כמו רבים מאיתנו נאצלתי לבטל את חופשת הסקי המתוכננת והמטוקטקת מראש שלי. אבל החיידק המשיך לקנן ופתאום נוצר לי חלון של שבוע חופשי בסוף אפריל. לאור מחירי הטיסות הנטייה הראשונית של הייתה לצאת בצורה מאורגנת, בניגוד להרגלי, משבת לשבת .אבל בשל ענייני משפחה וחג בסוף ארגנתי חופשה עצמאית מה 23-30 ימי שלישי. מיד אחרי הסדר עזבנו לשדה"ת לטיסה של 5 בבוקר . הכיוון הוא צרפת כי רק שם יש שלג. האופציות? ול תורנס, טין ולז ארק. החישקוק שלי היה לכיוון לז ארק. בול תונס הייתי שלוש פעמים אבל שבוע לפני הסתמן שסוגרים שם הרבה מסלולים אז פניתי לטין.בעיקר בגלל המרחבים. טיסת קונקשן דרך יוון לליון במחיר שערורייתי. משם שכרתי רכב כי מונית לא מצאתי בפחות מ 500 יורו [ שני אנשים]. בתקופה הזאת של השנה כבר אין שירותי אוטובוס . בגדול הנהיגה לשלוש האתרים די דומה- חצי 3/4 שעה הבדל. עלויות? רכב 110 יורו לשישה ימים -דלק 45, אגרת כבישים כ 35 . חניה בטין- 90 [ הסבר יבוא ] את השלמת ביטוח עשיתי פה דרך הביטוח שלי כי שלהם מכפיל את המחיר. תרגיל ידוע. הדוכן של אוקיי מוביליטי נמצא מחוץ לשדה התעופה. במרחק של כ - 5 דקות נהיגה [ זוכרים את חניון טסים??]. אני מניח שזה מוזיל עלויות חנייה. יש להם שאטל שאוסף את הקליינטים בשעה שהודעתם להם על הנחיתה. הבעייה היא למצוא אותו. הסתובבנו לא מעט עד שהבנו. אז הנה: בין שני הטרמינלים ומול מלון NH נמצא חניון שנקרא חניון PRO או PROFFESSIONEL זה כנראה החניון של העובדים במקום. שם מחכה המונית.
הנסיעה לטין אורכת כ 2.45 שעות. תחילה באוטוסטרדה שכרוכה בתשלום. אפשר לוותר ולנסוע מסביב מה שמוזיל עלויות אבל מאריך את הדרך והזמן. בבורג סט. מוריס הגוגל מפות שמגיב קצת באיחור כנראה מטעה אותי ומפנה אותי לכיוון לז ארק [ מדהים כמה שני האתרים קרובים זה לזה ]. בירבור קצר- בקשת עזרה מאישה נחמדה שקיבלה בתמורה טרמפ! ואנחנו מוצאים בחזרה את הדרך ההררית שמטפסת לטין. הערה - הכביש לטין די תלול וצר. לא יודע איך התחזוקה שלו בחורף אבל לא בטוח שאפשר לעלות אותו בלי שרשראות בשיא העונה. כמו כן- בטין [ כמו בשאר העיירות בצרפת] יש מחסור חמור במקומות חנייה. יש אופציה להזמין מקום מראש רק מה, צריך להזין את מספר הרכב שלכם. איך עושים את זה עם רכב של שכירות??? אם הצלחתם מובטח לכם מקום חנייה בחניון בו הזמנתם. לא מקום "ספציפי" אלא שתהיה חנייה - רק שצריך לחפש את המקום הפנוי. כמו כן- מומלץ לשמור את הקבלה מהתשלום בכניסה היא מאפשרת לכם , אם תרצו, לצאת ולהכנס מהחניון ככל שתרצו במהלך השהות שלכם. עלות? לי עלה 90 יורו ל 5-6 ימים . משלמים מראש באוטומט שבכניסה לחניון. ברחוב מותר לחנות רק אם פורקים מזוודות וכו'. לא כדאי להתחכם. זה כמו בתל אביב - מלא פקחים נלהבים לחלק רפורטים. בכל מקרה נראה לי שבשיא העונה הסיפור של חנייה יכול להיות מאוד בעייתי. בסה"כ ברגע שהגעתם אין ממש צורך ברכב . בכל "עיירה" יש את כל מה שצריך ואם רוצים להתנייד יש שירות אוטובוסים חינמי בין כל חלקי המתחם.
מצאתי בבוקינג דירת סטודיו קטנה של 20 מ' שנמצאת במרחק של 150 מ' גג מהמסלולים. הליכה קצרה. זה ממש מול קלאב מד , קרוב ל -UCPA. אז אנחנו היינו בקלאב ELD....עלה 485 יורו. הסטודיו נקי. מאובזר [ מכונת כביסה ומייבש, שוטף כלים, מיקרו ותנור כיריים חשמליים כפול] . אבל צפוף. לבשל ולשטוף כלים זה ממש סאגה ואין מקום להניח דברים. בסקי רום יש רק מקום למגלשיים . את הנעליים העלינו לחדר [ ברגל כי המעלית הייתה מקולקלת ולא תיקנו] . כמו כן המחיר לא כולל מגבות, כלי מיטה, נייר טואלט וכו'. בקיצור- חדר- כלי אוכל ובישול- שמיכות כריות ריהוט וזהו.
הבניין שאין לו שם משום מה , נמצא בצמוד לסניף אינטרספורט ואף הוצעה לנו הנחה שם [ דרך משכירי הסטודיו] אבל גם עם ההנחה זה יצא יקר אז שכרתי בסקימיום שנמצא בהמשך הרחוב ממש מול סניף קטן של סופר SHERPA. שתי דק' הליכה. מרכז הכפר [VAL CLARET ] נמצא במרחק 5 דק' הליכה. שם יש הרבה חנויות- ומסעדות כמובן. בחרתי בכפר הזה כי הוא הכי גבוה ולא רציתי להסתכן בכך שלא יהיה שלג.
עם הסופר נוצרה בעייה. מסתבר שב -26 הסניף נסגר [ סוף עונה ] הסניף הגדול יותר במרכז הכפר נסגר ב 28. עקב כך גם היה מחסור בכל מיני מוצרים כי למה לחדש? בסוף מצאתי את עצמי נוהג ל טין 2100 [ LE LAC] . 5 דקות גג ושם יש סניף גדול ועשיר שפתוח כל הזמן. רק בעייה עם חנייה. מזל שאפשר לצאת ולהכנס מהחניון.
מרחב הגלישה של טין/ ול ד'יזר [ ESPACE KILLY] - אז ככה. בצד החיובי. מדובר במרחב ענק ומגוון. החלק של טין קצת יותר קומפקטי ומרוכז החלק של ול ד'יזר מצטיין במרחבים מרהיבים . שלג מעולה. מערכת מעליות יעילה. אולי בגלל סוף העונה גם לא היו עומסים. לאוף פיסטרים יש המון המון אופציות שוות ומגוונות גם כן.
מסלולים - הצרפתים מאמצים את שיטת ארבע הצבעים. ירוק כחול אדום שחור. מהתרשמות סובייקטיבית חלק מהכחולים הם "ורדרדים"- ביחס לאוסטריה למשל. לא כולם כל כך קלים. כמו כן, וזה כבר מעצבן- יש לא מעט מסלולים עם חלק שטוח או "עלייה" מה שמחייב לתפוס מהירות גבוהה. לא הכי נוח למתחילים ובעייתי בימים של ערפל ולא חסר ערפל. עוד מינוסים- כמה וכמה חיבורי מעלית שמחייבים "טיפוס" או ג'יעג'וע על פני חלק שטוח [למה? ] והכי מעצבן- בכל האתר היה רק רכבל אחד עם מגן רוח וזה כבר גובל בשערוריה כי זה אתר עם המון רוחות. באוסטריה למשל הדברים האלו כבר סטנדרט מזמן. לא אזכיר כמה רכבלים שיש להם משענת גב מברזל ולא מרופדת. לא כיף. באזור של טין יש גם מחסור במסעדות קרי מחסור בשירותים ושם נצפו לא מעט כתמי שלג צהוב.... זאת אחת הפעמים הבודדות שחשבתי בלב ש- "ברוך שלא עשאני אישה".
השילוט לא מי יודע מה ולא הכי ברור. למסלולים אין מספר . לרכבלים יש שם והחץ מצביע לכיוון המעלית והוא בצבע של המסלול. רק מה ? זה לא תמיד תואם את מה שעל המפה. שם יש שמות למסלולים.
לצרפתים יש קטע ממש מגניב- בכל אזור גלישה יש לפחות רכבל אחד שהוא חינמי. בד"כ למשהו קצר ובאזור של מסלול קל. יתרון להולכי רגל אבל בעיקר למי שמגיע חצי יום קודם ויכול לנצל את השעה שעתיים החופשיות שלו לעריכת חימום. בואל- קלארה למשל זה רכבל ה BOLLIN - אין צורך בסקי פס! ראיתי שם הולכי רגל שעולים בו למסעדה /בר קפה שנמצאת בקצהו. אח"כ משם אפשר ללכת לאורך המסלול בחזרה למרכז העיירה!
אני ממליץ להוריד גם את אפליקצית האתר ולהתעדכן בכל מה שצריך.
עניין נוסף- הכל נעשה בגובה רב . הלינה [2100] והגלישה. מרגישים את המחסור בחמצן . ולא רק בגלישה. אפילו בסתם הליכה לחנות.
מזג האוויר- טין ידועה במזג האוויר ההפכפך שלה. יום יכול להתחיל שמשי, להפוך למושלג ולהיגמר בערפל עם תיבול של רוחות חזקות. מה שמקשה על הגלישה , שלא לדבר גם על ה- "מה ללבוש". האויב הגדול ביותר הוא הערפל שבא והולך. כדאי גם לזכור ש"טין" זה בעצם אוסף של עיירות שמתחילות מגובה 1500 ונגמרות ב 2100 [ ול קלארה ]. ול ד'יזר , DAILLE וכו' נמצאים קצת יותר נמוך.
ביום הראשון גלשנו קרוב לואל קלרה- בעיקר כחולים כמובן. אחר הצהריים החלטנו לעלות לכיוון הקרחון [2/3 דרך ] טעות. היה ערפל כבד וממש נתקענו בגלישה אחה"צ התחיל שלג די כבד. היום השני היה יום שמשי מדהים וגלשנו במרחב בין ול קלארה לטין לה לאק אז גם עשינו עליה מתקנת לראש הקרחון כולל המראה המרהיב מסביב. ביום השלישי השלג חוזר -עברנו למרחב של ול ד'יזר והגענו עד לכפר DAILLE. קצת לפני הכפר יש מעין מתחם חבלים שנקרא "הכפר הנסתר" נחמד מאוד לילדים.
ברביעי הרחקנו עד ול ד'יזר עצמו ואפילו לנקודה הכי רחוקה מבחינתנו LE LAISINANT. יום קשה עם ערפילים רוחות שהתחיל במזג אוויר נאה אך עם רוחות אימים. ביום האחרון פשוט שוטטנו לאורך ולרוחב כל האתר- גם כאן היה מזג ממש קשה. רוחות חזקות, שלג שבא והולך וראות קשה. השיא היה שירדנו במסלול לכיוון טין 2100 ואז הסתבר שהרכבל חזרה סגור..... אף אחד לא טרח לשים שלט או הודעה ש. ולא היינו היחידים. בסוף הסתדרנו אבל לא משהו מבחינת הארגון. בגדול ? בכל יופ התרחקנו יותר ויותר מה"בסיס" וגם גמאנו מרחקים גדולים יותר. עדות לשיפור בגלישה.
למרות מזג האוויר הלא קל נהנינו ואימצנו בחום את האתגר. אבל- זאת הפעם הראשונה מזה שנים שלא עליתי על מסלול שחור. הסתפקנו בכחולים והאדומים המרובים. מדי פעם גם ירוק.
אוכל - אז ככה. בכל זאת צרפת! אבל לא זול. ארוחת שתי מנות תעלה בסביבות ה 40 יורו לאדם. וצפונה. בשיא העונה תצטרכו להזמין מראש מקום במסעדה שחשקתם בה. אפשר לבשל בחדר אבל זה לא פשוט לנוכח העובדה שהחדרים כנראה נלקחו מצוללות. מצד שני יש יופי של מוצרים בסופרים. ויש גם מקומות שאפשר לבוא לעשות שם טייק אווי. לא רק פיצות. אנחנו היינו פעמיים במסעדה לאכול מאכלים אותנטיים [ רקלט ופיירד- שזה טיגון על אבן לוהטת!] מעולה! עולה כ 28 יורו לאדם לפני שתיה וכו' אבל זאת ארוחה מלאה. פעם אחת לקחנו לחדר עוף בגריל ממקום שמתמחה בזה. היה בסדר. שלוש פעמים אכלנו בחדר לבקשת הנער. סטייקים! ארוחות בוקר של חביתה אומלט סלט ושוקו אכלנו בחדר ואני קינחתי עם קרואסון טרי מהסופר [ אאאאאאאח צרפת צרפת] ובצהריים כריכים שהכנו בחדר.
זהו. היה לא פשוט מכמה סיבות. 1] אני לבד עם נער כך שהכל "עליי" 2] ארגון ברגע האחרון אז נדפקנו עם הטיסות 3] מזג אוויר ותנאים לא קלים אבל אימצנו את האתגר בחום ונהנינו לאללה. מצד שני אני יכול להבין את מי שלא יתלהב ומעדיף מזג אוויר יציב יותר. מצד שלישי? בעיני עדיף ככה מאשר שבוע של חמסין ושלגים מפשירים. הרגיש "חורף".
אני לא בקטע של חיי לילה אז לא ממש אוכל לדווח. אבל לא עושה רושם שמאווווד תוסס שם.
אין לי ממש שורה תחתונה. נהנינו זה כן. סוף עונה זה יתרון [ מחירים] וחסרון [ כל מני דברים סגורים ונסגרים ]. המרחב נפלא אך לא נטול בעיות. המגורים היו זולים מול תורנס. שמח שיצאנו.