כל אחד יכול לראות באותו מקום דברים אחרים. לכל אחד יש את זוית הראיה והמבט שלו.אני אוהב לשתף אחרים במה שנראה לי מעניין כמו שמעניין אותי לקרוא מה שאחרים כותבים. הכי חשוב זה לדעת להנות מכל דבר. מעבר למקומות הרגילים המופיעים ברוב המסלולים אני מחפש מקומות מיוחדים ומענינים שנמצאים לפעמים במרחק מועט מהמסלול הרגיל . החלק הכי כיפי בטיול הוא לראות שההכנה היתה טובה והגעתי באמת לדברים מענינים.
קרא עוד
קמנו בבוקר ליום ערפילי וגשום, כך שתוכניתנו המקורית לטיסה מעל אזור לייק פלאסיד בוטלה ויצאנו צפונה , כשהגענו לתחתית הר הוויטפיס התברר שאי אפשר לעלות לפסגתו בגלל הערפל הכבד והמשכנו ליעדנו הבא Ausable chazam וירדנו מהרכב כדי ללכת בתוך הקניון היפה . רצינו ללכת על המסלול הצהוב הנמשך ממש צמוד למים אך בגלל הסופה שהיתה באזור חלק מהגשרים נסחפו והמסלול נסגר ולכן הלכנו על המסלול הירוק כשחלק משביל ההליכה מרופד בעלי שלכת שנותנים הרגשה של הליכה על שטיח. בקניון אפשר לראות את פעולתם של המים על הסלע בכל מיני צורות , יש כאן חריצים בסלע ויש חלקים שהם חלקים לגמרי כאילו מישהו ריצף את המקום. יש כאן גם מסלול רפטינג אבל בקור הזה מי חושב על זה בכלל.בסיום ההליכה חזרנו עם האוטובוס של האתר למפלים שליד שער הכניסה והמשכנו את דרכנו על כביש 87 לאורך אגם Champlain לכוון מונטריאול שבקנדה כשבדרך הצטידנו בחומר כתוב באחד מסניפי AAA .במעבר הגבול הקנדי נשאלנו מספר שאלות והמשכנו למפגש משפחתי מרגש .