אוהב את אירופה,משהו שכנראה עבר בDNA המשפחתי מצד אימי.ובפרט את האיים הבריטיים(אנגליה ,ווילס,סקוטלנד ואירלנד). הווה אומר כל החלק הנימצא מערבה מטורקיה / רוסיה ,עד החופים המערביים של אירלנד. “אירופה”, הניקראת על שם הצעירה היפה שמלך האלים לא יכול היה לעמוד בפני יופיה. ביקרתי בה,עושה את דרכי ברכב פרטי ,באוטובוסים, ברכבות, במעבורות ,מטוסים ושאר אמצעי התחבורה,אך אוהב מכל לחוש את נופיה המדהימים ברגל או באופניים.למצוא את המחוז המיוחד הזה ב:שוויץ,ספרד.צרפת,סלובקיה,אנגליה וכו'...ולחרוש אותו,ברגל או באופניים. איני שם כדי לעבור כמה שיותר מהר מנקודה א' לנקודה ב' אלא כדי לחוות ולהנות כמה שיותר מ הדרך.
אוהב אנשים, משהו שכנראה עבר ב DNA המשפחתי מצד אבי ...ס ת ם… ולכן את טיוליי אני אוהב לעשות עם אנשים סביבי.לחלוק בחוויות ,להנות יחד וגם מסיבות בטיחותיות.להיות לבד בארץ זרה ,ברגל או על אופניים לא מומלץ בעליל.
במשך השנים אימצתי אימרה אירית האומרת:” אין אנשים זרים ,יש אנשים שעוד לא הכירו”. ואימרה זו היא נר לרגליי.
אז….אם בא לכם לקרוא ,על טיולים מעניינים ברחבי היבשת,אם בא לכם לשתף או לגלות לי מקומות חדשים(אף פעם לא מאוחר ללמוד).אשמח להמשיך לכתוב ...תודה.