה.
יום 27 - ז'בליאק, פארק דורמיטור - האגם השחור - טיפוס על הדב הגדול - ז'בליאק.
יום 28 - ז'בליאק - בלגרד אחרי נסיעה של 9ש'.
יום 29 -; בלגרד
יום 30 -; בלגרד -; נתב"ג.
יש לנו את ספרי לונלי פלנט לכל היעדים המוזכרים במסלול, לכל המעוניין ניתן ליצור קשר דרך האתר.