טיסת אל על למומבאי. לא מבינה למה הייתי צריכה את כל זה. מה רע לי בבית? שואלת את עצמי למה אני חייבת לזוז כל הזמן ומקבלת תשובות קצת לפני שהמטוס נוחת. פוגשת אנשים נפלאים באמצע הדרך כי מי שמגיע למקומות האלה באמת יש לו ראש אחר וטוב. במטוס קבוצה של מודטים בני גילי שטסים למדוט במאונט אבו בגוג׳ראט שבמערב הודו. משוחחת עם אחד מהם שטייל כבר 17 פעמים בהודו, הגיע למקומות מיוחדים שלמרות בקיאותי הרבה טרם שמעתי עליהם. הוא מוסר לי טיפים, אני רושמת בשקיקה וקובעת לפגוש אותו בארץ. הקבוצה שממשיכה לקטמנדו לא צריכה כלל לעבור את ביקורת הגבולות וזה כיף גדול. דיילת מחכה לנו ומובילה אותנו להמתנה בשדה התעופה של מומבאי. אנחנו מתיישבים בקופי בין, לוגמים קפה ומתוודעים אחד לשני. קבוצה של שישה בני גילי שהגיעו לעשות טרקים משך חודש.הם נפגשים ברץ אחת לשבוע ומטיילים ברגל, הכירו בשביל ישראל אותו הם חורשים חודשיים בשנה, אוהד, הייטקיסט בן 31 שנמאס לו מהעבדות המודרנית והתפטר. עוד הייטקיסט שאוהב לכבוש פסגות. היה בקלימנג׳רו ועכשיו רוצה לטפס על האוורסט ומישהו שמסתובב עם מזוודה גדולה ,לא נראה כובש פסגות. אופטיקאי שהגיע בהתנדבות עם מכשירי אופטיקה בכדי להתאים משקפיים לילדים בקטמנדו. מחמם את הלב לראות את קובץ המתוקים האלה. במטוס לקטמנדו אני מגלה עוד תרמילאים ממקומות שונים בעולם,הרבה יותר מבוגרים ממני וזה נותן תחושה נפלאה. מסתבר שקרישנה מאוד פופולרי בקרב הישראלים והוא מחכה לכולנו בשדה התעופה יחד עם רינה, בת זוגו הישראלית. את הימים הבאים אני מבלה בשוטטות עם רינה, עם אוהד ועם עוד אנשים טובים שאני מכירה בדרך. אני אוהבת לקחת את הדברים לאט, לתת למקום לחדור אלי טיפין טיפין. הקבוצה של התרמילאים שהיו איתנו במטוס הסתערו תוך יומיים על קטמנדו, ראו את כל מה שצריך לראות ושעטו קדימה לאנפורנה ואילו אני אוהבת לקום לאט, לשתות את הקפה שלי, לצפות בסובבים אותי. אני נמצאת במלון מנדאפ הממוקם בתוך טאמיל. יש כאן גינה, בית קפה נהדר עם עוגות וקפוצ׳ינו. כאן אני קובעת את הפגישות שלי עם רינה. תוהה איך ומה לעשות. רינה שהייתה פעילה בארגוני נשים בארץ מבינה את הראש שלי ומחברת אותי עם חברה שלה שהקימה ארגון למען נשים וזכתה בתואר אשת השנה של ה CNN. אנחנו מבלות יום שלם ונוסעות בג׳יפ שלה בנופים יפייפיים בין כפרים יערות והרים למנזר הנקרא ממה בודהא המרוחק כעה וחצי מטאמיל, אוכלות ארוחת צהריים במלון ספא ליד, מבקרות בגסט האוס שלה,אליו צמוד אולם אירועים. מדהים לראות את הכוח שלה את העוצמה במיוחד במקום כמו נפאל.