נפגשנו בשדה התעופה בן גוריון בשבת בערב, קבוצה גדולה של בעלי מגבלה לטיול חוויתי באיים הקנאריים.
לאחר טרטור מקצועי אדיב אך מרגיז. הובלנו בעלעלית אל המטוס במקום לעבור בשרוול כמו כל הנוסעים.
(שרוול עולה כסף - הבנתם את זה, מתסכל זו מילה עדינה).
המראנו מנמל התעופה בן גוריון בטיסה ישירה למדריד. (אין טיסה ישירה לאיים) . במטוס צפוף מאוד. בקושי יש מקום לרגלים הארוכות. (היום,העיקר כסף וכמה שיותר. הנוחיות לנוסעים מזמן לא חשובה). שלא לדבר על האוכל שנשאר אצל רבים
על המגש.
נחתנו במדריד ומיהרנו לטיסה לטנריף שעורכת כ-21/2 שעות. בקושי היה זמן לשירותים. (כדאי לבדוק מראש הפרש זמנים ארוך יותר בין טיסה לטיסה כדי לנוח,לשתות ועוד כי אנחנו עולים ראשונים למטוס ויורדים אחרונים).
נחתנו בשדה התעופה בטנריף שם המתין לנו אוטובוס נגיש עם הנהג חביב העונה לשם אלברטו ומדריכה בשם מרטינה.
הובילו אותנו למלון סול בפוארטו דה לה קרוז אשר לחוף האוקינוס האטלנטי.
גודלה של הקבוצה והעדר מספיק חדרים נגישים במלון אחד בדרגת 4*,5*, (אלו לרוב המלונות שמכילים חדרים נגישים)
.לונות טובים האחר ליד השני במרחק של 5 דקות הליכה.חולקנו ל-3 מלונות. מלון רביעי נפסל בגלל רמתו הירודה.
הגענו ישירות לארוחת ערב שמוגשת עד השעה 21 . היינו מותשים לאחר טיסה וחניה שנמשכו כמעט יממה
.הארוחה הייתה טובה ופרשנו מיד בסיומה למקלחת ושינה לקראת יום עמוס למחרת
.נוף הטיילת והאוקינוס האטלנטי נשקפים אלינו ממרפסת החדר
מלון סול קוסטה אטלנטיס טנריף Sol Costa Atlantis Tenerife שנמצא במיקום אידאלי, במרחק 50 מטרים מחוף מרטינז (Martiánez) ליד הטיילת המרשימה.
המשך יבוא
חלק 1