מפלי הריין ”מפלי הריין - חוויה מיוחדת במינה!“
על מפלי הריין לא כדאי לוותר. גם אם אתם בדרככם ליעדים אחרים, מומלץ לשלב אותם כחלק מהדרך. למפלי הריין 2 כניסות משני צדדים שונים. אנחנו הגענו מכיוון הטירה, דרך יפיפה בפני עצמה. אווירה מיוחדת ועתיקה. משם יורדים מדרגות מפותלות אל מול הנוף של המפלים, עד שמגיעים למרפסת התצפית שהיא אטרקציה בפני עצמה. המרפסת בולטת ממש מעל המים ונמצאת צמוד ממש למפל שוצף במיוחד, הנוף של המפלים בשילוב הבתים שנמצאים מעבר להם, עוצר נשימה ממש. בקיץ עלול להיות מעט חם במקום, בחורף היה מוצלח יותר, אם כי קצת רטוב מדי ויש לשים לב שלא להחליק.
ניתן להגיע למפלים ברכבת מציריך ולרדת בתחנה של שפהאוזן, עיירה מרתקת בפני עצמה, ואז לחזור רגלית לכיוון המפלים. כך הרווחנו טיול נוסף.
(בביקורי הראשון במקום, הייתה ''מטחנת מטבעות'' במעלה גרם המדרגות. משלמים פרנקים בודדים, ובוחרים דוגמא של הטבעה, ומטביעים לבד את הציור על מטבע שיוצא ונשאר לכם למזכרת. בביקורי השני לא נתקלתי במכונה, יתכן שנעלמה מעיני, שווה לשאול)
תגובות ושאלות
יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל