יוצאים לדרך, עברנו את הבידוק הבטחוני וגם את הצ'ק אין ביקורת, גבולות והגענו אל אולם הנוסעים, עוד זמן מה נעלה למטוס ונטוס אל החופשה המיוחלת (והפעם דרום איטליה). סיימנו את השיטוט בדיוטיפרי, ממתינים לעלייה למטוס ואז מתעורר התיאבון ונזכרים שבטיסה לא יוגש אוכל וניגשים בלב כבד למזנונים היקרים לרכוש אוכל ושתיה.
הסצנריו הזה לא חייב להתקיים אם נזכור להכין ולקחת איתנו סנדביץ מושקע כגון זה המתואר להלן, המתבסס בעיקר על תוצרת הבית. ומתחילים בפיתת כוסמין אפויה בבית.
חוצים את הפיתה ומורחים מצד אחד גבינה ביתית שהוכנה מאשל מלח ועשבי תיבול, ועל הלחי השניה ממרח עגבניות שיובשו בתנור הביתי עם שמן ועשבי תיבול.
מטגנים חביתה ומניחים על אחד מהחצאים
על החביתה שתי פרוסות חציל של שבת שהוכן בבית
לא לשכוח זיתים שנכבשו בבית מפרי עץ הזית שבחצר
גבינת עמק ופרמזן מגורדות, וקצת קממבר
מפזרים טונה
גבינה צפתית מעודנת וטפטופי מחית לימונים מוחמצים שהוכנה כמובן בבית
עלה חסה טרי
והסנדביץ מוכן
לארוז היטב ולהנות מרגע אחרון של טעם ביתי
טיסה נעימה