כל הדרכים לנסות לחסוך בעלויות טיסות למונטנגרו:
במונטנגרו יש שני שדה תעופה אחד בחוף והכי עמוס נמצאה בעיר TIVAT ושני נמצאה בעיר הבירה PODGORICA במרכז המדינה.
טיסות ישירות מ2016 מתבצעות מישראל רק דרך חברת ישראייר והם לא תמיד זולים,לכן תבדקו גם אפשרות לחבילות נופש שכוללים טיסה והעברות,ממליץ לקחת מלונות בעיר BUDVA לטיול כוכב.יש עוד חברה ישראלית קשרי תעופה שמטיסה ישיר מתל אביב חל מהקיץ עם חברה מקומית Montenegro Airlines.ובנוסף חברת ארקיע גם התחילה לטוס ב2022 בעונת תיירות !
ובשנת 2023 מתחילים לטוס אל על דרך חברת סאנדור במחירים מוזלים!
ממליץ להזמין באתר הזה www.kiwi.com,הוא מביא מחירים זולים ביותר,ללחוץ על לינק כדי לבדוק ו להזמין
1.כדי לחסוך צריך לתכנן ולהזמין חופשות וטיסות מישראייר או ארקיע הרבה לפני עונת תיירות,טיסות מתחילות מאפריל (חופשת פסח) ועד סוף אוקטובר.
2.עוד דרך לאנשים שאוהבים דקה 90 זה פשוט לקנות כרטיס טיסה באתר חוליו,יש דילים פחות מ199 דולר לכרטיס(שני כיוונים).
3.טיסות לא ישירות מישראל:
אני מנסיון ממליץ לטוס דרך: יוון,סרביה,הונגריה,אוסטריה,טורקיה,איטליה,פולין,אנגליה,גרמניה,קונשין לא ארוך ונוחתים או בTIVAT או ב PODGORICA.
4.אני יכול לדאוג Avi Belov עם שירות בעברית 24-7 דרך הודעה ב ואטס אפ 0544712918
טיפים:
לא ממליץ לטוס דרך רוסיה בגלל זמני המתנה בשדה שם ובעיות עיבוד מזוודות של ישראלים.
לא לטוס לקרואטיה (דוברובניק) בשביל לטייל במונטנגרו,במיוחד בחודשים של יולי ואוגוסט,עקב פקקים נוראים 3-7 שעות המתנה בגבול בין שני מדינות.
לא להביא מזוודות ענקיות,לטיול מושלם מספיק 5 עד 11 ימים.
מונטנגרו יעד מדהים למשפחות,זוגות שאוהבים טבע וטיולים.
מי אני:
שמי אבי,מנהל חברת השכרת רכב “קולומבוס השכרת רכב” במונטנגרו,חי ועובד במדינה ומ2014 גאה לתת שירות ולעזור לתיירים ולקוחות מישראל במונטנגרו. השכרת רכבים עם מסלולים מדויקים ועזרה 24-7,טיולים פרטים,נהגים מתבצעת דרך ואטס אפ 0544712918 בהודעה או למייל [email protected] ואם אתם רוצים יחס אישי,שירות ברמה הכי גבוה כאן 24-7 כולל תמיכה והכוונה,אז רק אני מסוגל לעמוד בדרישות שלכם!
מקווה שתרמתי לכם מידע חיוני ואתם תבואו לטיול במדינה הכי יפה באירופה-מונטנגרו.