1. גישה חיובית

מה שלא יקרה לכם בטיול, אל תתנו לאיש להרוס לכם את החוויה.

2. סבלנות

יכול להיות שזה ממש לא באופי שלכם, אבל מי שיוצא לטיולי תרמילאים צריך לדעת שלפעמים הוא יפסיד את הרכבת האחרונה או את המעבורת השבועית ויגיע לאכסניה כשנגמרה ארוחת הערב או כבר אין מים חמים. סבלנות. זה מה שיעזור לכם לעבור את הרגעים הקשים.

3. קל משקל

בגלל שככל הנראה תצטרכו להעמיס הכל על הגב (לפחות חלק מהזמן), תכננו בדיוק מה לקחת ואל תסחבו אתכם ציוד שאתם לא צריכים. אל תמלאו את התרמיל יותר מדי. קחו אתכם בטיול בגדים שאפשר להשליך ולציוד שאתם לא חייבים להחזיר הביתה.

4. תקשורת בין אישית

אל תתביישו לשוחח עם זרים – מקומיים או מטיילים אחרים – במטוס, ברכבת, באוניה, בפאב או באכסניה. הכירו המון אנשים ותקבלו המון עצות. לא תהיו לבד.

5. יומן

כן, הכינו לכם יומן מסע. תמיד טוב לזכור מה עשיתם. גם טוב לשמור לחברים שיסעו אחריכם.

6. צילומים

חובה לצלם, גם שתהיה מזכרת וגם שיאמינו לכם שהייתם בלוע הר געש או ששחיתם בנהר שורץ תנינים (שלא תעזו).

7. גמישות

אפילו שאתם מתכננים טיול לפרטי פרטים, הרשו לעצמכם לאלתר. תמיד טוב לעצור, להישאר עוד כמה ימים במקום שלא חשבתם שתרצו לבלות בו עוד זמן, לקצר את השהות במקום אחר, או אפילו לצאת לגמרי מהמסלול המקורי שלכם.

8. עצמאות

אם אתם חושבים שאינכם יכולים להיות עצמאיים, קחו איתכם חברים, אבל חפשו גם זמן לעצמכם. זה ימנע מתחים מיותרים.

9. אמונה

בעיקר בעצמכם – שאתם יכולים להגיע ממקום אחד לאחר, שאתם יכולים לעבור קשיים בדרך, ושאתם בעצם מגלי הארצות החדשים ויכולים לנדוד מעיר לעיר, ממדינה למדינה ומיבשת ליבשת

10. היו אתם עצמכם

במהלך הטיול תפגשו הרבה אנשים. תנו להם ללמוד את תכונותיכם הטובות ואל תזייפו התנהגות רק כדי להיות פופולאריים.

רק דבר אחרון – בואו לעשות הסברה על ישראל קצת אחרת: 
 ישראליז זה מקום מצויין ללמוד איך לעשות הסברה במהלך הטיול שלכם. בטיול שלכם תתקלו לא מעט בשאלה ?Where are you from, וזאת ההזדמנות שלכם לדבר על ישראל ועל עצמך. בוא ללמוד איך עושים את זה עם ישראליז »

לתחילת הכתבה