יצאנו 6 זוגות פנסיונרים לקרוז עם האונייה אידיפנדנס אוף דה סיז של הרויאל קאריביין לאיים הקאנריים,יציאה מעיר הנמל סאותהמפטון שיושבת בפיתחה של התעלה האנגלית(למנש).יצאנו ב-12.10.14 בטיסת אל על ב-10:30
ללונדון ושאטל שהזמנו מהארץ המתין לנו בשדה ואיתו נסענו לסאותהמפטון לבית המלון Ennios Boutique שאותו הזמנו בבוקינג קום מיקום נהדר קרוב לנמל וצמוד לעיר העתיקה.על הנהג אני חייב להרחיב את הדיבור שמו ששון ישראלי שחי בלונדון וקבעתי איתו שייקח אותנו לנמל בעלות של 70 פאונד לאדם ובסיום השייט ייקח אותנו לטיול לסטונאייג,למרכז קניות ושדה התעופה ב-19:00.את ההגעה שלנו לסאותהמפטון הוא ביצע בנאמנות אבל את הנסיעה חזרה הוא פישל בגדול,הוא הוסיף לי עוד 8 איש מבלי ליידע אותי שהם רוצים טיול בלונדון והעמיד אותי בפני עובדה קיימת.כשיצאנו מהנמל היינו אמורים להגיע כמו שסיכמנו לסטונאייג אבל הוא בשקט נסענו ללונדון ותוך כדי נסיעה אני שואל אותו אתה בטוח שנוסעים לאן שביקשנו והוא אומר לי וודאי אבל הוא שיקר אותנו ונסענו ללונדון שם הוא ירד עם ה-8 איש ולנו לא נשארה ברירה מכיוון שלא היה לנו זמן לנסיעה לסטונאייג ובמקום זאת לא נשארה לנו ברירה ונשארנו בלונדון.כמו שאמרתי קוראים לו ששון ואני בכוונה לא רושם את מספר הטלפון שלו ואת המייל שלו אני מתכונן לפנות לשגרירות האנגלית ולדווח להם על המקרה בכל אופן מי שרוצה יכול לפנות אליי למייל שלי או לטלפן אליי ויקבל את כל המידע עליו וגם על הקרוז שהיה מוצלח מאוד ומאוד מומלץ לעשותו. אריה פרנד 0506996015 מייל[email protected]