אנחנו יוצאים מהמלון רגלית למלון שכן לה הסיינדה, בו נמצא המזח ממנו אנחנו יוצאים בספינה לעבר האיים.
הדרך לספינה שתיקח אותנו לאיים יפה. היא עוברת על גשר מיוחד שנבנה למטרה זו.
את הספינה מחברים למזח היטב ומס אנשים מחזיקים אותה. את הרמפה שמלווה אותנו כל הזמן מניחים בנקודה
הנגישה משם אנחנו מועברים על המזח אל הספינה. מי שיכול עובר לבד אל הספינה הקטנה. מי שלא,מועבר
עם כסא הגלגלים.
החלק הראשון של השיט עד לאיים למעט ציפורים שמכסות את השמיים רואים רק ים כחול עמוק. הספינה יציבה
בהתייחס לעומק ולגלים.
לאט לאט מתגלה אלינו במרחק שרשרת של איים שמעליה שלל ציפורים שנראות כמו נקודות מהמרחק.
ככל שמתקרבים לאיים הציפורים מקבלות צורה וניתן להבחין בסוגים שונים. רעש הציפורים מתגבר על רעש
הגלים שמתנפצים אל הצוקים.
המדריך מסביר על האוכלוסייה הגדלה במקום, על המינים האנדמים שעוברים מ-אי אחד לאי שכן אבל נשארים
באזור ולא מהגרים.
פליקנים ועוד ביבשה ובאוויר.
מזון יש בשפע
חבורה של פינגווינים במעלה הצוק
כלבי הים ממשפחת היונקים. מותאמים לחיים בים יותר מהיבשה. הם פחות מוכרים מבין היונקים הימיים.
הם נמצאים בכל קווי הרוחב. במים מתוקים ומלוחים. היחידים שנמצאים גם באנטארקטיקה.
אין להם פרווה וגופם מוגן בשומן תת עורי.
ארי ים הוא טורף מגושם וגדול שמזכיר את כלב הים. בניגוד לכלב ים,הוא מסוגל להזיז את הסניפירים וכך
ללכת בקלות, פעולה שכלב ים מתקשה לבצע.
לארי הים יש באוזנים אפרכסת קטנה. שיער עורף ארוך. ארכו מגיע למעל 2 מטר לזכר הנקבה קצרה יותר.
המקום שוקק חיים
פליקן עם זפק מלא בכל טוב :)
מדגמנים לנו :)
היופי לא מסתיים.
על המצוק מבנה בו מתאכסנים שומרי האיים. אין כניסה לאיים למעט לשומרים על השמורה. הספינות שמשיטות
במקום אינן מתקרבות יותר מידי את החוף כדי לא להפריע לבעלי החיים.
לאחר שייט ארוך אנחנו נפרדים מקבוצת האיים המרשימה ושטים לעבר המזח.
המשך יבוא
חלק 1,חלק 2,חלק 3,חלק 4,חלק 5,