טיול משפחתי לנורמדי- חלק 2

תמונה ראשית עבור: טיול משפחתי לנורמדי- חלק 2

Mont Saint Michel…

Hotel Best Western Montgomery, Pontorson

ביום חמישי של הטיול עוזבים את רואן ונוסעים לכיוון של מון סאן מישל למלון שבגבול בין נורמנדי וברטאן. יום ראשון, כבישים עמוסים, דרך לוקחת קצת יותר זמן מהמתוכנן. מגיעים למלון היפה, מומלץ מאוד לטיולים באיזור, אחרי התארגנות קצרה וארוחה במקדונלדס, ב18.30 אנחנו במון סאן מישל. אין מילים לתאר את המקום, רק לראות. ענה על כל הציפיות. לדעתי, שעה שהגענו, אידאלית לביקור במקום. אומנם שחנויות נסגרות כבר ב 7 בערב, אין הרבה תיירים, וגם אוויר קריר ונעים. טיילנו, הצטלמנו, נהננו. והגשמתי לי את החלום לראות את המקום מדהים הזה.

אחרי שנסענו משם, רצינו לאכול ארוחת ערב. בעיה שבעיירות סביב מון סן מישל הכל נפתח ב 7 בערב וב 10 כבר נסגר. תמהרו לאכול ישר איך שיוצאים מהמבצר, יש שם כמה מסעדות מסביב, אנחנו חזרנו לעיירה הקטנה שלנו, שם הכל כבר נסגר, ובסוף נשארנו רעבים. העיירה שגרנו בה מקסימה עם מסעדות חמודות, אבל כאשר הגענו, הכל היה סגור בגלל יום ראשון, בערב כאשר חזרנו, הכל היה כבר סגור. וגם למחרת לא ראינו שמשיהו נפתח.

ועוד. כאשר תיכננתי את הטיול, התרכזתי באיזור נורמנדי. טעות. חייבים להוסיף לטיול הזה עוד יומיים שלושה לברטאן. לפי מה שאני הרגשתי, איזור יותר נחמד מנורמנדי מבחינת אנשים, נופים, אוכל, הכל. ונראה לי את כפרי הדייגים על שפת האוקאונוס עם מסעדות דגים, שכל כך רציתי למצוא בנורמנדי, פה כן הייתי מוצאת. בכל מקרה טיול היה מתוכנן ל 6 ימים עם סיום במון סן מישלת ולא היה הרבה מה לעשות. אבל נשארה הרגשה של פספוס. נסיעה כל כך ארוכה מרואן ואחר כך לפריז חזרה, דורשת עצירה לכמה ימים בברטאן.

Paris

יום שישי של הטיול. אחרי ארוחת בוקר מדהימה בגינה של המלון, יוצאים לכיוון פריז. תכנון התחלתי היה עצירה בחופי הנחיתה, ומשם ישר לשדה התעופה. אבל בת שלי כל החיים חלמה לראות את מגדל אייפל,אז החלטנו לעצור לכמה שעות בפריז ולהגשים לה את החלום. אחרי כמה שעות סביב מגדל אייפל, נוסעים לשדה התעופה.

תמונת הפרופיל של peppilotta

"לנסיעות חיוניות בלבד": מדינות בעולם מחמירות את אזהרת המסע לישראל לאייטם המלא
"לנסיעות חיוניות בלבד": מדינות בעולם מחמירות את אזהרת המסע לישראל
טסים עם ארקיע? אלה השינויים במדיניות ההזמנות בעקבות המצב הביטחוני לאייטם המלא
טסים עם ארקיע? אלה השינויים במדיניות ההזמנות בעקבות המצב הביטחוני
האם נתב"ג ימשיך לפעול כרגיל? פיקוד העורף דורש להגביל את מספר השוהים בשדה לאייטם המלא
האם נתב"ג ימשיך לפעול כרגיל? פיקוד העורף דורש להגביל את מספר השוהים בשדה
בזמן שאחרות מבטלות: זאת חברת התעופה הזרה שממשיכה לטוס לישראל למרות המצב לאייטם המלא
בזמן שאחרות מבטלות: זאת חברת התעופה הזרה שממשיכה לטוס לישראל למרות המצב
בורחת מישראל: חברת התעופה הראשונה להודיע על ביטול טיסות בעקבות המצב לאייטם המלא
בורחת מישראל: חברת התעופה הראשונה להודיע על ביטול טיסות בעקבות המצב
עדכונים חשובים לנוסעים לגבי טיסות אל על עקב ההסלמה במצב הבטחוני לאייטם המלא
עדכונים חשובים לנוסעים לגבי טיסות אל על עקב ההסלמה במצב הבטחוני
עקב המצב הבטחוני: עדכונים על טיסות אייר חיפה נכון ליום שני 8 ביוני לאייטם המלא
עקב המצב הבטחוני: עדכונים על טיסות אייר חיפה נכון ליום שני 8 ביוני
הפיליפינים מתקרבים לעולם: חברת התעופה הוותיקה באסיה מצטרפת לברית הגלובלית לאייטם המלא
הפיליפינים מתקרבים לעולם: חברת התעופה הוותיקה באסיה מצטרפת לברית הגלובלית
מחפשים יעד זול לקיץ? הטיסות לבירה האירופית חוזרות בדיוק בזמן לחגיגה הכי גדולה בעיר לאייטם המלא