קניה : מדריך & נהג STANLEY - שלם רק עבור נהג/מדריך, והיתר = בתי מלון + דמי כניסה שלם בעצמך בנפרד. התוצאה - חיסכון בעלויות!

ראשית, מבקש להכיר תודה ל מי שהמליץ לי על המדריך / ההצעה הזולה.ראיתי כאן באתר למטייל טיפ מ אמצע 2017 (היחיד שלו עד עתה + בלוג יחיד) תחת שם המשתמש Jambo Sana. כותרת הטיפ: " להזמין ישירות מדריך מהארץ ולשלם רק עבור מדריך / נהג ". אני מקווה כי בעל הטיפ לא יתרעם עלי, באם אזכיר את שמו - חיים. תודה - חיים! (אם תתעקשו מאוד, תוכלו גם להגיע אליו טלפונית, לפחות אתי הוא שמח מאוד לשוחח אודות המדריך סטנלי, יש Whatsapp כך שאין צורך ב אי-מייל / אתר) באם Stanley לא זמין זמנית (נמצא ב ספארי / אין קליטה) ניתן להתקשר עם אשתו Leah (ממש השם התנכי) 254740088408 + (גם כן Whatsapp) . מכיוון שאני (בעוונותי) פריק של מחירים זולים, לא יכולתי להתעלם מן ההצעה של חיים - לשלם רק עבור המדריך / נהג / רכב, בעוד יתר ההוצאות (בתי מלון, דמי כניסה, אטרקציות) - לשלם בעצמי. מתכונת זו הוכיחה את עצמה (ראו ב בלוג של חיים) - לאין שיעור פחות מ טיול מאורגן מהארץ, וגם הרבה פחות מאשר הזמנת חבילה מ חברה מקומית ב קניה! טיפ כללי שלי - אם מי מבין הקוראים מחפש מחירים יקרים - חבל שימשיך לקרוא את הטיפ שלי (וגם טיפים רבים אחרים שלי) ! למה? - כי הוא / היא יתאכזב קשות! הספארי שלנו התבצע ב 2019 - ממש בסוף דצמבר - נסענו עם הנכדים בעת חופשת החנוכה שלהם. היינו ב מסאי מארה (מספר לילות) + נאיוושה / שייט.

wizo1234סטנלי גם אסף אותנו מ שד"ת וגם החזיר . הביא אותנו אל המלון ואסף משם . כמו כן , לאחר מספר ימי ספארי ( חזרנו אל המלון בנאירובי ) . משם , למחרת , סטנלי לקח אותנו ליום טיול ב נאירובי : פארק האכלת ג'יראפות , פארק האכלת פילים יתומים , וכן פארק / ספארי ממש בפאתי העיר נאירובי . המתכונת היתה שוב : אנו שילמנו עבור האטרקציות , ואילו סטנלי גבה סכום ( לא גבוה ) רק עבור הרכב ועבור ההדרכה . היינו 4 נוסעים ( סבתא וסבא עם שני נכדים ) + סטנלי הנהג , וגם הצטרפה אלינו ( ברשותנו ) אשתו לאה LEAH וגם התינוקת שלהם Marry ( כ בת שנתיים ) - היה שמח ברכב ! כדאי לשוחח עם חיים ( אשר הוזכר ב טיפ עצמו ) ולקבל פרטים / הבהרות נוספות . הטיול כאמור נערך בסוף דצמבר 2019 , היה לנו יום אחד של גשם קל אך ניתן היה להסתדר . מקווה שעזרתי , אלי .השב  •  לפני

תמונת הפרופיל של wizo1234
צפייה בפרופיל שליחת הודעה הבלוג של wizo1234

הזמנת טיסות, מלונות, אטרקציות ועוד שירותים לקניה

בשורה מאכזבת לישראלים: אל על מבטלת את הקו החדש והמצופה לאייטם המלא
בשורה מאכזבת לישראלים: אל על מבטלת את הקו החדש והמצופה
התפרצות הר געש באירופה: שדה התעופה ביעד הפופולרי נסגר לטיסות לאייטם המלא
התפרצות הר געש באירופה: שדה התעופה ביעד הפופולרי נסגר לטיסות
"כמו תל אביב": איך בורגס ניצחה את סופיה בקרב על אירוויזיון 2027? לאייטם המלא
"כמו תל אביב": איך בורגס ניצחה את סופיה בקרב על אירוויזיון 2027?
נמל התעופה בחיפה מתרחב: זה השינוי הגדול שבדרך לאייטם המלא
נמל התעופה בחיפה מתרחב: זה השינוי הגדול שבדרך
עקפה את ונציה ופירנצה: זו העיר עם בתי המלון היפים ביותר באירופה לאייטם המלא
עקפה את ונציה ופירנצה: זו העיר עם בתי המלון היפים ביותר באירופה
דווקא בשיא העונה: עיכובי טיסות בנתב"ג בגלל עומס תעופתי ביוון לאייטם המלא
דווקא בשיא העונה: עיכובי טיסות בנתב"ג בגלל עומס תעופתי ביוון
אזהרת מסע חריגה: "ישראלים נדרשים לצאת מהמדינות האלה באופן מיידי" לאייטם המלא
אזהרת מסע חריגה: "ישראלים נדרשים לצאת מהמדינות האלה באופן מיידי"
ענקיות התעופה האמריקאיות חוזרות: האם הטיסות לניו יורק עומדות להיות זולות יותר? לאייטם המלא
ענקיות התעופה האמריקאיות חוזרות: האם הטיסות לניו יורק עומדות להיות זולות יותר?
לא ברלין ולא ברצלונה: בדקנו מהי העיר הטובה ביותר בעולם לרילוקיישן לצעירים לאייטם המלא
לא ברלין ולא ברצלונה: בדקנו מהי העיר הטובה ביותר בעולם לרילוקיישן לצעירים
מקורפו ועד בנגקוק: ארקיע במבצע מיוחד לתקופה הכי מבוקשת בשנה לאייטם המלא
מקורפו ועד בנגקוק: ארקיע במבצע מיוחד לתקופה הכי מבוקשת בשנה
הטיסות לאיטליה יהיו זולות יותר? התחרות מתחממת עם 3 קווים חדשים מנתב"ג לאייטם המלא
הטיסות לאיטליה יהיו זולות יותר? התחרות מתחממת עם 3 קווים חדשים מנתב"ג
היינו בטוחים שאנחנו בתאילנד: ביקרנו בחוף הכי אינסטגרמי ביוון לאייטם המלא