מסעדה טרנדית איטלקית ולה מספר סניפים ברחבי העיר. עם הכניסה למסעדה מקבלים כרטיס אלקטרוני איתו עוברים בין מגוון המטבחים ברחבי המסעדה - בר הסלטים, מטבח הפיצות, מטבח הפסטות, בר המשקאות ודוכן הקינוחים. בכל תחנה מזמינים ככל העולה על הדעת ובתמורה נטען הכרטיס במידע אודות המנות שהוזמנו. עם סיום הארוחה, מגישים את הכרטיס לקופאית ביציאה ומשלמים את סך המחיר.
המנות מוכנות מהמרכיבים הטריים ביותר לעיני הלקוח ולא נחשבות ליקרות.
רשת מסעדות איטלקית שיש לה המון סניפים בכל ברלין. יש להם מגוון רחב של מנות והאוכל עצמו סבבה לגמרי. לא שהאוכל טעים בטירוף, אבל ביחס למחיר, לדעתי האוכל ממש סבבה:)
קרא עודרשת מסעדות קונספט נחמדות בה מכינים את האוכל מול המזמין. לכאורה רעיון נחמד אבל.
תורים ארוכים, קצב איטי, תורים נפרדים לפסטה, פיצה וסלטים. מייאש למדי, תלוי שעה.
ובנוסף, טעם ממש לא משהו.
אפשר לוותר.
קרא עודפאסטפוד איטלקי בקונספט מדליק. כל מנה מבושלת לנגד עיני הסועד, סהכ גימיק נחמד. מנות יפות ברמה טובה. בעיני הסניף באלכסנדר פלאץ טוב יותר. בביקור עדכני בבודפשט ראיתי ששינו את המסעדה והאוכל מבושל המטבח כמו במסעדה רגילה.
קרא עודמסעדת Vapiano - מסעדה איטלקית, ממוקמת מול מגדל הטלוויזיה באלכסנדרפלאץ, בכניסה מקבלים כרטיס מגנטי, עולים קומה למעלה (יש מדרגות ומעלית ושרותים בקומה שנייה) , ומגיעים למתחם שיש בו מספר עמדות עם שלטים: עמדות פסטה ורביולי, עמדת לזניה ופיצה, עמדת אנטיפסטי, יש גם עמדות לשתייה ולקינוחים. בכל עמדה ניתן למצוא על הדלפק את התפריט עם המחירים. כאשר מגיע התור בעמדה לוקחים מגש וסכו”ם, וניצבים לפני שף שמרכיב את הארוחה לפי רצונכם. לדוגמא: בעמדת הפסטה ניתן להשמיט את הבצל, או לבקש רוטב עגבניות ללא תוספת עגבניות שרי וכו'. לפני עזיבת העמדה ואחרי שקיבלתם את האוכל, יש על הדלפק עינית שעליה יש להעביר את הכרטיס המגנטי לחיוב על הארוחה. מומלץ לתפוס מקומות ישיבה מראש בשעות העומס. מחירים: ספגטי עגבניות - 7.25 אירו. ספגטי אליו אוליו-7.95 אירו. ניתןלהזמין סוגי פסטה כגון פנה, פפרדלה, פוסילי, לינגוויני, במחירים 8.25-11.5 אירו. רביולי: 9.95 אירו לרביולי ריקוטה ועלי רוקולה, רביולי בשר-10.5 אירו. ריזוטו: 9.5-11.5 אירו. לזניה: 9.25 אירו. פיצה בקוטר 30 ס”מ: פיצה מרגריטה-6.95 אירו, פיצה פטריות-7.95 אירו, קלצונה-9.25 אירו ועוד. המחירים בין 6.95-11.5 אירו. לאחר גמר הארוחה יורדים לקומה ראשונה וניגשים לדלפק לתשלום על פי מה שנטען בכרטיס המגנטי. למסעדה זו יש סניף גם בסמוך לפוטסדמרפלאץ.
קרא עודהמסעדה קרובה מאוד לכיכר פוטסדאם. בכניסה מקבלים כרטיס מגנטי שבאמצעותו משלמים על המנות בסיום. יש פיצות, פסטות וסלטים. האוכל טוב, השירות די מהיר ומחירים סבירים.
קרא עודאכלנו בפסח האחרון זוג ושתי בנות בשתי מסעדות שונות של הרשת בברלין. לטעמי המקום די מעניין ומיוחד שכן כל אחד יכול לבחור אילו מרכיבים הוא מעונין להוסיף לפסטה שלו. מצד שני ואולי בגלל שגם הגרמנים היו בחופשה היו תורים ארוכים וממש לא נעים לעמוד כ20 דקות בתור עד שיכינו את המנה שלך. גם הלאזניה שהזמנו היתה קצת מימית.לסיכום, חוויה נחמדה אולי לפעם אחת.
קרא עודמסעדה חלבית מומלצת וטעימה!
סלטים בהרכבה אישית,
פסטות בהכנה במקום,
פיצות אישיות טעימותתתתת.
קינוחים סוף הדרך והכל במחירים סבירים.
בכניסה מקבלים כרטיס מגנטי וכל פעם שמזמינים משהו מעבירים את הכרטיס וביציאה משלמים. ממליצה בחום!
קרא עודמסעדה איטלקית של Fast Food איכותי בשיטה קצת שונה- מקבלים כרטיס מטען בכניסה, ועוברים בעמדות שונות שנמצאות בתוכה - פינת מנות פתיחה, פינת פסטה, פינת פיצה, פינת ריזוטו, פינת קינוחים- המנות מוכנות מיד עם תום ההזמנה, ומתקבלות טריות וטעימות.
יש מגוון רחב של מנות לכל הגילאים.
התחושה היא לא של מזנון מהיר אלא יותר של מסעדה ביתית.
מומלץ.
קרא עודבברלין ישנה רשת מפורסמת ומעולה של אוכל איטלקי. הקונספט של המסעדה הוא דיי בשירות עצמי, עם זאת אין למסעדה מראה של מסעדת מזון מהיר וכך גם האווירה. מקבלים בכניסה למסעדה כרטיס מגנטי, וישנם עמדות שונות של מזון: פסטות, פיצות, סלטים וירקות טריים, שתייה וקינוחים. בוחרים בכל עמדה מה רוצים לאכול ומבשלים לך את המנה בהתאמה אישית. הכל מול עיניי הלקוח. בכל עמדה הטבח מטעין את הכרטיס המגנטי, וכשמסיימים לאכול משלמים על הארוחה ביציאה מהמסעדה. המסעדה מרווחת, נעימה ונקייה, והאוכל טרי וטעים- לאוהבי אוכל איטלקי.
ישנם מספר סניפים בעיר ברלין. אנחנו אכלנו פעמיים בסניף בפוטסדאמר פלאץ והיה מעולה.
תמורה טובה למחיר ויוצאים שבעים.
קרא עוד