שמי אבי אני בן 37 נשוי ליוכי במקצועי אני צלם כך שאשתדל להעלות תמונות מיוחדות מכל מקום אנחנו אוהבים לצאת לטיולים מגוונים עם שילוב של עיר וטבע פחות קניות ומוזיאונים אולי רק המיוחדים שבהם מי שחושב שזה הטעם שלו מוזמן לקרוא את הפוסטים ולשאול שאלות ואענה בשמחה על הכל אני משתדל לתת מידע מפורט על כל יעד שאנו מגיעים כך תוכלו לתכן היטב את הטיול שלכם .

לונדון ב4 ימים לא הכי מהנים

תמונה ראשית עבור: לונדון ב4 ימים לא הכי מהנים
קיר בשכונת שורדיץ צילום אבי רביבו

תאריך הטיול 5.2019

אתחיל בזה שחזרנו עייפים אך לא כל כך מרוצים

חשוב להדגיש שזו כמובן החויה האישית שלנו ישנם אנשים שמן הסתם מאוד יהנו רק חשוב תמיד לשמוע עוד צד ולהחליט

אחרי המון שיטוט ברשת וקריאת המון ביקורת עשה רושם שלונדון מחכה לי אך לא כך המציאות

העיר עמוסה רועשת והמון סירבול בתחבורה עיר קרה מאוד גם המזג אויר וגם האנשים העיר מאוד ממוסחרת למען התיירים והמחירים ממש יקרים להחריד לדעתנו האישית כמובן מומלץ יום אחד בלונדון ולטייל בכפרים שסביב לונדון על אף שחלק מהאנשים ששוחחתי עימם חזרו כן מרוצים אך זה לא מתאים לכל אחד והייתי שמח לקרוא גם מה לא טוב לפני שאני מגיע ליעד

לאוהבי מחזות זמר למשל יתכן שממש תהנו אבל בכל הימים שהיינו ולא היינו בשיא העונה אלא בתחילת חודש מאי לא מצאנו שום מחזמר בפחות מ800 שח לאדם גם ברגע האחרון

הגלגל ענק מלא תורים מחיר אסטרונומי בשביל להיות שם חצי שעה של ישיבה וגילגול איטי מאוד

בקיצור תבדקו איזה סוג אנשים אתם לפני שאתם מתכננים שתדעו אם היעד מתאים או לא

בשורה תחתונה לא הכל היה שחור וידענו גם להינות מהביחד מהאוירה מהמבנים(לא שונים בהרבה מכל אירופה) וסתם מכמה דברים שכן היו מענינים

הגענו מבלגיה ברכבת והגענו ישר לתחנה המרכזית העמוסה של לונדון לקח לנו המון זמן להבין מה קורה לבסוף הבנו ולקחנו אוטובוס לכיוון המלון שממוקם ליד מגדל השעון שהיה בשיפוץ אז הכל היה מכוסה קישור למלוןhttp://www.booking.com/Share-YtHIAQm המקום כאמור נמצא על מגדל השעון מלון מפואר למי שלוקח את החדרים היקרים מאוד אנו לקחנו חדר רגיל קיבלנו כוך קטן ללא חלון חדר לא אטום בכלל וכל רעש מהחדר הסמוך שומעים לדעתי המחיר יקר וממש לא מצדיק את התמורה על אף שבתמונות זה נראה מגרה

איך שהגענו ברחוב הראשי קידמו את פנינו הנוכלים הידועים כמו בתל אביב של למצוא את הכדור וכמובן אחד מוצא וזוכה וברור שזה חלק מהכנופיה רק ששם זה כמויות של כאלו אמרנו ממוסחר לא?

הגענו למלון ויצאנו להסתובב באיזור

לאחר מכן נסענו למוזיאון השעווה מקום ממש מעניין ובגלל שבאנו ברכבת גם היה לנו 1+1 כך שיצא מחיר שווה מאוד

חזרנו למלון ולמחרת יצאנו למרכז העיר

1.כיכר פיקדילי (Piccadilly Circus

2.כיכר לסטר (Leicester Square כיכר עם אופציה למציאת מציאות במחזות הזמר

3.כיכר טרפלגר (Trafalgar Square

ולרחוב אוקספורד לסיבוב ראשוני

משם הגענו לסיור שהוזמן בארץ לשכונת שורדי'ץ דרך אתר שאל לונדוני עם המדריך אהרון היה ממש מעניין אהרון הסביר על האיזור שמלא בגרפיטי וסמלים מענינים אפילו תחרות קטנה הייתה וטעימות מענינות של יין וכו ממש נהנינו לדעתי אחד החלקים המענינים בלונדון לא לותר

חזרנו מרוצים למלון.

למחרת בבוקר נסענו למלון אחר http://www.booking.com/Share-myLBl35 באיזור רכבת תחתית קרוב לשורדיץ האיזור בלילה קצת מלחיץ אבל עם בירור עם המקומיים אין מה לדאוג המקום בטוח נהינו מאוד יש מלא ברים בסביבה שפתוחים עד השעות הקטנות המלון עצמו מהמם שירות אדיב פתיחת דלת בכניסה ויציאה חדרים חדישים ואפילו מקבלים טלפון נייד עם אינטרנט לכל השהות במלון ממש מומלץ

ביום שישי הלכנו להחלפת המשמרות שימו לב יש החלפת משמרות בארמון שזה ההחלפה הרגילה ויש החלפה באורוות לדעתי מתחילה חצי שעה לפני באורוות ההחלפה זה פרשים עם סוסים בארמון עצמו זה החיילים המוכרים בצעידה עם כלי נגינה וכו אין גישה למשמר המלכה בביתנים בזמנים הללו בכלל רק מרחוק כמובן שיש את התהלוכה שזה כן דיי קרוב ושוב מאוד ממוסחר עבור התיירים זה מרגיש לא אותנטי אבל שווה בשביל לומר היינו שם ראינו

במוצאי שבת הלכנו לבר שנמצא במגדל בעיר מקום מאוד מומלץ עם נוף של כל לונדון המקום נקרא סקיי גארדן https://skygarden.london/מומלץ להכנס לאתר ולבדוק שעות מקום מגניב עם מוזיקה טובה ואנשים טובים

משם נסענו לשכונת לגולדס גרין ברכבת שימו לב שזה אזור שונה ממרכז העיר ולכן או להוסיף כסף או לשלם בנפרד ומשם חזרנו חזרה לשדה עם אוטובוס ישיר מהשכונה

בהצלחה ומוזמנים להתייעץ בכל עת

תמונת הפרופיל של אבי רביבו