טיול משפחתי לבודפשט ב - 5 ימים

תמונה ראשית עבור: טיול משפחתי לבודפשט ב - 5 ימים
בודה משקיפה על פשט

השנה , החופשה המשפחתית תוקצבה ל – 12-13 אלף ש”ח וכוונה בראשית התכנונים לאזור כרתים. רצינו להצטרף למשפחה נוספת שהזמינה מראש את מלון סטאר ביץ' כבר לפני חצי שנה. אנחנו היססנו וניסינו את מזלנו שלושה חודשים מראש. לרוע מזלנו (או שלא ...) המלון היה כבר בתפוסה מלאה.

המשכתי לחפש חלופות , לרבות באי השכן קפריסין , אבל אשתי סרבה לכל מלון שהצעתי בטענה שהבנות ישתעממו אם לא נוסעים עם חברים.

הטוויסט בעלילה הגיע רק לאחר שהצעתי לגברת את בודפשט. היא מייד אמרה “כן!!!”.

אז הנה תאור הטיול המשפחתי שלנו לבודפשט , קיץ 2016 , שני הורים ושתי בנות (13 ו – 9).

שלב התכנון

חשבתי ששילוב של בטן-גב בפארק מים עם הוצאת אנרגיות באטרקציות שמציעה בודפשט , יהיה שילוב מנצח של חופשה מושלמת ולכן מצאתי מלון שעל הנייר היה מועמד ראוי לנושא : Aqua World Resort Budapest.

מסתבר , שהאופציה הכי זולה באוגוסט היתה דיל שהציעה איזי גו : 800 דולר לבן אדם עבור המלון AquaWorld על בסיס חצי פנסיון + העברות. זה היה הרבה יותר משתלם מלהזמין אותו בנפרד בבוקינג או ב – hotels + טיסה בנפרד.

מועדי הטיסה היו מאד אטרקטיביים בדיל : המראה ב 05:20 (אחר כך זה השתנה ל – 09:20) וחזרה לארץ כעבור חמישה ימים בטיסת לילה שיוצאת ב – 00:20 . מאפשר יום אחרון מלא בבודפשט.

הזמנו את הדיל שכלל : המלון הנ”ל על בסיס חצי פנסיון , טיסת שכר עם חברת Travel Sevice הצ'כית והעברות.

בהמשך תוכלו לראות שמחשבות לחוד ומציאות לחוד …..

במהלך הפוסט הכנסתי עלויות בפורינט. השער לשבוע הזה היה 1:72 ש”ח לפורינט.

לוח תכנון פעילויות לבודפשט

ארוחת צהריים : FOR SALE

מול השוק

Vámház körút 2

מדרחוב ואצי אוצה

שופינג, מותגים, מזכרות, בתי קפה/מסעדות/פאסט-פוד/קיורטוש/דוכנים, אמני רחוב, נגנים, כייסים...

Vörösmarty utca

אופציה נוספת לצהריים : ארוחה איטלקית במסעדת COMME CHEZ SOI

(יותר קרוב למדרחוב ואצי אוצה)

צריך להזמין מקום ע"י שליחת מייל לרוברטו לכתובת: [email protected]

Aranykéz u. 2, 1051

שייט עם חברת לג'נדה (Legenda)

אפשר להוסיף אופציה של עצירה לשעה וחצי באי מרגרט.

שייט יום : Duna Bella

מחירים : מבוגר - 3900 ; ילד (החל מ – 10) - 2400 ; ילד מתחת ל – 10 : חינם.

כ – 500 מ' מהואצי אוצה.

קרקס (שעה 17:00)

1146 Budapest Zoo krt. 12/a

יום ו', 26/8

אזור בודה:

רכבל (כרטיס הלוך חזור) + מסלול הליכה ביערות, אפשר עד מגדל התצפית ולחזור + רכבל חזרה.

שם הרכבל : ליבאגו (Libego)

רובע המצודה

שער וינה

קונדיטוריית/בית קפה רוסרום לקרמשניט וגלידה + פסל הסוס

מצודת הדייגים - תצפית מרהיבה לפרלמנט

מוזאון מרציפן קטן + מלון הילטון (להפסקת שירותים ומנוחה בכורסאות(

מוזיאון Hospital in the Rock + מבוך (שתי אטרקציות תת קרקעיות)

רחבת הארמון (פסטיבל פולקלור -- לוודא שמתקיים), ברחבת הארמון חילופי משמר כל שעה עגולה עד 16:00, תחפשו את פסל הנשר הגבוה. עוד תצפית מקסימה לפרלמנט.

קו 16 מתחנת פרנץ דק טר.

אל הרכבל בלבד: ניתן להגיע עם קו אוטובוס 102, מתחנת "SZELL KALMAN" בבודה, לנסוע עד התחנה סופית. לוודא עם הנהג שאתם בכיוון הנסיעה הנכון.

שופינג בקניון City Center Westend

Nyugati palyaudvar (M3)

שבת,27/8

צ'ק אאוט

מלון

שדרות אנדראשי בין הבזליקה (בזליקת אישטוון הקדוש)

לאופרה (קטע של 800 מ')

שיטוט בפסטיבל יין מול הבזיליקה (אופציה גלידה רוזה בצורת פרח ליד הבזיליקה)

עוד ליד הבזיליקה : המקום הכי טוב לבליצ'סים:

באנק 3 פאלאסטינטה בר

Bank3 Palacsinta Bar (כתובת : Bank u. 3)

Vorosmarty ter (M1)

ליד מלון 4 העונות

המלון

כאמור , נבחר המלון Aquaworld resort

הנה הנוף הירקרק שנשקף מהחדר:

קיבלנו חדר מסוג Family , שלמעשה אלו שני חדרים מרווחים עם דלת מקשרת.

האוכל היה טעים , השירות היה מצויין , הם עונים מאד מהר אם מפנים אליהם שאלות במייל. המייל של המלון לכל שאלה :

[email protected]

למי שאוהב לרוץ , כיף מאד לעשות זאת באזור הזה. ניצלתי את אחד הבקרים לריצה ונהניתי מאד מכל הירוק שמסביב.

למלון יש שאטל שיוצא ממנו כל שעה עגולה , החל מ – 10:00 בבוקר עד לכיכר הגיבורים והוא עוצר בתחנה הצמודה למוזיאון האומנות. השאטל האחרון לכיוון המלון יוצא בשעה 19:30 מכיכר הגיבורים. משך הנסיעה : 20 דקות.

יש מגוון רחב של מגלשות ובריכות , חלקן מקורות.

אין בחדר קומקום , כוסות , תה וקפה. עדיף להביא מהארץ. אפשר לבקש מהמלון ע”י שליחת מייל בטרם ההגעה שידאגו לקומקום לחדר למי שמעדיף לא להעמיס פק”ל קפה במזוודה.

ההמלצה שלי : למרות כל האמור לעיל , בשורה התחתונה , לא הייתי ממליץ לקחת את המלון הזה. עדיף לקחת מלון זול יותר במרכז ולהנות ממנעמי העיר שאפרט בהמשך. מי שרוצה איזה יום בפארק מים , יכול לבוא למלון כאורח ולהשתמש במתקנים. מי שמטייל רוב הזמן , מיותר לחלוטין לקחת את המלון הזה.

השתלשלות האירועים

יום ג' , 23/8

יום הנחיתה. הטיסה למזלנו נדחתה מ – 05:20 ל – 09:20 כך שיכולנו קצת לישון לפני.

טיפ חשוב : תחליפו קצת כסף בשדה התעופה בבודפשט. אנחנו לא עשינו זאת ונתקענו קצת ביום הטיולים הראשון.

הגענו למלון בסביבות 14:00 , ואחרי הצ'ק אין הלכנו לנצל את פארק המים בפעם הראשונה , שבהמשך הסתבר שזו הייתה גם הפעם האחרונה :-)

אין לנו מספיק נסיון עם פארקי מים כדי להשוות , אבל בסך הכל נראה שיש במלון מגוון רב של מגלשות , בריכות מכל מיני סוגים , חלקן מקורות , אבובים ועוד מכל הבא ליד.

יום ד' , 24/8

אני התחלתי את הבוקר בריצה ונהניתי מהאוויר הצלול וכל הירוק המשכר מסביב.

הייתי צריך לגרד את הבנות מהמיטות ,על מנת להגיע לשיירי ארוחת הבוקר בעשר. יצאנו לעבר כיכר הגיבורים עם השאטל של שעה 11:00 ואז החלה סאגת כרטיסי התחבורה הציבורית.

בתחנת hosok ter , תחנת המטרו של כיכר הגיבורים , לא היו כרטיסי משפחה ולא כרטיסים ל – 72 שעות. לנו , כזכור , לא היה עדיין כסף הונגרי ולכן התחלנו לצעוד בשדרות אנדראשי עד למציאת Change. זה קרה רק באזור אוקטגון , מרחק של כ – 1.5 ק”מ. הבנות המותשות ישבו להתרענן בסטארבקס ואני הלכתי לפרוט קצת יורו לפורינט. גם בתחנת אוקטוגון לא היה כרטיס משפחתי והפנו אותנו למכונה האוטומטית. שם , בשעה טובה ומוצלחת , מצאנו את כל סוגי הכרטיסים , אך לא ניתן היה לשלם במזומן אלא רק עם כרטיס אשראי. קחו זאת בחשבון!

רכשנו את הכרטיס המשפחתי ב – 3,300 פורינט ודהרנו אל עבר השוק המקורה.

הגענו באיחור רב לשוק – רק בשעה 14:00 , מה שפגם קצת בתכנון היום.

הנה תמונה מהכניסה הראשית לשוק :

והנה חנות אופיינית , המציעה מגוון רחב של פפריקה :

שוטטנו כשעתיים בשוק , רכשנו מגוון רחב של פפריקות מכל הסוגים וכל המינים ועוד קצת פיצ'פקעס שיש בקומה השניה .

משם , רעבים מאד , חצינו את הכביש וישבנו לאכול ב – For Sale.

הזמנו לנו מרק גולש זוגי , לבנות מנה אחת של שניצל וצ'יפס ענקית שפוצלה לשניים ,שעדיין היה כה גדול שהן לא הצליחו לסיים .

המנות טעימות מאד , האווירה מאד נעימה והמחיר : זול מאד – 8,970 פורינט – שבתרגום לשקלים יוצא כ – 124 שקלים בלבד!

זה היה מרק הגולש הטעים ביותר שטעמתי בבודפשט!

הנה תמונה של המנה :

משם , שבעים ומרוצים צעדנו עפ”י התכנון לרציף של לג'נדה על מנת לשוט על הדנובה. הגענו ב – 17:30 . פספסנו בשלב זה את השייט האחרון שנקרא “שייט יום” , כזה שעוצר באי מרגיט. המועד האחרון הוא השייט של השעה 17:00. העדפנו לוותר על השייט שיוצא ב – 18:30 ובמקום זאת , להגיע למחרת בבוקר בשעה 11:00 (השייט שפותח את היום).

מרציף לג'נדה, צעדנו מעט מאוכזבים לעבר המדרחוב המדובר – הואצי אוצה – שם הבנות עשו מפגש מחודש עם קניון מולר בו ביקרנו בפרייבורג לפני שנתיים ועם החנות H&M.

סיימנו מותשים לחלוטין ולקחנו מונית למלון , בעלות של 7000 פורינט.

יום ה' , 25/8

התחלנו את היום מוקדם יותר והספקנו לקחת את השאטל של שעה 10:00.

הגענו בזמן לשייט עם חברת לג'נדה שקיבלה המלצות חמות כאן בפורום והיא אכן מצדיקה זאת.

הנה לוח הזמנים של ההפלגות:

לשייט היום קוראים Duna Bella והסימון “+” מעל השעה מעיד על עצירה באי מרגיט. העצירה היא לשעה וחצי.

מי שבוחר לקחת את ההפלגה יותר מאוחר , מומלץ מאד להצטייד בביגוד חם.

מחלקים בהמהלך ההפלגה שתייה קלה , יין ובירה.

יש אוזניות ליד כל מושב וניתן לבחור את השפה המבוקשת. גם עברית ברשימה.

עלויות : ילד מגיל 9 ומטה לא משלם , ולכן שילמנו שני מבוגרים + ילד סכום של 10,200 פורינט.

הנה קצת תמונות שצילמנו מהספינה .

כך זה נראה מבפנים :

גבעת גלרט:

בניין הפרלמנט :

הספינה עוגנת באי מרגיט :

הבחורה שעומדת בקצה הכבש , מחלקת ברושורים עם זמני החזרה של הספינה מהאי מרגיט חזרה לנקודת ההתחלה.

מכאן , יצאנו לאי מרגיט , כאשר האטרקציה המרכזית באי היא שכירת אופניים משפחתיים , יחידים או קלנועית ושיטוט בשבילי הפארק היפיפה של האי.

טיפ חשוב : מי שחפץ בהשכרת קלנועית חייב ברשיון נהיגה. אפשר גם את הרשיון של הארץ. אני השארתי אותו בכספת המלון ולכן “הסתפקנו” בהשכרת אופניים משפחתיים לרביעייה.

השכרה של אופניים כאלה לחצי שעה עלתה 3,500 פורינט.

שימו לב כמה ירוק ומטופח הפארק של האי מרגיט:

כמובן שאפשר להביא אוכל ולעשות שם פיקניק. כיף גדול!

מי שרוצה לרוץ , הפארק הזה קלאסי לנושא. יש שבילי ריצה ואפשר לרוץ בו גם כשחם בחוץ כי לא מרגישים שם את החום:

חזרנו עם לג'נדה אחרי בילוי רכוב של שעה וחצי באי למעגן שלה , ומשם צעדנו לכיוון מדרחוב ואצי על מנת לקחת מטרו לכיוון מסעדת מנזה , כך עפ”י התכנון.

מאחר והרעב היה כבד והבנות דרשו אוכל בהקדם, הפעלתי את טריפ אדוויזור והוא שלח אותנו למסעדה מאד מודרנית בשם KIOSK הנמצאת בכתובת marcius 15 ter.

אני החלטתי להמשיך בקו מרקי הגולש אבל לרוע המזל, המרק מאד אכזב. הבשר היה קשה.

הבנות הזמינו דג קוד עם פירה , שניצל וצ'יפס ואשתי הזמינה פסטה. הבנות דיווחו שטעים להן.

עלות : 13,700 פורינט.

ציון כללי : בינוני.

הנה מנת הקוד והפירה :

אחרי ארוחה , עשינו עוד סיבוב קצר ב – C&A במדרחוב ואצי ומשם נסענו לאזור הפארק על מנת לצפות בקרקס בשעה 17:00.

טיפ חשוב : יש להזמין מראש את הכרטיסים מהארץ (אפילו חודש לפני) מאחר שבחודש אוגוסט אין להשיג כרטיסים!

את הכרטיסים ניתן להזמין באתר הקרקס

עלות : 10,200 פורינט לארבעה אנשים.

חוות דעת : מומלץ ביותר!!

מופע מרהיב ביופיו הכולל אקרובטיקה , ריקוד , לוליינים , פעלולים עם בעלי חיים כמו כלבים ותוכים.

נאלצנו לצאת אחרי שעתיים ורבע כדי להספיק להגיע לשאטל שיוצא ב – 19:30 מכיכר הגיבורים.

יום ו' , 26/8

הגיע הזמן להיפרד זמנית מפשט ולעבור לצד השני של הדנובה לעבר בודה היפה.

הגענו במטרו לתחנת פרנץ דק טר ומשם עלינו לאוטובוס קו 16 הקטנטן והדחוס. נסענו איתו עד הסוף כדי לעלות על קו 102 שעל פניו היה אמור להוביל למסלול עם רכבל וטיול בטבע. ניסינו לדבר עם הנהג של קו 102 ולשאול אותו לגבי הכיוון , אך זה לא הבין מה אנחנו רוצים מחייו ובנוסף, החום כבר החל להכביד ולכן החלטנו לוותר על הרכבל והטיול ולחזור שוב עם קו 16 למרכז בודה. טיילנו ברחבת הארמון , מצודת הדייגים ובכנסיית מתיאש.

הנה קצת תמונות , כולל הנוף המרהיב הנשקף מהצד של פשט :

לאחר הסיור בכנסיית מתיאש , שאת הצריח היפה שלה אתם רואים בתמונה ממש כאן למעלה , קפצנו לבדוק את הקרמשניט המפורסם של קונדיטוריית רוסרום.

הבנות היו בשלב הזה כבר מאד רעבות ולצד הקונדיטוריה המפורסמת ראינו מסעדה איטלקית חביבה בשם Jamie's.

נכנסנו פנימה וראינו את התמונה הבאה :

מסעדה איטלקית של ג'יימי אוליבר!

לא חשבנו יותר מדי והתיישבנו. ילדים מקבלים שם משקפות של פעם על מנת לראות את המנות. גימיק חביב. הקטנה הזמינה מיני המבורגר , הגדולה הזמינה רביולי גבינות ברוטב עגבניות ואני הזמנתי מנה בשם VEGGIE TAGLIATELLE BOLOGNESE שזה בולונז ללא בשר , עם עדשים , עגבניות , עשבי תיבוול ורוטב מעולה.

זה נראה כך :

מנת הרביולי הטעימה לא פחות נראית כך :

חוות דעת : אוכל טעים מאד ויופי של אווירה!

עלות : 12,900 פורינט לארבעתנו.

כעת אפשר לקנח בקרמשניט בקונדיטוריית רוסרום הסמוכה:

התיישבנו ואז ניגשה אלינו מלצרית צעירה , בהירת שיער וחיננית מאד שדיברה בעברית!

סיפרה לנו שחקרה את השורשים שלה ומצאה שם משהו יהודי , הלכה ללמוד עברית והתאהבה בשפה. היא מדברת בנוסף אנגלית שוטפת ובכלל בעלת כשרון נדיר לקליטת שפות. בשורה התחתונה , החוויה האמיתית מרוסרום הייתה שיחה מעניינת על הונגריה ושפות עם המלצרית החיננית. בכל אופן , אשתי דווחה שהקרמשניט היה מאד טעים , לכל מי שתוהה אם כדאי לעצור לאכול שם.

אחרי שסיימנו ברוסרום , קפצתי ל – Change הקרוב ביותר , שהיה בפינת הרחוב של רוסרום עם הכביש הראשי כדי להחליף יורו . שימו לב : לא להחליף שם כסף! הפקיד רצה לעשוק אותי שם עם שער מגוחך של 1:240 יורו לפורינט במקום 1:310. עברתי לצד השני של הרחוב , ל – Tourist Information , שם גם יש עמדת Change עם שערים יותר ידידותיים לסביבה….

כעת , על בטן מלאה ומדושנת עברנו לפרק הקניות של הטיול. מבודה נסענו לקניון Westend City.

כשיצאנו מתחנת המטרו הכחולה Nyugati , התחנה שאליה נוסעים לקניון , ראינו לפתע מבנה עם שלט ענק ומאיר עיניים : Decathlon!

אכן , רשת הספורט הפופולארית. כשהגענו לפתח החנות אמרו לנו שמחר ב – 10:00 בבוקר תהיה הפתיחה החגיגית. אנחנו עוד נשוב אליו , אל דאגה ….

משם חצינו את הכביש והבנות הסתערו ביד חזקה ובזרוע נטויה על ה – Westend City. בילינו שם כ – 4 שעות. יש שם חנויות רבות כמו Zara , C&A , H&M , אדידס , נייק וחנות הקוסמטיקה Lush שהומלצה בפורום “למטייל” .

לגברים שבינינו שרוצים אחלה טישירטים , אני ממליץ על חנות בשם intimissimi . קניתי שם שלישייה ב – 13,500 פורינט.

סיימנו באפיסת כוחות ולקחנו מונית למלון (4,700 פורינט).

יום שבת , 27/8

יום אחרון בבודפשט. עבר יותר מדי מהר ...

ביקשנו בצ'ק אאוט אפשרות להתקלח בספא לפני הנסיעה לשדה , ולשמחתנו המלון הסכים.

סיימנו את הצ'ק אאוט ולקחנו את השאטל של 11:00 לכיכר הגיבורים.

היום זה יום השלמות.

השלמה ראשונה : גן החיות , שלא הספקנו לפי התכנון ביום חמישי.

הצטיידנו מבעוד מאד בלחם וקרקרים מחדר האוכל על מנת להאכיל חיות שיחפצו בכך.

עלות להורים + 2 ילדים : 7,300 פורינט.

נהננו מאד בגן החיות.

הנה כמה תמונות להמחשת המראות.

היפופוטמים מתחרדנים בשמש:

להקת פלמנגו :

ג'ירפה חביבה:

לאמורים:

גורילה משועממת :

ולסיום , לא נקפח את הפילים :

טיפ חשוב : האכלה היא של עיזים . צריך קצת להיזהר שנכנסים למתחם שלהן לצורך האכלתם כי הן מתלהבות יתר על המידה וקופצות על אנשים. הבת הקטנה חוותה חיבוק ונשיקה של עז מתלהבת יתר על המידה ….

פספסנו את האכלה של כלבי הים. הבנו שזה ב – 11:00 בבוקר וב – 16:30.

אחרי בילוי של כשעתיים בגן החיות , המשכנו למסעדת מנזה שהומלצה בפורום “למטייל”.

בתוך המסעדה אין מזגן ולכן ישבנו בחוץ , שם מוצל ונעים הרבה יותר מלשבת בפנים.

אני המשכתי בקו מרקי הגולש , הבנות הזמינו המבורגר ואשתי הזמינה ריזוטו עם חזה ברווז.

כך נראה מרק הגולש :

חוות דעת: מרק הגולש היה קטן ולא משביע ופחות טוב לטעמי מ – For Sale. שאר המנות היו טובות למדי. אני הזמנתי להשלמה חזה עוף ברוטב חרדל דיז'ון עם גרטן תפוחי אדמה וזה כבר פיצה על מרק הגולש הקטנטן.

עלות: 18,667 פורינט לארבעתנו. לא זול במונחי בודפשט ….

משם המשכנו לחנות המתוקים שוגר. הבנות הזמינו מילקשייק וניל עם סוכריות m&m , חלב אורז עם עוגיות אוריאו וחלב אורז עם עוגיות שוקולד. הן לא סיימו את המנות עקב מתיקות יתר ….

כך זה נראה :

אחרי צונאמי המתוקים הזה , עצרנו בסופר הסמוך להצטיידות אחרונה בכל מיני דברי קוסמטיקה וטואלטיקה שהם כה זולים לעומת הארץ.

ההשלמה הבאה והאחרונה : חנות דקטלון שנפתחה היום חגיגית. הגענו בקול תרועה רמה ויצאנו בקול ענות חלושה ….

חיפשנו נעליים לבנות ולא היו שם מידות.

שבנו למלון להתארגן לחזרה הביתה.

קשה להאמין , אבל החופשה הגיעה לסיומה….

סוף דבר

לכל אלה שרוצים לבלות בפארק מים , עדיף לבקר בלונה גל בחוף גולן, חוף צמח, ימית 2000 , פארק המים בשפיים או במלונות הכל כלול בכרתים. חבל לבזבז חופשה בבודפשט העתירה באטרקציות למכביר על מלון פארק מים יקר ורחוק מהמרכז . ההמלצה שלי היא חד משמעית לקחת מלון יותר זול במרכז העיר . אין צורך בארוחת ערב במלון כאשר העיר שופעת בקולינריה איכותית.

טיפים כלליים

1. החלפת כסף : תחליפו קצת כסף כבר בשדה התעופה. את השאר בעמדות Change במרכז העיר.
  2. כרטיסים לתחבורה ציבורית : למשפחה שלא מתפצלת , אני ממליץ לרכוש את הכרטיס ל – 24 שעות הקבוצתי שנקרא Budapest 24-hour group travelcard והוא עולה 3,300 פורינט. את הכרטיסים קונים במכונה האוטומטית שנמצאת ליד כל תחנת מטרו מאחר ואין כרטיסים כאלה במשרדים המאויישים בתוך התחנה. התשלום בהן הוא בכרטיס אשראי.
  3. מים : מומלץ לקנות בקבוקי מים בסופר. הכי זול שמצאתי היה בקבוק מים קרים , חצי ליטר במחיר של 120 פורינט , ואם נתרגם לשקלים : שקל אחד ושישים אגורות!
  4. מרק גולש : המרק הזול , המשביע והטעים ביותר ללא מתחרים היה ב – For Sale , מול השוק המקורה.
  5. סיור באי מרגיט : קחו רשיון נהיגה לטובת נסיעה בקלנועית , למי שמעוניין.
  6. הפלגה עם לג'נדה :לקחת בגדים חמים אם אתם מפליגים אחרי הצהריים או בערב.
  7. קרקס : להזמין הרבה זמן מראש באתר.
  8. גן חיות : להצטייד בלחם/קרקרים לטובת האכלת עיזים.

תודות

תודה ענקית ומיוחדת ללי היקרה שעזרה לי רבות בתכנון הטיול ובמתן טיפים שווים במיוחד , שאת רובם ככולם תוכלו למצוא בפוסט הנפלא שלה בודפשט מוגשת לכם בכפית.

סרבוס בודפשט , אנחנו כבר מתגעגעים …..

תמונת הפרופיל של nir_s
צפייה בפרופיל שליחת הודעה הבלוג של nir_s

הזמנת טיסות, מלונות, אטרקציות ועוד שירותים לבודפשט

לא רומא ולא מדריד: זו העיר עם האוכל הכי טוב באירופה לשנת 2026 לאייטם המלא
לא רומא ולא מדריד: זו העיר עם האוכל הכי טוב באירופה לשנת 2026
ישראייר בדרך לניו יורק: החברה השלישית שתפעיל טיסות ישירות לארה״ב לאייטם המלא
ישראייר בדרך לניו יורק: החברה השלישית שתפעיל טיסות ישירות לארה״ב
תשכחו מאיטליה ויוון: זה יעד החופים המפתיע שכבש את המקום הראשון באירופה לאייטם המלא
תשכחו מאיטליה ויוון: זה יעד החופים המפתיע שכבש את המקום הראשון באירופה
50 אירו לכל מבקר: היעד האירופי הפופולרי שוקל מס תיירות חסר תקדים לאייטם המלא
50 אירו לכל מבקר: היעד האירופי הפופולרי שוקל מס תיירות חסר תקדים
בזמן שספרד ויוון רותחות: אלו 10 היעדים הכי נעימים וקרירים באירופה כרגע לאייטם המלא
בזמן שספרד ויוון רותחות: אלו 10 היעדים הכי נעימים וקרירים באירופה כרגע
המלדיביים אאוט: היעד הסודי הזה לא פחות מרשים - ואין לו שום בעיה עם ישראלים לאייטם המלא
המלדיביים אאוט: היעד הסודי הזה לא פחות מרשים - ואין לו שום בעיה עם ישראלים
15% הנחה על כל היעדים: ארקיע מפתיעה במבצע למזמינים במהלך הסופ"ש לאייטם המלא
15% הנחה על כל היעדים: ארקיע מפתיעה במבצע למזמינים במהלך הסופ"ש
ארה"ב נגד אוסטרליה: מי מנצחת בקרב על החופשה? לאייטם המלא
ארה"ב נגד אוסטרליה: מי מנצחת בקרב על החופשה?
מעלה הילוך: חברת הבת של אל על משיקה קו ליעד קיץ חדש באירופה לאייטם המלא
מעלה הילוך: חברת הבת של אל על משיקה קו ליעד קיץ חדש באירופה
שורדים את מבחן הזמן: המלונות שנכנסו להיכל התהילה העולמי לאייטם המלא
שורדים את מבחן הזמן: המלונות שנכנסו להיכל התהילה העולמי
רק אני והטרולי שלי: זאת העיר הטובה ביותר בעולם לטיולי סולו לאייטם המלא
רק אני והטרולי שלי: זאת העיר הטובה ביותר בעולם לטיולי סולו
טרמינל 1 נפתח מחדש: איך זה ישפיע על הנוסעים בקיץ הקרוב? לאייטם המלא
טרמינל 1 נפתח מחדש: איך זה ישפיע על הנוסעים בקיץ הקרוב?