לכבוד יום ההולדת הקרב של אמא שלי, אסתר (בת 90 ב"ה עוד מעט)- יצרנו קשר עם בדרי כדי שיהיה במדריך שלנו בימים שנשהה בטיביליסי. בדרי הבין מיד את הבקשות שלנו ובעיקר "לתפור" טיול שיתאים לאמא. יצאנו לטיול אמא שלי, אחותי ובעלה ואני ואשתי. כבר במפגש בשדה התעופה הרגשנו שבדרי הוא איש עם לב ענק, שמאוד רוצה בהצלחת הטיול שלנו ובעיקר שהטיול יהיה חוויה הכי ממרגשת עבור אמא. בדרי, מעבר לידיעות הרבות שלו על גיאורגיה, על טיביליסי , הוא ציוני נלהב. מאוד יודע לעטוף את הישראליות בהמון אהבה. ה 3 הימים שהיינו איתו (מתוך 5 בהם היינו בטיביליסי) היו ימים מקסימים, מלאי עניין, מועשרים בידע של בדרי ובעיקר עטופים באהבה של בדרי כלפינו ועשייה בלתי פוסקת שלו שרק נרגיש טוב. הוא אפילו נסע לבית מרקחת במיוחד כדי לרכוש כדור מסויים ששכחנו בבית לטובת אמא שלי. אל בדרי הצטרף נהג מגיאורגיה שגם הוא השתלב מהר מאוד בלעשות לנו טוב. אפילו קצב הנסיעה שלו הותאם עבורנו ובמיוחד עבור אמא שלי. טיילנו בעיר העתיקה של טיביליסי, נסענו למול הרי הקוקז לצפות בנופים מדהימים, ולהתארח אצל משפחה מקומית, אכלנו במקומות אוטנטנטיים להכרת הקולינריה הגיאורגית ועוד ועוד.
אנחנו יותר ממליצים על בדרי שהוא הרבה יותר ממדריך- אפשר להגיד שהוא הפך די מהר לבן משפחה ואפילו הפרידה ממנו ומהנהג שעימו ( שאני מצטער ששכחתי את שמו), היהת מרגשת עם דמעות הן שלנו וגם של בדרי.
מ מ ו מ ל ץ מ א ו ד מ א ו ד