ילדים ונכדים יקרים
החלטתי את הבלוג הזה להקדיש לכם ולאהבה שלי לחיות את החיים ולא לתת להם לחלוף על פני.
בבלוג הזה לא אתאר לפרטי פרטים טיול כפי שאני עושה בפוסטים היעודיים אלא אמליץ המלצות ואכתוב טיפים לחיים הטובים ואני מקווה שתהנו לקרוא ואולי גם ליישם חלק מהם, ואולי גם אבא/סבא פצו יצטרף לכתיבה כי ביננו מי שבאמת כותב יפה זה פצו.
2.3.20 שנה גשומה מאוד
המקום: גבעות דרומיות של מודיעין
אפשר לטייל ברגל ממודיעין או עם ג׳יפון ( ניתן גם להגיע לאזור השקדיות עם רכב רגיל מכביש 3 )
המראה הנשקף: שדות חיטה מוריקים , מרבדי כלניות,רקפות ושקדיות פורחות
17.4.2020
יום נישואין 40 שלנו בצל הקורונה
היו לנו המון תכניות, היינו אמורים לטוס לשבוע לאיי סיישל לחגוג את יום הנישואין אבל כמו כל עם ישראל הטיול בוטל. היינו אמורים לצאת לסופש עם הילדים וכמובן שגם הוא בוטל. אני משערת שעל תקופת הקורונה עוד נספר הרבה לדורות הבאים, כל אחד והסיפור שלו על הבידוד, על ליל סדר מצומצם במקום ליל סדר משפחתי גדול שהיה מתוכנן במכבים בדיוק שנה מיום שנפטרה סבתא אהובה, על התקופה של הביחד במשפחה המצומצמת, על הגעגועים לנכדים ולילדים ועל השינוי המחשבתי שכל אחד ואחד מאיתנו עשה.
ובתוך כל זה מגיע יום הנישואין שלנו, כל התכניות בוטלו אז אני יוצאת מחוץ לקופסה ומתכננת יום הנישואים בתוך הבית שלי, כי מבחינתי לא לחגוג זה לא אופציה.
מכינה הזמנה ונותנת לפצו
ו
ואנחנו מבלים כמו שכתוב בצימר הכי יפה בארץ, אומנם לא באיי סיישל אבל הם יכולים לחכות וההפתעה
תפזורת- ביקשתי מכל בני המשפחה ומכל חברינו הקרובים לתת לנו במתנה מילה להמשך חיינו וכל המילים שובצו לתפזורת שפתרנו ביחד.
ועדיין מקווים שהכל יעבור ובקיץ נטוס ל3-4 חודשים עם קראוון לארופה.
6.11.21
לטיול קראוונים עדיין לא נסענו- הקורונה עדיין איתנו
אבל הספקנו המון בשנה וחצי של הקורונה: חיתנו 2 ילדים זה אומר שכל ארבעת ילדנו נשואים, נולדה לנו נכדה חדשה שזה אומר שאנחנו סבא וסבתא ל8 נכדים פלוס 1 של מיכל. אני קטוגנית שנה וזה אומר שכבר שנה לא אכלתי סוכר ופחממות וזה ממש לא חסר לי. טיילנו שבועיים באיסלנד, טיילנו עשרה ימים בפורטוגל, קיבלתי דרכון פורטוגלי ועשינו מלא דברים כפים.