3.12
קמנו בבוקר ונסענו לאטרקציית טיפוס על עצים ששמה TreeTop Adventure Park Central Coast. בכל איזור גדול באוסטרליה יש סניף של האטרקציה. המחיר הוא 86$ לשנינו כולל ציוד וביטוח. המדריכה עברה איתנו מסלולון קטן כדי להסביר איך החבלים עובדים, איך גם אם נחליק לא ניפול לקרקע. היא הסבירה לנו שיש ארבעה מסלולים המחולקים לפי צבעים ודרגות קושי. בין כל שלב לשלב אפשר לבקש לרדת אם קשה מידיי. גל ואני עשינו יחד שלושה מסלולים וגל המשיך גם למסלול אחרון והכי קשה בלעדיי. היינו שם כמה שעות טובות ונהנינו מכל רגע. שווה כל דולר!. אחר הצהריים המשכנו דרומה לכיוון סידני ועלינו לכיוון הBlue Mountains המפורסמים כדי לקום בבוקר ולעשות מסלולים. שמענו על אכסנייה מפורסמת ששמה Flying Fox. ניסינו להזמין מקום דרך האינטרנט אך לא הצלחנו והחלטנו לנסוע לשם. הנוף בדרך מדהים ביופיו והכפרים שם ממש תמונה אירופאית. יצאתי לכניסה של האכסנייה אך בעל האכסנייה אמר שאין לו יותר מקום פנוי ושצריך להזמין לפחות שבועיים מראש. שאלתי אותו איפה יש מקום לישון והוא אמר שזה או בתי מלון או לינה בשטח. אז החלטנו לישון בשטח ברכב. חיפשנו מקום עם שירותים לישון בו אבל בגלל שאין ים בסביבה אז היה יותר קשה. החלטנו לנסוע לעיר הקרובה ששמה BlackHeath ולחפש פארק או שמורה כלשהי שיהיו בהם שירותים ציבוריים. מצאנו פארק בשם Memorial Park שבו שירותים ציבוריים. חנינו ליד השירותים וכשיצאנו להתפנות תקף אותנו קור כלבים. ישר התחלתי לחפור בקופסאות במטרה לחפש בגדים חמים והתלבשנו בשתי שכבות נוספות לפחות. כשרצינו ללכת לישון החלטנו שהמקום שחנינו בו הוא לא חניה מסודרת ויכול להיות שנקבל קנס ולכן המשכנו להסתובב סביב הפארק עד שמצאנו חניה. בלילה היה קפוא והבגדים והשמיכה לא הספיקו לנו. נירדמנו בקושי בגלל הקור המפתיע.
4.12
בבוקר קמנו לבוקר קריר עם שמש נעימה. כשהתעוררנו גילינו שישנו ליד אגם קטן עם מלא ברווזים שהתקרבו לרכב לבדוק מי עוצר לידם. ליד האגם היו שולחנות ואפילו ברז מים והחלטנו לאכול שם ארוחת בוקר. זה היה יום חמישי וחיפשנו Airbnb לבלות בו את הסופש. רצינו לחפש משהו קרוב לבלו מאונטיינס אך המקום הכי קרוב היה בGlenmore Park שזה עדיין בהרים אך לא מספיק קרוב למסלולים המפורסמים. הבית היה של גבר זקן בשם סרג' שהתברר לנו שהוא נסע למלבורן לבקר את הבת שלו. 2 לילות 213 ש"ח ללילה+43 ניקיון+ 58 עמלה. הבית היה קטן ונחמד והשולחן בפינת אוכל היה ערוך חגיגי עם חנוכיה, כך הבנו שהוא יהודי. הוא השאיר לנו פתק וסיפר שהוא אוהב לבשל ובד"כ מבשל לכל האורחים שלו ארוחה חגיגית אך הפעם הוא היה צריך לנסוע. בישלנו לנו מוקרם וסלטים ונהננו מהסופ"ש. אחר הצהריים הלכנו לטייל קצת בשכונות מסביב וכל הבתים היו מקושטים בקישוטים של קריסמס. כשירד הערב כולם הדליקו את המנורות המיוחדות והמראה היה ממש חגיגי.
5.12
נר ראשון של חנוכה, הלכנו בערב לחגוג במסעדה איטלקית ששמה 24 Wari Ave. המנות היו ענקיות והמחיר היה שפוי. פיצות עם תוספות שאין בפיצריות רגילות. כל מיני ירקות, סוגי בשרים וכו'. אנחנו הזמנו פסטות עם מילויים מיוחדים- בטטות, תרד, פסטו, עגבניות. בקיצור, היה טעים במיוחד והאווירה ממש נחמדה.