לגמרי בטעות הגעתי לאחת התקופות הכי חזקות בלאס וגאס - אליפות העולם בפוקר (World Series of Poker) שמתארחת כל שנה מאז 2004 בעיר. לא במקרה זה המקום שבו מתקיימת התחרות. זה לגמרי המקום הנכון להמר בו. ההימורים קורים בכל מקום, בכל זמן וכולם לוקחים בהם חלק - חוץ מבעלי הקזינו עצמם
דיסנילנד למבוגרים
הקסם של וגאס נמצא בקזינו. אי אפשר לספור כמה מכונות מזל יש פה, כמה משחקי פוקר, כמה כסף תעשיית ההימורים מגלגלת פה בכל שנה. זה אולי ישמע לכם כמו משהו מפחיד או מסוכן, אבל האמת היא שאני מרגיש פה קצת כמו בדיסנילנד למבוגרים.
זה בכל מקום,
בכל מלון, קניון, חנות או מסדרון - יש קזינו. אי אפשר ללכת יותר מחמש דקות ברגל בלי לפגוש אורות מהבהבים, שטיחים מרופדים ואפילו קצת ריח של כסף. לא משנה לאן, מבחינתם העיקר שתבואו.
זה כל הזמן,
ההימורים פתוחים כל יום וכל היום. תגיעו ביום - יהיה איפה לשחק. תגיעו בלילה - יהיה איפה לשחק. תגיעו בדיוק אחרי שנת צהריים, אחרי ארוחת ערב, ביום העצמאות או ביום כיפור - לא משנה מתי, מבחינתם העיקר שתבואו.
זה לכל אחד,
כולם כולל כולם מהמרים. עשירים, עניים, גברים, נשים, מפורסמים, אנונימיים, מקומיים או לא מקומיים. כולם נמצאים מסביב לשולחנות ומרווחים או מפסידים כסף. יש רק מישהו אחד ברצועה המפורסמת של לאס וגאס שלא מהמר על הכסף שלו - וזה בעל הקזינו.
כמעט.
בעלי הקזינו הם היחידים שלא מהמרים על הפרנסה שלהם. הם יודעים בדיוק מה לעשות כדי שאתם כן תהמרו על שלכם. הנה כמה טריקים שלמדתי פה:
1. אין חלונות - בשום קזינו שביקרתי בו (וביקרתי בהרבה!) לא מצאתי חלונות, כך שאין מצב שתדעו על פי אור השמש בחוץ מה השעה. בעלי הקזינו רוצים לגרום לכם לאבד תחושת זמן, ושתישארו לשחק כל הלילה בלי שתשימו לב שהשמש כבר עלתה.
2. אוויר טוב - שלא תחשבו שהעובדה שאין חלונות הופכת את המקום לחנוק. הריח בקזינו הוא ריח של יוקרה, ועל פי השמועות אפילו מוסיפים חמצן לחדרים שישאיר אתכם עירניים ובריאים. האמת שאני לא זוכר שיצא לי לפהק בקזינו.
3. מוזיקה חזרתית - המוזיקה בקזינו חוזרת על עצמה, או מאופיינת במעברים מאוד רכים בין שיר לשיר, שלא תשימו לב כמה שירים עברו.
4. הצבעים ממכרים - דמיינו את זה. הכל מאוד צבעוני. מאוד מהיר. מאוד מהבהב. זה פשוט ממכר.
5. משקאות בחינם! - בקזינו תמיד תמצאו מישהי שמחלקת שתיה לכל השחקנים. בחינם. האם זה באמת בחינם? ברור שלא! הם מרווחים מלא כסף מלראות אתכם משחקים.
6. אין קוד לבוש - רק תגיעו. גם בבגד ים. כן, גם זה קרה.
כולם מהמרים בוגאס. חוץ מבעל המקום.
וכשאני אומר כולם, אני מתכוון לזה.
כן, אפילו אני.
לכל הבלוגים שפורסמו עד היום >> https://www.lametayel.co.il/blogs/4174554
להצטרפות לקבוצת וואטסאפ שקטה עם הבלוג בכל יום >> https://chat.whatsapp.com/HETx2JRGizX78bgR10rLRy