בד פרדייז-נעשה את זה קצר ולעניין.. פארק המים שחובה להיות בו. לשמחתי התעקשתי שנגיע ולא רק שלא התאכזבתי , היום גם המבוגרים וגם הילדים זוכרים את זה כאחד משיאי הטיול.. זה לא כמו אצלנו שמתארגנים מהבוקר והולכים לפארק המים כל היום. שם גובים לפי שעה ולכן השהות מדודה אפשר לומר גם מבחינה כלכלית וגם מהסיבה שרוצים להספיק עוד מקומות בטיול. ולכן את פארק המים השארתי לסוף היום. רצוי לא להגיע בסופ”ש כי גובים תעריף נוסף אלא באמצע שבוע עם הכרטיס האדום כך אתם מקבלים שעה וחצי חינם ומשלימים את היתרה לפי הזמן הנוסף ששהיתם בפארק. הכל מאוד מסודר, מקבלים צמיד ותא לציוד שלכם. כדאי להגיע מוכנים שלא ילך לכם כל הזמן על התארגנות ולבישת בגד הים בתאי ההלבשה. משם אתם הולכים ללא ציוד , פשוט נהנים. לגביי אני כל כך נהניתי לראות את הילדים ואפילו התגלשתי בעצמי במגלשות השונות עד שלא חשבתי ללכת למתחמים אחרים. בעלי לעומת זאת היה ממש סקרן… כי בכל מקום מצויין שיש מתחם למבוגרים בלבד.. אז הוא הלך לסקור את המקום ומיד קרא לי לבוא ולראות, מודה שהיה קשה לי להשתחרר ולהגיע למקום אחר כי צריך להיכנס למוד אחר אבל זה מדהים. אמנם לא הגעתי למקום של הנודיסטים אבל כן הלכתי למתחם של המבוגרים, צריך להיכנס עם הצמיד ואחר כך גילינו שזה תוספת תשלום אבל למי שיש ילדים קצת גדולים שהוא יכול להשאיר לבד זה באמת גן עדן. הכל רגוע יש מתחם חיצוני שפונה לנוף ,בר בתוך המים שמשלמים בו עם הצמיד, וזה לוקח למקום כל כך רגוע פשוט תענוג. לי היו 3 דקות אבל אם הייתי נוסעת לטיול רק עם בעלי או עם ילדים יותר גדולים, אין ספק שהייתי חוזרת לשם. למי שיש משפחה מורחבת בטיול אפשר בהחלט להתפצל ולתת למבוגרים להנות ולצעירים יותר לבלות עם הילדים.
להצטייד במגבות, בגדי ים, כפכפים, מים, חטיפים, שמפו ובגדי החלפה, שיהיו בתיק נפרד באוטו, רצוי להגיע כבר עם בגד ים אצלנו בפעם השניה כבר לבשו את בגד הים באוטו. מקלחת זריזה אחרי השהות שם יוצרת יציאה יותר נעימה כשקר בחוץ.
מאחר ואני חווה רצף של תקלות במחשב שכל הזמן מוחק לי פוסטים. קצב העלאת הפוסטים איטי..אבל עוד אכתוב