חופשת ספא זוגית באוסטריה וצפון איטליה - חלק 4

תמונה ראשית עבור: חופשת ספא זוגית באוסטריה וצפון איטליה - חלק 4
צולם ע"י oli75

לקח לי המון זמן לכתוב את החלק הזה. הסיבה משמחת – בעוד שבוע אני חוגגת בר מצווה לבן שלי, ובפשוט לא מצאתי זמן.. אז אני מתנצלת ומיד ממשיכה wink

קמנו בבוקר במלון ב- Bad Hofgastein לארוחת בוקר ברוח המלון (מיושנת אבל מצד שני רואים שפעם זו היתה ארוחה מפנקת ביותר). במהלך הארוחה הסתכלנו על המסלול המתוכנן לנו להיום – רוב היום בעצם מיועד לנסיעה לכיוון אינסברוק. המטרה היא לקחת משם רכבת ולעבור לאיטליה. אבל גם ביום שבו העיקר הוא נסיעה, מצאנו כמה נקודות לעצירה. המסלול כלל עצירה בבית ההפוך, לאחר מכן עצירה במוזיאון סברובסקי והגעה למלון הבא.

נקודה B – הבית ההפוך. נקודה C – מוזיאון סברובסקי ונקודה D- המלון הבא.

נכנסנו לאוטו והתחלנו את הנסיעה לכיוון הבית ההפוך. ולאורך כל הדרך ההרים המושלגים מלווים אותנו.

לאחר נסיעה של שעה וחצי פנינו לכיוון הבית ההפוך.

הסבר קצר – הבית ההפוך הוא בית בגודל מלא שבנוי הפוך. הבית עומד על הגג שלו ובשמיים נמצאים היסודות. כאשר נכנסים פנימה מגלים בית בנוי לפרטי פרטים, חדרים וריהוט, רק שהולכים על התקרה. אני זוכרת שבתור ילדה הייתי יושבת בבית ומדמיינת איך זה היה אם הייתי יכולה ללכת על התקרה…. אז עכשיו אני גם יכולה לספר איך זה באמת angel

אנשים חווים את הבית הזה באחת משתי דרכים – צחוק מתגלגל והתלהבות או הצמדות לקירות מחשש ותחושת סיחרור קשה. באופן מאוד מאוד חריג, אני הייתי בצד של המתלהבים ובן זוגי חווה את הבית בצורה קשה. מודה, שחלק מהצחוק המתגלגל אצלי היה מלראות אותו, זה שלא מפחד מכלום, נצמד לקירות ולא מסוגל לזוז…

הרעיון בבית הזה הוא ליצור תמונות מיוחדות. פשוט מצלמים רגיל, ואז הופכים את התמונה.

היד כל הזמן תופסת את הקיר…

אחת החוויות היותר מצחיקות בטיול. והתמונות שיגעו את כל מי ששלחנו לו.

לאחר הבית ההפוך החלטנו לנסוע למלון, להשאיר את המזוודות ולחזור למוזיאון סברובסקי בנחת. ההחלטה היתה חכמה, בדיעבד. דבר ראשון ההגעה למלון כוללת נסיעה בכבישים תלולים מאוד שעדיף לנסוע בהם בפעם הראשונה באור יום. סיבה שניה – הגענו למלון גדול, אבל משפחתי – משפחה מבוגרת מנהלת את המלון, ואיך שהגענו הם לא הסכימו לדבר איתנו לפני שנשב ונאכל משהו. בחדר האוכל הקטן והחמים הגישו בופה סלטים ומרק חם וטעים. הפתעה נעימה!

המלון עצמו נמצא בתוך אתר סקי (ולכן הכבישים הפתלתלים והתלולים). מבנה צהוב-לבן עם צמחי גרניום בחלונות. כל המלון מכוסה בשטיחים ביתיים וקישוטי קיר, מה שנותן הרגשה שנכנסנו לבית ולא למלון. החדרים נעימים, עם פינת ישיבה ומרפסת (קר….) והנוף הנשקף מהחלונות פשוט עוצר נשימה.

שם המלון – Vitalhotel Kaiserhof

התמונה מאתר בוקינג

חדר האוכל, עם השטיחים… שוב מאתר בוקינג

המרפסת שלנו

אני ממש אהבתי את המלון. בן הזוג שלי קצת פחות. הוא הרגיש שהמלון מאוד “גרמני” באופן הפחות טוב…. אני מניחה שזה מאוד סובייקטיבי.

יצאנו מהמלון קלים יותר (בלי המזוודות) לכיוון מוזיאון סברובסקי.

קראתי קצת על המוזיאון לפני הנסיעה. כמו שכתוב, זה לא בדיוק מוזיאון וזה מאוד תיירותי וקיטשי. הכל נכון, ולמרות זאת נהנינו.

הכניסה מרשימה:

נכנסים מתחת למפל לתוך אולמות שחורים וחשוכים, כאשר במרכז כל חדר מיצג העשוי מקריסטלים. חלק היה יפה, חלק מצועצע וחלק על גבול הביזאר. אנחנו צילמנו הרבה (לילדים, בעיקר לבת הקטנה) וצחקנו הרבה..

לאחר המוזיאון נסענו חזרה למלון. הזמנת המלון כוללת ארוחת ערב. וזו היתה ארוחה מדהימה. 6 או 7 מנות, לא גדולות אבל מספקות וטעימות מאוד. הכל באוירה ביתית אבל מפוארת. אני מאוד אהבתי. לבן זוגי שוב היה קצת קשה. אוירה מאוד גרמנית (לא מבינים שם מילה באנגלית).

לסיום התפנקנו בספא של המלון. במלון ספא מאובזר הכולל סאונה, אמבטיות עיסוי וחדרי טיפולים. בנוסף קיימת בריכה קטנה (מאוד). הפלוס העיקרי הוא שהכל מול הנוף המדהים.

בשלב מסויים השמש שקעה… אסיים בפעם בתמונה זו

בפעם הבאה – היומיים האחרונים לטיול: נסיעה ברכבת לאיטליה, מלון בדולומיטים, אגם טנו ואזור האגמים והמלון הטוב ביותר בטיול

תמונת הפרופיל של oli75
צפייה בפרופיל שליחת הודעה הבלוג של oli75