ברוכים הבאים לבוקרשט, עיר הבירה של רומניה, מדינה ששטחה גדול בערך פי עשר מישראל. במטרופולין בוקרשט חיים כ- 3 מיליון איש. העיר עשירה בנהרות, אגמים, והרבה ירוק וטבע. בוקרשט גם זכתה לכינוי "פריז הקטנה של המזרח" בזכות ארמונות, מבני ציבור, ובתי מידות מרהיבים ביופיים שמזכירים את בירת צרפת.
היי, אני יעל פרי, מתגוררת בבוקרשט משנת 2017, ומדריכה בה סיורים ברגל וברכב. אני חוקרת ולומדת את בוקרשט ללא הרף ותמיד שמחה לשתף אנשים במקומות שממש שווה לראות ולהכיר בעיר. ערכתי סקר בקבוצת הפייסבוק שלי "בוקרשט טיפים והמלצות", בו שאלתי את חברי הקבוצה איזה מידע הם הכי רוצים לקבל ממני, ורוב המשתתפים סימנו כי ישמחו לקבל טיפים על אתרים ומסלולי טיול עצמאים בעיר. לכן הרמתי את הכפפה והחלטתי לפרסם מדריך שמציע מסלול לשלושה ימים מהנים בבוקרשט.
להמשך קריאה של המדריך לסיור עצמאי של 3 ימים בבוקרשט לחצו כאן.
מקווה שמאתם את הפוסט הזה מועיל ושימושי
יש עוד הרבה מה לראות ולעשות בבוקרשט, ואתם מוזמנים להמשיך ולעקוב אחרי, ככה תקבלו התראה למייל בכל פעם שיתפרסם פוסט חדש.
=================================================
רוצים לשמוע את הסיפורים הכי מרתקים? הטיפים הכי שווים? האתרים שאסור להפסיד? הקולינריה הכי מושחתת? הצטרפו לסיורים שלנו בבוקרשט. לצאת מהעיר לנופים המרהיבים, הכפרים שעצרו מלכת, אגמים, טירות, אטרקציות אקסטרים, ועוד? הצטרפו לטיולים שלנו ברומניה.
להזמנת סיורים וטיולים לחצו כאן ותתחברו ישירות לווטסאפ.
מזמינה אתכם להיות חלק מהקהילות שלנו בפייסבוק ובווטסאפ.
וגם תוכלו להתרשם מהמלצות חמות של מטיילים שסיירו איתנו בבוקרשט.