המידע שיופיע להלן מתבסס על טיול עצמאי, שביצענו רעייתי ואנוכי ,ועוד חבר, בארגנטינה ודר' צ'ילה, בחודש נוב' 2014. הטיול ארך 26 יום נטו, לא כולל ימי נסיעה אל ומארגנטינה. זהו טיול מורכב שכלל 6 טיסות פנים, 12 טיולי יום מודרכים באזורים שונים של ארגנטינה ודרום צ'ילה (לא כולל בואנוס איירס ומפלי האיגוואסו, שם שכרתי שנותני שירותים באופן עצמאי) ,25 לינות בבתי מלון ו 3 הסעות פרטיות ממקום למקום. לצורך גיבוש תכנית הטיול ותיאום ביצועו ,אספתי מידע מספרות טיולים ומהמלצות באינטרנט וכן הייתי בקשר עם מספר גורמי תיירות בבואנוס איירס, ארה"ב וישראל. להלן המלצות אודות נותני שירותי תיירות, איתם התקשרתי בסופו של דבר ועליהם אני ממליץ.

סוכנות נסיעות מומלצת בבואנוס איירס

סוכנת נסיעות בשם מירטה סיגל . Mirta Sigal de Cukierkorn [email protected]

טלפון נייד יתכן לשיחות מתוך ארגנטינה: 1-544-201-702. טלפון נייד נוסף: 00549-11420-1702 טלפון במשרד : 541-143-747-695.

יתכן והיא חלק מסוכנות תיירות בשם Free Time Turismo . בתחילת הדיאלוג עימה היא השתמשה בכתובת מייל של: [email protected] .

מירטה היא בחורה אמינה, התקשורת עמה נוחה והייתי עמה בקשר במהלך הטיול לפתרון בעיות קטנות שצצו, עם נותני שירות מקומיים. היא טיפלה עבורי גם בשרותי התיירות בארגנטינה. הסדרי התשלום והתשלום מראש איתה , היו נוחים. למירטה יש גיס המתגורר בישראל.

מדריך טיולים עצמאי בבואנוס איירס – אדם אייזנברג

יליד 1988.מתגורר בבואנוס איירס. יהודי, בן לאם ישראלית. הסבתא שלו מתגוררת בקיבוץ בדרום הארץ. דובר עברית סבירה, אם כי התקשורת בינינו גם במהלך הטיול התנהלה באנגלית, המתובלת מדי פעם בעברית.

לאדם יש חברת תיירות קטנה, עם שותף ,בשם Demasiado Tours הנותנת הדרכה לתיירים בבואנוס איירס, כולל לקבוצות. יש לו מסלולי טיול רגליים בעיר למספר ימים. הגעתי אליו באקראי ,תוך שיטוט באתרי אינטרנט . בהחלט מומלץ להשתמש בשרותיו. הביקור בעיר יחד איתו מעניין ומעשיר ממשית יותר, מאשר לטייל ללא הדרכה כאן. בנוסף הוא סייע בהמרת כספים ובהשגת כרטיסים למופע טנגו ולמשחק כדורגל. מאוד יעיל, אמין ובעל ידע ,הדרוש למבקר זר בעיר.

אני מאוד מאוד ממליץ להסתייע בהדרכה אישית של אדם אייזנברג. הנה פרטי הקשר עימו:

[email protected]

טלפון נייד שיחות מחו"ל: 5491145309475++, שיחות מתוך ארגנטינה 1145309475 .

נהג באיגוואסו

שרותי הסעה באיגוואסו קיבלתי מאריק אלחנדרו פורסטר , המתגורר בפוארטו איגאווסו (צד ארגנטינה). אריק דובר ספרדית, אנגלית, פורטוגזית וגרמנית. הוא פועל כנהג עצמאי פרילנסר מקצועי , הנותן שירותי הסעה פרטיים לתיירים. הסתייעתי בו לצורך הסעה מ ואל שדה התעופה באיגוואסו וכן בהסעות אל ומ פארק האיגווסו בצד הארגנטינאי והברזילאי.

אריק מציג עצמו כנהג, אולם הוא יותר מכך. הוא נתן לנו הסבר והנחיות כיצד לטייל בתוך הפארק על שני צדיו . הנחיות אלה היו מאוד מדויקות ומועילות. הוא נתן גם מידע על אפשרויות שונות בעיר פוארטו איגווסו. הוא לא מצטרף לסיורים בתוך הפארק ואין צורך בהצטרפותו, מאחר ויש מסלולי הליכה מובנים בתוך הפארק. יחד עם זאת ,הוא הלך איתנו לרכוש כרטיסים ונתן לנו הדרכה על גבי מפה, כיצד לטייל בתוך הפארק.

הוא בחור צעיר וב 2014 היה עדיין רווק. למטייל באיגוואסו, אין צורך מעבר לכך. יש לוודא עימו שהוא נותן השירות בשעות המתאימות לכם, ע"מ שתשומת הלב שלו תהיה אליכם ולא יהיה עסוק במקביל במתן שירות לתיירים אחרים. יש לשריין אותו מראש. הוא אמין, יעיל, מקצועי ונחמד. לאריק יש אח המתגורר בצד הברזילאי של האיגווסו. הוא לקח אותנו לצד הברזילאי ונסע לאחיו בזמן שאנו היינו בפארק. אחה"צ בא לאסוף אותנו בשעה שקבענו.

[email protected]

tel:03757-15456286

++5493757456286

סיורים רגליים מודרכים בבואנוס איירס, על בסיס תשר בלבד

הנה מספר גורמים המציעים מסלולי סיור מודרכים שונים, בבואנוס איירס , כשהתשלום על בסיס תשר בלבד: