יום רביעי 8.8 - אנקריג' – Wrangell
קמים לבוקר יפה. משאירים לגברת את הספרי נגד דובים שלא פתחנו ואת הספרי נגד יתושים שלא השתמשנו. יוצאים בהליכה מהדירה לתחנה המרכזית. רבע שעה הליכה. אוטובוס מספר 40 לשדה התעופה יוצא כל רבע שעה. .
לא היה לנו כסף מזומן מדויק לנסיעה. חשבנו לקנות כרטיסים בקופה אבל הקופות נפתחות רק בשעה 8:30, ובמכונה לקניית כרטיסים אין אפשרות לקנות כרטיסים בודדים. חיכינו רבע שעה. בדיוק בשעה 8:30 נפתחו הקופות. בדיוק שויצרי או שמא אלסקני הגיע האוטובוס הבא. נסיעה של כחצי שעה והגענו.
באלסקה אייר לא משלמים על המזודות לטיסות בתוך אלסקה. בשדה התעופה מתקני משחק לילדים,
מתקנים למילוי בקבוקים.
עלינו על הטיסה שהיא במתכונת אוטובוס מאסף. עצירה ראשונה בג'ונו. אפשרו לנו לצאת לטרמינל לחלץ עצמות. לא כולם ירדו אנחנו דוקא שמחנו לרדת.
תחנה הבאה בפטרסברג שם טרמינל פצפון. בקשו שנשאר במטוס. ומשם לרנגל 17 ד' טיסה. המטוס המשיך לסיאטל עם עוד עצירה בדרך בקצ'יקן. כל הטיסה הייתה בעננות כבדה. נחתנו ממש בסמוך לדלת הכניסה לטרמינל קטנציק. חפשנו את מקום איסוף המזודות. הסתבר שזה חלון עם תריס דרכו מעבירים את המזודות. התחיבות היא להמתנה של 20 דקות עד איסוף המזודות כמובן שהתהליך מהיר יותר ומחוץ לטרמינל מחכות הסעות. כל מלון שולח את ההסעה שלו לאיסוף אורחיו.
הגענו למלון The Stikine Inn Hotel & Restauran. קבלנו חדר בקומה שנייה בקצה המזדרון. החלון אומנם לכיוון העיר אך ליד פתח החרום משם נוף המים ויציאה מהירה החוצה.
יצאנו לטייל, תחילה על המזח הסמוך למלון,שם ראינו עייט. המשכנו לאורך הים לעבר Petroglyph Beach הנמצא במרחק של כ 20 דקות.
חוף יפיפה
בדרך Berries מכל מיני צבעים.
מראות נהדרים מזג אויר נעים מאוד.
בתמונה 3 ילדי משפחה, ביתם ממול, יורדים לדוג.
חזרנו לארוחת ערב במסעדת המלון האוכל מאוד טעים אבל המנות מאוד גדולות.
כאן למעשה אנחנו מתחילים את החלק השני של הטיול באלסקה – המעבר הפנימי.