שלום לכולם קיבלתי עזרה רבה מהחברים בקבוצה ואנסה לתרום גם מהנסיון שלי
עשינו מסלול ברכב משפחתי שכור של 11 יום כביש הטבעת נגד כיוון השעון עם גיחות קטנות למרכז האי .בחצי הראשון של חודש יוני.לגבי הדיון על כיוון המסלול אז לדעתי זה תלויי באופי שלכם והאם אתם רוצים להתחיל בבום של מעגל הזהב או להשאיר אותו לסוף המסלול...אנחנו התחלנו עם מעגל הזהב והאטרקציות בדרום וסיימנו רגוע בעיירה סטיקיהולמר (לא לוותר) ובחצי האי סנייפלס שאני ממליץ לעשות את כל הכביש הטבעתי המקיף את חצי האי ולעצור בעיירות דייג ובאטרקציות המשולטות החלק הזה די הפתיע אותי לטובה יחסית למה שציפיתי.סיימנו במקום בו התחלנו בריקייאוויק שלדעתי לא חייבים להתחיל בה היא שווה להתרשמות מקסימום חצי יום.
למישהוא לא כתב שטח של נשיונל גיאוגרפיק.מספיק טיול טבעתי עם כניסות מותאמות לרכב משפחתי (לא 4על 4) כדי להתרשם מהאי המרהיב הזה.
אז ככה..מסעדות מאוד יקרות ואת הכסף של המסעדות העדפנו להשקיע באטרקציות.ולכן לקחנו ראש גזיה מתברגת ואת הבלון קנינו ברשת בונוס הרשת הכי זולה באיסלנד ..הרמי לוי שלהם. לגזיה לא היה לנו מגן רוח השתמשנו בקרטון ריק כדי להגן על הלהבה במקומות עם רוחות וזה היה מעולה.
לקחנו מראש גסטהאוסים עם ארוחת בוקר .לצהרים וערב קנינו מרקים נמסים ותבשילים בשקית גם מהארץ וגם באיסלנד אבל המבחר בארץ הרבה יותר גדול ויותר זול...ישנם גסטהאוסים עם מטבח לרשות הדיירים.קונים אוכל בבונוס לאפייה בתנור או מנות לחימום במיקרו כמו שוקיים מתובלות או לחמניות שחצי אפויות או פיצות קפואות לאפייה ויש לכם אחלה ארוחה.
חליפות סערה שיהיו תמיד בהישג יד .
דלק שמגיע לחצי מיכל למלא בתחנת דלק הראשונה לא לחכות שיגיע לרבע ואז להיתקע בלי תחנת דלק.ממילא אתם מחזירים לחברת השכרה מיכל מלא
נסיעות ארוכות רצוי שני נהגים
בלינות מרובות כדי לא להוציא מזוודות שוב ושוב. להכין תיק קטן ללילה עם פיגמה מברשות שיניים מטענים לסמארטפונים ומה שדרוש לשינה ממילא אתם רק באים לישון ובבוקר ממשיכים.
רצוי לקחת טאבלט קטן עם מסך יותר גדול מהסמארט .מאוד נוח למפות גוגל או וויז ..ואינטרנט בגסטהאוסים.
לא המרנו כלל כסף מקומי כל התשלומים היו בכרטיס אשראי רק לוודא שיש מספיק מסגרת בחשבון האשראי
במקומות עם שירותים להיכנס לפיפי גם אם לא צריכים באותו רגע כי מי יודע מתי תהיה הפעם הבאה.
והטיפ הכי חשוב.. תקראו מה אחרים לפניי כתבו ותלמדו מהנסיון שלהם אין על "חוכמת ההמונים"