ירח הדבש שלי היה בהודו, עובדה מוזרה בפני עצמה, בהתחשב בכך שירח דבש אמור להיות חוויה מפנקת בכל המובנים. אבל בעלי היה בהודו כמה פעמים, ורצה שאחווה את הודו יחד איתו. הגענו למסקנה שכנראה שבשנים הקרובות לא תהיה לנו הזדמנות לטוס לחודש מבלי לאבד את מקום העבודה, לכן לאחר שחיפשנו טיסות זולות להודו ומצאנו דיל שמצא חן בעינינו, ארזנו מזוודות ועלינו על טיסה לדלהי.
הגענו לגסט האוס סביר יחסית, במושגים של הודו, והלכנו מיד לישון, כי שינה היא ההדחקה הטובה ביותר. בבוקר התעוררנו וירדנו למטה. עצרתי על מפתן הגסט האוס והבטתי החוצה בהלם. רבבות של אנשים, צבעים, ריחות, קולות, ורעש. המון רעש. בעלי אמר לי בחיוך מרוצה מעצמו- "מאמי, ברוכה הבאה להודו" ודחף אותי החוצה.
לאחר ההלם הראשוני, התחלתי להתרגל ואף ליהנות. המיין באזאר הוא בעצם רחוב ארוך מאד עם המון גסט האוסים, מסעדות, ובעיקר דוכנים חנויות על סחורה מכל סוג שעולה על דעתכם. זהו גם מקום מצוין להצטייד בכל מה שתצטרכו להמשך הטיול שלכם, במחירים מצחיקים: ביגוד, נעליים, ציוד, תיקים, קוסמטיקה (חברת הימלאיה ההודית מציעה מוצרים מצויינים מחומרים טבעיים ובמחירים נהדרים, ויש לה כמה חנויות במיין באזאר) ועוד. דעו שהמחיר הראשוני שמציעים לכם הוא מלכתחילה גבוה כי הרוכלים מצפים שתתמקחו, לכם תרגישו בנוח להוריד במחיר, הם לא מפסידים עליכם, זה בטוח! התפלאתי לראות שמרבית הרוכלים מדברים עברית בסיסית, וכל השלטים והתפריטים בחנויות הם בעברית! אין ספק שהודו הפכה למבצרם של הישראלים.
לאחר יומיים בדלהי המשכנו לצפון הודו, הודו אחרת לגמרי ממה שראיתי בהתחלה, ואין ספק שזה היה אחד הטיולים הקסומים, היפים והמשמעותיים בחיי, שלא הייתי מוותרת עליו בעד שום הון שבעולם! אז אזרו אומץ, כי אחרי ההלם הראשוני תיחשפו לחוויה מרהיבה ומרתקת!