מסלולים יומיים מעיר HERCEG NOVI וסביבה
מלונות: PALM ON BAY,PARK IBEROSTAR,DELFIN וכו'
טיולי חוף
קודם כל מומלץ לטייל בעיר עצמה HERCEG NOVI בעיר עתיקה שלה וטיילת,יש מסעדות בתי קפה ועוד ואחרי זה להתחיל בטיולים:
HERCEG NOVI-MORINJ-RISAN-PERAST-KOTOR-PORTO MONTENEGRO
HERCEG NOVI-FERRY KAMENARI/LEPETANI-BUDVA
HERCEG NOVI-Przno-Sveti Stefan-Petrovac
Marina of Herceg Novi - boat to BLUE CAVE
שייט למהרה הכחולה כ50 אירו ל4 אנשים.בדרך כלל מ9 בבוקר עד 15:00 יוציאים סירות לשם,שייט עד 3 שעות(שווה להיות עם בגד ים,יתנו לכם לשחות שם).
טיול למהרה הכחולה להזמין במרינה אצל מקומיים,עובדים עד 15:00
…………………………………….
HERCEG NOVI-Bar-Ulcinj
מומלץ לבקר בערים עתיקות.
……………………………………………….
טיול לדוברובניק,קרואטיה
מומלץ לצאת מוקדם ולחזור עד 18:00 בערב,מעבר גבולות ביולי אוגוסט יכול לקחת מעל שעה:
חשוב לבקש מחברת השכרת רכב אישור מעבר גבולות לרכב,אחרת לא יתנו לכם לצאת.
לחנות רק בחניונים,כי יש כנסות וגוררים רכבים,מטבע שם לא אירו,עדיף להשתמש באשראי או להחליף באיזה בנק מאירו לKUNA.לא לשכוח דרכונים.
………………………………………………………………………...
טיולי טבע
HERCEG NOVI-Skadar Lake
לקחת טיול עם סירה,שווה,כשעה בVIRPAZAR כפר דייגים או שיש עוד מקום מיוחד לצאת משם לשייט או לצילומים,אוכל,נופים – RIJEKA CRNOJEVICA כפר דייגים.
ועוד משהו חשוב על אגם Skadar,בגלל ריבוי תלונות של תיירים מישראל על קפטנים/דייגים שקופצים על תיירים בכפר Virpazar ולא מספקים טיולים יפים ועושים את זה מאוד חפיף ולא רציני,אז אני נותן לכם אתר עם מחירים ושעות ומקומות שהם חייבים לכם להראות בשייט עם הסירה.נושא שייט באגם מאוד פרוץ,אין להם שם ממה להתפרנס חוץ מלקחת תיירים,אבל בזמן אחרון הם פשוט זורקים ז׳.לכן ממליץ ללכת על חברה משפחתית הזאת http://www.zabesholidays.me/ סימן ההיכר-הסירה צבועה הכחול וירוק,המחיר לקבוצה של 8 מבוגרים ב 30 אירו לשעה בחורף,אביב ובקיץ 25 אירו לשעה עד 5 אנשים,ילדים עד גיל 7 חינם.תגידו אבי שלח אותנו.מחנייה כמה מטרים על המזח.לא ללכת עם בחורים שקופצים עליכם שם ומציאים לשתות או לאכול,הם נוכלים,רוצים 25 אירו לאדם.
זה סירה של ZABES מנהלת קריסטיניה ובעלה הוא הקפטן.
תמונה של משפחת ZABES
ואטס אפ שלה להזמנות שייטים באגם SKADAR
38269274440+ קריסטיניה
מסעדה הכי טובה שם זאת מסעדה SILISRIA מיקום שלה בתוך סירה עתיקה,חוויה מיוחדת מאוד!השירות,אוכל ומחירים ללא תחרות.מומלץ על ידי הרבה תיירים מכל העולם.תגידו שאבי שלח אותכם,הבעלים יהיה מאוד מבסוט לארח אותכם.
……………………………………………..
HERCEG NOVI-KOTOR-CETINJE-PARK LOVCEN
יש פארק חבלים ותצפית
כפר NJEGUSI
כפר יין,בשר וגבינות (לא כשר כמובן)
……………………………………………….
HERCEG NOVI-KOLASIN-BIOGRADSKA GORA
מרחק כ4 שעות לכיוון.
כניסה לפארק 3 אירו לאדם.
טיול גיפים להזמין בכפר KOLASIN
אטרקציות בצפון אפשר להזמין מראש [email protected] או בעיירה KOLASIN עצמה,ואטס אפ של PETAR מחברת SPORT TURIST +38268003056 יכולים ארגן טיולי גיפים עם נהג,רפטינג,סוסים,טיולי אופניים וכו'.רק תגידו שקבלתם טלפון שלו מאבי.
……………..
HERCEG NOVI – RAFTING on TARA
רפטינג מתחיל ב9-10 בבוקר,ניתן להזמין רפטינג בואטס אפ 38267653651+.בדרך כלל מחירים 45 אירו לאדם,יש כל מיני מסלולים לפי זמן וקושי.
יש Zip line צמוד לגשר,מומלץ מאוד.
……………………………………………...
HERCEG NOVI-ZABLJAK-PARK DURMITOR
מרחק לשם 3 וחצי שעות לכיוון.
עלות כניסה לפארק (ואגם השחור,מומלץ) 3 אירו לאדם.
נין לטייל שם כל היום בשבילים מסומנים.
טיול גיפים להזמין בכפר ZABLJAK עצמו.
…………………………
HERCEG NOVI - Ada Bojana
מקום מרוחק כ140 ק”מ לכיוון
אי חוף מדהים,מעולה לקייט,מקום בתולי עם חול.
……………………………………………
לנווט אני ממליץ עם גוגל מפס.
טיול שופינג:
HERCEG NOVI-BUDVA
קניון TQ PLAZA פלוס רחוב ראשי עם חנויות,שוק מקומי מאוחרי קניון.
HERCEG NOVI-Kotor
קניון MAGNOLIA ושוק מקומי צמוד לחומות של עיר עתיקה
HERCEG NOVI-Podgorica
מרכזי קניות בעיר PODGORICA זה Big Fashion ,CITY MALL,MALL OF MONTENEGRO
HERCEG NOVI-TIVAT
קניון BUTIKO
מי אני:
שמי אבי,מנהל חברת השכרת רכב “קולומבוס השכרת רכב” במונטנגרו,חי ועובד במדינה ומ2014 גאה לתת שירות ולעזור לתיירים ולקוחות מישראל במונטנגרו. הזמנת רכבים,טיולים,נהגים מתבצעת דרך ואטס אפ 0544712918 בהודעה או למייל [email protected] ואם אתם רוצים יחס אישי,שירות ברמה הכי גבוה כאן 24-7 כולל תמיכה והכוונה,אז רק אני מסוגל לעמוד בדרישות שלכם!
מקווה שתרמתי לכם מידע חיוני ואתם תבואו לטיול במדינה הכי יפה באירופה-מונטנגרו.